97

Анонимен

преди 12 години

МЕСТЯ!

96

Насакото Яката

преди 12 години

"Боевски е проверен от бразилските власти, тъй като всички българи са поставени в графа "рискови пътници" в латиноамериканската държава."Ами те бразилците явно не са глупави и знаят "що за стока сме" и какви ги вършим! Около този се пише и говори, защото е спортист и горе-долу известен, ама по принцип доста българи го практикуват тоя "занаят". Има бая народ дето се върнаха от странство (гурбет иначе казано) и започнаха да живеят в БГ по добре от германски сърдечен хирург! Следва...

95

do 84

преди 12 години

Наркомафията разцъфтяваше бурно по времето на ген.сек. на МВР с инициали Б.Б - всяка седмица - поръчково убийство. А ГЕРБ е във властта от 2006та - 2007ма - на местно ниво. От 2006 цървулчо стана кмет на София, след това 2007ма имаха кметове и съветници в други градове. Гълъбин беше един от глупаците кото станаха ракети-носители на цървулчо - беше общ. съветник, като хванаха сина му с пищов в училище от кумува срама го накараха да подаде оставка, но на синчето му не сториха нищо

94

до 90

преди 12 години

в)

93

Анонимен

преди 12 години

Ако го бяха хванали тука,щяха да му дадат орден стара планина и нобелова награда за мир.Цеко щеше да му стисне ръката, а Боко да среже лентата. Вечерта дрогата щеше да изчезне от митницата,а някои хора щяха да си купят още апартаменти.БУЛГАААР БУЛГАААР.

92

Изводи:

преди 12 години

Ако това е официалната позиция на МВР по случая "Боевски", то значи, че МВР си вкарва зрелищен автогол !!!Щом се твърди, че Боевски е част от организирана група за трафик и разпространение на наркотици у нас, следва автоматично да последва серия от арести на съучастниците му.Иначе човек може да си направи погрешния извод, че държавата покровителства бизнеса с наркотици и че Боевски просто е бил бушона, който е трябвало да изгърми.

91

бубси

преди 12 години

9 кила в празна чанта , явно е нещо леко като товар. Трябва да се пробва:)))

90

бамааму

преди 12 години

9 кила!?!?! Все едно дъщеря ми да влезе в чантата с,която тръгвам на работа и аз да не забелязам!??????????? Еееее,кой ще повярва,бразилките магистрати да не са правени у ду...е? Лошото е,че разбирам,че заради разни престъпници,българите сме в графа "рискови"!!!

89

$

преди 12 години

Ами след като истината излезе наяве, какви оправдания ще последват, след като за него се застъпваха от най-високо ниво?

88

задачка за следовате

преди 12 години

историята е позната като илиянчо от соло:задачката е следната кой е сложил наркотика в куфарите на боевски:а) извънземнитеб) бразилската полицияв)джъстин бибърг) един бог знае

87

Анонимен

преди 12 години

ето това е елита на нацията - Стоичковци, спортистчета,тикви.

86

Депутат

преди 12 години

Като народен избранник посочен от всички вас Българския Народ искам ясно да кажа, че ще сформираме комитет който да спаси Гълъбин Боевски които ни зарежда на добри цени с дизайнерска дрога тип кока.Това момче прослави България като Олимпийски шампион и ние като гласа на България трябва да го спасим защото неговата кока е най хубавата в София ,а без нея сега сме изнервени в нашия изконен дом Народно Събрание и пак ще говорим глупости по цял ден.

85

Владо

преди 12 години

Никакво съмнение за вината му ! Трябва да се направи като в Иран дилари и картели да ги съдят като убийци, защото на практика си е точно така.. Това е престъпление преди всички с/у българските граждани, тъй като отровата е била предназначена за нас, затова външно министерство трябва да настоява за по строго наказание ! ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА !!!

84

Анонимен

преди 12 години

Изказването на Станимир Флоров ми напомня изказването на една бивша министърка относно "виновноста" на медицинските ни сестри:"Ами ако са виновни!" Независимо от това , Българското правителство трябва да защитава Българските си граждани!

83

Анонимен

преди 12 години

Лакум г.з кръв с..е!

82

Анонимен

преди 12 години

"тоя Боевки нали беше гербер?срам за Боко Тиква"Боевски много отдавна беше изхвърлен от ГЕРБ. ГЕРБ са от 2 години на власт, а този е известен с кокаина ot предi това. Наркомафията не процъфряваше ли по времето на Станишев и Румен Петков. Да. Всичко е ясно.

81

кифла

преди 12 години

значи и фитнес манияците по твоя логика не усещат куфарите си с дрога за участията си ... така ли ;д;д;д

80

IND

преди 12 години

Няма да разбереш че имаш +9 кила в куфара, особено при положение, че си бил щангист и усещаш всеки грам разлика!?! Я пак?

79

ПОпо

преди 12 години

Най-накрая някой да го каже. Чиста проба наркотрафикант!

78

неутрелен

преди 12 години

половин милиона лева бг пара, не е никак малко ако беше минал през границата за Гълабинчо :-)