152

;;;

преди 12 години

Управници които се срамуват от историята на Държавата си,не я заслужават.И дано някой каже на Бойко,че историята на България не започва и не свършва с него.

151

емигрант

преди 12 години

Да каже Костов по време на възродителния процес с какво се е занимавал , какво е работил ? Ако е бил толкова загрижен за турците защо не е задал този въпрос тогава на Тодор Живков ? Или има къса памет другаря костов !!!!

150

славянин

преди 12 години

Очаквайте в скоро време депутатите да осъдят и съществуването на Република България, за да угодят на анадолците и юдо-масоните!

149

:)

преди 12 години

Не мога да разбера,какво се възраждало по време на възродителният процес!?!

148

Анонимен

преди 12 години

Че той не беше ли осъден?

147

PENE

преди 12 години

Нека дори и за секунда , да не забравяме , че Боко Мутрата , е бил деен участник във възродителният процес ! Че е водил групичка за "наказания" срещу "непокорните" турци !Защо тогава някой се чуди на реакцията на ГЕРБ !? Та нали ако осъдят този СРАМЕН акт , ще трпбва да разкритикуват "Безгрешният" !?Тиквочът се възхищава на Тато всеки ден , построи музей на комунизмът , налага диктатура на Милицията в лицето на Цв.Цв - а вие искате да подкрепи една подобна декларация - е няма да стане ! ! !

146

Анонимен

преди 12 години

Тома прабаба ти робинята Изаура ли е била , нямали сте земя , къща , някакъв занаят , естествено еч е сте плащали данъци , какво мислиш че ако е бил български Цар е нямало да плащате ли. Само робите не плащат данъци защото нямат нищо свое.

145

тъй де

преди 12 години

Ами що са прекръстили ***-комунист Керим(Костов)?

144

анонимен

преди 12 години

До 163 пурво си *** няма по официална институция от световната банка и второ тя взима данните от националния ни статистически институт и колкото и да не ти се вярва е така , дваи половина по силна от социалистическата икономика , друг въпрос е разпределението на нац.доход, но за това сме си виновни всики ние, къде бяхте 1990, 1995,2001,2004.

143

Лео

преди 12 години

"Браво" на този ***... Сигурно около 19.30 часа ще отиде в турското посолство за да си вземе медала. Пък може и два килограма овнешко да му подарят, и една бутилка турска ракия.

142

Анонимен

преди 12 години

До 164 Най сетне нормален коментар , браво , българин съм но невиждам комунистически мекерета скрити под националистически лозунги

141

славянин

преди 12 години

Странна работа - възродителния процес го осъждат, а арменския и българския геноцид от страна на Османската империя не само че не го осъждат, но даже и не го признават! Да се чудиш и маеш тези депутати български ли са или турски!?

140

Томас

преди 12 години

поредните антибългарски действия от ***, които ни управляват - за 500 годишното робство нищо не казват, за продължаващото робство нищо не казват, за арменския геноцид нищо не казват? После пак гласувайте за черния брикет костов и сие.

139

Анонимен

преди 12 години

Наистина се чудя, как може все още да има такива, които мразят сегашните турци, заради това, което е ставало преди толкова време. Ако тогава България е била силна, тя е щяла да направи същото като тях. И не се правете на големи патриоти! Патриот е този, който обича България и всичко българско, но не означава, че всичко друго трябва да се мрази. Нека всички живеем в мир и разбирателство. Само така ще се оправим, а не като се настройваме един срещу друг - управляващите точно това искат

138

До 120

преди 12 години

Ти си ***,по-***,най-***,мега,гига,тера ***! Ама простено ти е, герберче си все пак!

137

До 120

преди 12 години

Ти си ***, по-***, най-***, мега, гига, тера ***! Ама простено ти е! Все пак си герберче!

136

Анонимен

преди 12 години

До 158 какво означава българско име , известно ли ти е колко са българските имена , казва се христианско и това че си гражданин на на дадена страна не би трябвало да те ограничава в избора на име. Това е противокоституионно

135

Анонимен

преди 12 години

Защо смяташ че малко са се клали христиани с христиани , католици срещу протестанти или обратното , слава богу че Русия успя чак на шестия си опит с кампанията на Балканите иначе сега щяхме да се чудиме как да се отървеме от руските бази и щяхме да се водиме исконна руска територия , а книги съм чел достатъчно но за разлика от теб нямам осакатено мислене.

134

ПИТАНКО!

преди 12 години

Който е със чуждо самосъзнание в случая турско трябва незабавно да напусне България има си държава която се казва Турция..Какво правят тук?Щом си български гражданин би трябвало да носиш българско име и да мислиш за България..религията не е от значение в случая а мисленето на тия талибани нашенските така да се каже...

133

ИВАН СОФИЯ

преди 12 години

АМИ ТОЙ И БОКО Е УЧАСТВУВАЛ В ТОЗИ ПРОЦЕС!КАКВО ПРАВИМЕ А?