128

Анонимен

преди 12 години

Истинската Църква на християните в България е Униатската Църква !!! Но е само за патриоти...

127

Христианин

преди 12 години

Срещу църквата няма заговор, но срещу поповете които забравиха христианските ценности има недоволство.

126

Анонимен

преди 12 години

Какъв авторитет?Какви 5 лв?

125

До 124

преди 12 години

Много ясно, нали всички властници на САЩ и Холивуд са хазарски издънки, а православието в лицето на България и Русия срина и навеки унищожи Хазарската-юдейска империя. Много ясно, че няма да зачитат православието.

124

Анонимен

преди 12 години

И по това, дами и господа, се разбира защо пропадна комунизмът в БГ. Защото *** не са си свършили работата, като за 45 години дори не са изтребили тази ***, наречена БПЦ.

123

Анонимен

преди 12 години

Платени мекерета на САЩ и глобализма са срещу Православната Църква... Тези наистина си вярват, че са ни унищожили напълно и сега атакуват последната крепост на Българщината.

122

Ортодокс до 123

преди 12 години

Българин съм, това не пречи да избера за ник небългарско име, нали? И "Анонимен" не е българско, доколкото съм запознат с етимологията му, а май пак е гръцко? :)Колкото до другото, позволи ми да не се съглася-точно срещу църквата виждам хули тук, макар и не от всички, и затова и опонирам! На справедливите обвинения към определени свещеници от висшия клир не съм противостоял, ако се върнеш назад малко, ще видиш.

121

Ники

преди 12 години

Този как да разбере горкоя,че църквата сама се дискредитира с алчността,безскруполността, извратеня и други меко казано несъвършенства за който той самия е идеален пример.Страшна работа.Хората се отвратиха от долността ви.Много малко останаха истинските свещеници.

120

Анонимен

преди 12 години

САЩ са врагове на Православната Църква , да сте видяли Холивуд на направят филм за Византия , Правят само за Рим и Антична Гърция.

119

Анонимен

преди 12 години

Ортодоксе, по български се казва Православен или ти си грък. Тука никой не хъли православието и БГ църквата, ама хората не са слепи и виждат каква развала е завладяла "сетите ни отци". И помен няма от преданите на вярата и народа възрожденски духовници, някои от тях и революционери. Левски например. Нещо такова да се вижда в сегашните макар, че точно такива ни трябват сега. Е затова хората плюят поповете. Не сравнявай поповете с църквата.

118

Анонимен

преди 12 години

само не мога да разбера защо датата на Рождество Христово си е 25.12, а Возкресение Христово се мени-може ли всяка година датата на смъртта на богочовека да е различна, каква е причината знае ли някой?

117

До 117

преди 12 години

Покаянието е пред Бог, но за целта е нужен посредника, който да принесе покаянието, това е казано от самия Син Божи и е дадено като заповед! За какво иначе Той дава на своите апостоли власт "да връзват и развързват, и което вържат или развържат на земята, да бъде вързано или развързано на небесата"? Никой не ти казва, че Бог е поп, нито че се каем пред свещеника и от него чакаме спасение и опрощение! Колкото до броя на камъните ни, наистина не са много, но и тук е казано:не бой се, МАЛКО стадо!

116

Анонимен

преди 12 години

Дянков е предател и агент ЦРУ.

115

вели

преди 12 години

до 117 правилно!но кой е твоя Бог?

114

Анонимен

преди 12 години

И к'во?Ей така се дарява чисто нова лимузина на църквата.Без никакво предупреждение, дарителят ей така е метнал лимузина на дедо Николай.Без да го пита дали няма да направи повече добро на църквата, ако дари нещо друго.Има нещо съмнително в Дания.

113

не е верно!

преди 12 години

Покяанието е пред БОГ! Никога не съм се кланял на камък и какъвто и да е друг идол! БОГ е единствената истина, БОГ никога не ни лъже, БОГ ни обича, БОГ ни прощава, БОГ ни крепи, БОГ ни насърчава, БОГ ни изпитва и ползва, БОГ ни утешава и лекува, БОГ НЕ ПОП!!! И за какво ми е храм от злато, като вътре няма от ЖИВИТЕ КАМЪНИ, друже! Колко "камъка" събираш ти в неделя (когато няма голям празник на езичниците)?! 10? 20?... :)))))))

112

До 110

преди 12 години

Не аз съм решил така, а самия Богочовек. Прочети Евангелието...Свещеника не е чиновник, а именно посредник, който въвежда миряните в общение с Бога и връзва и развързва греховете им, според силата, която му е дадена от апостолско време. Църквата не е обединение или ООД, а точно институция, създадена от Бог, която служи за врата между небето и земята за човеците.

111

вели

преди 12 години

внимавайте със свинското на коледа най-много бели стават за християните особено от Източна Европа,където масово ядат сланината

110

шт

преди 12 години

Костов е виновен...

109

Анонимен

преди 12 години

Национални предатели Стипендианти на Сорос и САЩ управляват България.. Тази атака срещу църквата е поръчана от посолството на САЩ..