34

До 32 Мъчно ми е

преди 12 години

Драги, като гледам пишещите във форума още много от тях имат нужда от помощ.

33

Херкулес

преди 12 години

Сидеров ще оцелее, защото има кауза, но Боко, с тъмното си мутренско минало, рано или късно ще последва съдбата на мадридския крадец и само 5- 6 плазмодия от най- близкото му обкръжение ще си спомнят за него с добри чувства защото заедно ще са ограбили държавата и този срамен факт ще ги свързва докато са живи.

32

Мъчно ми е

преди 12 години

Мъчно ми е за този човек -- няма ли някой да се намери да му помогне. Той, трябва да се обгрижва, да си взима лекарствата и да се чувства спокоен. Виждам го, че все по-налудничаво гледа, този човек страда и се тормози. Мъчно ми е за него!

31

до Лисан

преди 12 години

По-добре късно, отколкото никога. Атака се усетиха що за партия са ГЕРБ а какво се сетиха СДС, БСП, ДСБ, РЗС? Станаха прислужници на Борисов.

30

Venko

преди 12 години

Когато Волен заговори .... и Бойко мълчи! ;)... ама защо пък точно "мафиотска"?!? ... "МУТРЕНСКА партия" май е по-точното определение?

29

???

преди 12 години

Спомняте ли си какво каза Уорлик в ресторанта, когато Волен Сидеров поиска пари за България заради използването на военни бази в България?Тогава Уорлик му каза: "ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА"Е, направи го. Това е американската ДЕМОКРАЦИЯ.

28

Анонимен

преди 12 години

Кой беше този Сидеров?

27

Лисан

преди 12 години

Сетила се Мара да се побара.

26

пожарникаря

преди 12 години

А бе воленчо ами защо го крепише досега или ти отреза квитанцията,сега като привлече янка,е няма безплатен обяд пак добре че сега го разбра,както по добре късно отколкото никога....

25

Анонимен

преди 12 години

Прав е! Друг е въпроса защо подкрепяше мафията!

24

Селяндур

преди 12 години

Подкрепяйки ГЕРБ, Сидеров влезе в съюз с дявола, но дяволът не обича да го дърпат за опашката, особено от мишоци като Волен.

23

истината

преди 12 години

Целия цирк се разиграва с якото участие на американското посолство и Уорлик. Другото е прах в очите.

22

гражданин

преди 12 години

Имаше периоди в недалечното ни минало, когато си 'лягахме" в социализма, а сутрин се събуждахме в "развития социализъм". Въпросът, който възниква е дали Г- Сидеров "Днес" е прозрял кой какъв е или АКО е знаел, как би обяснил "горещата" си подкрепа на много инициативи на своите опоненти? Дали и чрез него политическите субекти потвърждават твърдението, че "ПОЛИТИК" е *** дума свързана единствено и само със утвърждаване на Егото им?? Колкото за депутатите "мигриращи" от една партия в друга ?????

21

в царството

преди 12 години

в царството на слепите и слепият прогледа..............ама що сега ва?

20

Анонимен

преди 12 години

Прав е!

19

Анонимен

преди 12 години

Добрутро, како Пенке! Болене, сега ли се усети, че ГЕРБ са мафиотска партия? Защо тогава ги подкрепи в онзи вот на доверие? Разиграха ли те, направиха ли те на *** тези бандити? Боли те за субсидийката, а? Ще те боли, зер, като сключваш споразумения с престъпници, нормално е да те измамят - ползват те, докато им трябваш, после те ограбват и захвърлят.

18

Кабули

преди 12 години

Ами, Сидеров, ти също си едно политическо идиотче, което в своята идиотска лоялност почти две години безпрекословно подкрепяше този същ ***, срещу когото сега скачаш като луд.Няма кой да ти се връзва на лудориите, защото България е на този *** хал, благодарение и на теб, лудо и ненормално случайно човеченце.

17

..

преди 12 години

никой ли не му идва на акъла, че 2009 Герб го избра народа и Атака се е съобразила с това

16

Анонимен

преди 12 години

герб са лъжци и демагозиа атака са лъжци и популистипък бсп са популисти и демагози, ама си мислят и че са лъжци

15

fiat ulisse 1.8i

преди 12 години

///"Не мога да инжектирам морал на никого", каза Сидеров ///........Волене а твоят морал като излъга хората които гласуваха за теб/в това число и аз/и подкрепяше герб до сега МНОГО ЗБЪРКА не трябваше да заставаш зад герб ................сърбай си попарата