96

1

преди 12 години

да си седат дома.нема нужда от тия пичове.

95

преди 12 години

Комплексираните балхарчета се радват и тогава когато ги използват. Бг. паспорт е като жените и дъщерите ви. Духайте докато ви работят.

94

до 92

преди 12 години

ти ще изкараш целия свят българи,ква е тая пропаганда в зелените ви български тикви!

93

Анонимен

преди 12 години

Бе то българските българи бягат от България и себеподобните си, вие ще ми чакате бесарабските.:) Че в тази *** кой и защо да идва?

92

Мая

преди 12 години

Добре дошли в България наследници на Кубер!!!!Чакаме бесарабските,молдовските,казанските,албанските и другите балгари по света да се завърнат.Моля заповядайте в майката родина.

91

питанка

преди 12 години

Има една сръбска поговорка: "Когато не знаеш какво да правиш, бий българите. Те винаги са виновни."Отнася се за българите в Македония, защото тогава не е имало нация "македонци". От поговорката се вижда как се е получила тая "нация".

90

анонимен

преди 12 години

За тези, които си мислят, че Македонци умират от любов по тази държава ще кажа само едно. Отидете в Македония и вижте реалното мнение на хората - завист и злоба. Целия този напън е за пустия ЕС. Сякаш той ще им помогне от само себе си......

89

Анонимен

преди 12 години

Че са българи македонците , то е ясно.И винаги са били.Някой сеща ли се докъде е била България или сте забравили?Но точно в тази тежка криза сега не ни трябват тук!

88

НА МЕН ....

преди 12 години

....корена ми е македонски , от беломорска Тракия!НЕ МОГА ДА МРАЗЯ БРАТЯТА СИ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДА С ТЯХ!НЯМА ЧИСТА НАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ---ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ "ПРОСТОТИЙ" ЗА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА И ...ДА БЪДАТ ПОРОБВАНИ ОТ РУСИЯ!"НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ" И "СОЦИАЛ-КОМУНИЗЪМ"-----СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО......!

87

Анонимен

преди 12 години

България е лигавото момче на Балканите,но кога ли ще изяде шамара от запад Сърбия и Македония,от север Румъния,от юг Турция и Гърция

86

Анонимен

преди 12 години

Ако върви така до 10 г. в Македония ще има 1200000 българи 300000 албанци, 100000 *** и 50000 турци. И стотина македонстващи сърбомани, най вероятно в някоя лудница. Най вероятно ще има общ референдум, в БГ дали да стане част от БГ територията Македония а в Македония дали да се присъедини тя към БГ. В последствие ще се размени територия с Албания и БГ ще получи териториите на запад от Охридското и Преспанското езето населени с българи, а Албания ще получи Тетовско, населено нацяло с албанци.

85

Анонимен

преди 12 години

България е най - проспериращата страна в Света.

84

Анонимен

преди 12 години

Не е ясно какви са ползите за България от тази политика на ГЕРБ. Българите кандидатстват за американски и германски паспорти, македонците и турците пък кандидатстват за български паспорти. Населението на България обаче се топи вместо да расте като в САЩ и Германия.

83

73

преди 12 години

ти се съобразявай какво приказваш мързелив българин,турчина е работлив и никога не чакал помощи!вижда се в Европа на кое място сте по-богатство,та и ние турците страдаме покрай вас.*** какво ги вините малко ли се смесихте с тях че вече 30-35% от хората станаха ***

82

yaro

преди 12 години

ами те всички са си с български корени,как няма да им харесва тук,нали най-хубаво си е вкъщи :)

81

Stefan

преди 12 години

Здравейте, нека се присъединим към Българската държава във виртуалния свят - erepublik/en/referrer/stefan.pastrilov

80

Анонимен

преди 12 години

По - добре македонци(българи) или бесарабските българи отколкото ***...

79

Гошо Тъпото

преди 12 години

Поздрав на всички...македонци,които са се усетили...българи(със или без...паспорт).Политиците навсякъде по...света са еднакви,малко от тях са...хора,за разлика от редовитеграждани.Един християнски съюз на Балканите е бъдещето на...нашият регион.ОбединенитеБалкани,е...кошмар за много мегаломански апетити и ще ги...стопира.

78

скептик

преди 12 години

На македонец не се вярва. Когато Тито беше на власт 1960-70 години те пътуваха по цял свят и въобще не искаха да знаят къде е България. Същото беше и с тези около Цариброд така наречените сега българи от един измамник Б.Димитров.

77

Анонимен

преди 12 години

Аааа, то минусчията боло ***, ве. Сега разбирам. Но и той сигурно е с бг паспорт. Ей, ***, връщай паспорта и право в Анадола. Там ще кандидатстваш за турски.