107

Спонги

преди 12 години

Като вярващ в Бога православен християнин искам да кажа, че е крайно време Синодалните старци да се сетят, че живеем 2011 години след раждането на Спасителят Христос. Всяко нещо сътворено от човека за човека е Богу угодно. Ин витро е начин да се преборим с болестите, а те едва ли са дадени от Господа за наше добро. ГМО не е правилно, до тогава, докато не бъде изучено достатъчно. Защо тези "служители на Бога" не слезнат между хората, а ги отблъскват от църквата.

106

Марк

преди 12 години

Идва май времето, когато тъпия виц дето последната степен на пиянството е да кажеш : "Жена, децата не са от теб!" няма да звучи толкова абсурдно!А?

105

до99

преди 12 години

Лесно е ,когато знаеш,но трудно е ,когато не знаеш

104

анонимен

преди 12 години

вие тези от църквите, стоите си в църквите и се молете да има повече деца в България, защото иначе трябва да се прекръщаваме.

103

като реклама ли?!55

преди 12 години

Леле, туко виж са те изтопосали в 24 часа или Труд на първите страници с гръмко заглавие и с белезници страшна реклама, как си злорадствал/а/ спрямо църквата и какви закани сипеш и пожелания! Въпрос да не би да си правиш Реклама, защото хронекьорите хората в този бранш вeднага биха казали, че, дори и една Анти реклама е благопрятна за бизнеса. И те хващат в кадър, когато тъкмо зияш да изглеждаш по нeпринудено и естествено, както се казва типичино в твой стил.

102

Марк до 89

преди 12 години

Правилно казваш!Запада е посхристиянски!И затова мюсулманите го завладяват!До 50 г. Франция и Великобритания ще са Халифати управлявани съгласно Шериата!Не вярвате?Фактите са безпощадни! Не само че непрекъснато прииждат нови тълпи мюсулмани там, но в Англия например всяка година 30 000 последователи на Англиканската църква, а също и протестанти /там католици почти няма/ приемат исляма!Това са плодовете в крайна сметка от окъсването на католиците от Православието!

101

Анонимен

преди 12 години

Сам Бог е създал първото ин-витро. Как иначе е заченала Дева Мария?

100

13

преди 12 години

Никой не им иска мнението, да си карат лимузините и да не ни занимават с техните ограничени представи за света.......

99

Nightwish до 83

преди 12 години

Обиждаш???? ХАХАХАХААААААА Ще си я преместя отзад, като не вярваш!!! :Д Оооо, да съществува, но слепци и *** никога няма да разберат смисъла на думата БОГ!! И аз не съм за тези попове, които вместо да си гледат работата въртят хотели, механи, карат скъпи коли и си пафкат марихуана и т.н

98

за 98

преди 12 години

Даваш си сметка, че ограмотяваш *** предполагам?

97

до 91

преди 12 години

БПЦ е отделена от държавата и като така се самоиздържа!В Австрия например, не е така!Църквата не е отделена от държавата и на всеки католик държавата събира църковен данък за издръжка на църквата!Т.н. "дотации" в България са парите предназначени за реставрация и консервация на Храмовете и манастирите обявени за културноисторическо наследство!Разбра ли!Дължиш ми 10 евро за лекцията!

96

Анонимен

преди 12 години

Църквата да заклейми комунизма като дяволско учение, каквото си е.

95

ДО 89

преди 12 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,миналото ,а ме интересува бъдещето, а то е на този ,който е писан в БИБЛИЯТА....АРЕ СЪС ЗДРАВЕ.

94

Анонимен

преди 12 години

АМА КАК ТАКА ДРУГАРИ, НЕ МОЖЕ ЦЪРКВАТА ДА ИМА СВОЕ СТАНОВИЩЕ ПО ВЪПРОСА. ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ? ТРЯБВА САМО НИЕ КОМУН-АТЕИСТИТЕ ДА КАЗВАМЕ КОЕ Е ДОБРЕ И КОЕ НЕ Е. КАКВА Е ТАЯ ЦЪРКВА? ДА ЖИВЕЯТ МАРКС, ЕНГЕЛС И ЛЕНИН! ТЕЗИ СУРОГАТИ СА ПРИМЕР ЗА СУРОГАТЩИНАТА НА КОМУНИЗМА.

93

пръдлив комунист

преди 12 години

Браво!РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ ЗА НАРОДА!!!Мухахахахахахаххахахааа

92

Анонимен

преди 12 години

Много,много заблудени,та чак до лудост вярващи в бог има тук!Ей,хора, лозето не ще молитва...!

91

Анонимен

преди 12 години

Живеете за да пълните сметките на големи компании. Плащате им за химията, която ядете, дишате, пиете, обличате... Сещате се за бебета, когато сте спечелили, ама организмът ви е отровен и болежките вече звънят на пожар. Сега не се измисля решение на проблем, а се създава възможност за още един абонамент, за който ще трябва да се плаща...

90

Баста

преди 12 години

Отдавна Държавата трябваше да спре дотациите на тези ояли се лоени топки. Да се самоиздържат и да се конкурират с другите вероизповедания. Да видим тогава колко от тях щяха да останат в Църквата.

89

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега да се обявят и срещу неотложната реанимация, кръвопреливането, светското образование и заведенията за обществено хранене и картинката ще е пълна!

88

до Марк

преди 12 години

Специално Толстой е анатемосан от Църквата.Той направо си е антихрист.Ролята на Църквата не е да ражда светски гении.Но съвременните хора не разбират, че всичко (абсолютно всичко) дължат на християнството.Можеше България например да е хиндуистка държава и да приличаме на ***.Съвременна Индия е добре дотолкова, доколкото е взвела западният модел за подражание.Същото важи и за Китай, Турция, Япония и пр.Въпреки,че западът е вече пост християнски.Но все пак едно време е бил православен