95

Историята

преди 12 години

Хпистиянството е създадено на основата на Конфуцианството, а Исляма възниква като отговор на Християнството. Който е чел, знае.

94

Анонимен

преди 12 години

Budizma ne e religia ! Budizma e filosofski nachin na jivot.

93

Turkey

преди 12 години

И аз мислих,че третата световна война ще е между християни и мюслюмани ама, знаете ли.... според мене третата световна война ще е между богати и бедни, между банки, полицаи и обикновенни хора.

92

Анонимен

преди 12 години

Колко са мюсюлманите и християните не е толкова важно! - По-важното е, че корпорациите (управлявани от една шепа хора) обмислят как да продават и на едните и на другите ГМО *** си и да ги направят роби!

91

КараИбрахим

преди 12 години

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.

90

Анонимен

преди 12 години

Добре нали сме направени от светлина каква кал бе я се лекувайте.

89

tova e vsichko

преди 12 години

I hristianstvoto i musulmanstvoto sa "dashterni firmi" na yudizma. I trite religii sa nasocheni kam edno i sashto neshto koeto evreite narichat ELUHIM, musulmanite mu vikat ALLAH, a nie hristianite mu kazvame BOG. Ismail e sin na Avram. Isus e sin na Miriam(Maria) i e ot davidovia rod. Evreite sa razprasnati po cial sviat.Musulmanite sa nai mnogo zashtoto pri tiah aborta e zabranen i za da imat deca ne e neobhodimo predvaritelno vishe obrazovanie, apartament i kola. Tova e vsichko.

88

КараИбрахим

преди 12 години

Повече от 60 милиона души загиват във Втората Световна Война,предизвикана от християните,като около 60% от тях са цивилни. 70% от индустриалната инфраструктура в Европа е разрушена.

87

Анонимен

преди 12 години

Томас и котка по гръб не падат.Каквото и да пишете, само трупате коментари в сайта, но е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

86

до 78

преди 12 години

Аз от какво съм направена ти със сигурност няма от къде да знаеш. Ако си учил химия ще ти стане ясно, че химичните елементи не са толкова много, че да ми се фантазираш до такава степен.Понеже си много набожен я кажи как живееш, според какви правила, кой те знае какъв си черен като въглен в душата, но тук си намерил публика, че да се правиш на велик.

85

3

преди 12 години

Томчо, от 82 оставам с впечатлението, че Адам и *** са създали атомната бомба. Запри се бе, градски! :)

84

До Ибрахим

преди 12 години

С цялото ми уважение към Исляма и Турция - заминавай си в Турция и стига си палил пожари. Щото който сее скандали, ще жъне бури. Като сте толкова велики - вие турците в БГ, ходете си там. Уважавам турците, но и не тези, които са у нас, плюят по България и хвалят Турция. Турците земляци са коренно различни от нашите скитници, които нито знаят коя им е държавата, нито знаят коя им е религията, но се мислят за най-велики

83

КараИбрахим

преди 12 години

Над 70 милиона войници, от които 60 милиона европейци, са мобилизирани в една от най-тежките християнски войни в човешката история.Повече от 15 милиона души са убити, което прави Първата световна война една от най-смъртоносните.

82

3

преди 12 години

До 80194 са ПРИЗНАТИТЕ от ООН, Иначе са 257, които включват различни други непризнати от световната организация територии.

81

Томас

преди 12 години

77Защото след това те използвали познанието да правят бомби с все повече унищожителна сила, да създават болести като спин, птичи и свински грип, да тровят хората с ваксини, да правят гмо, което унищожава естествените растения и т.н. и т.н. Явно хората не са били готови за познанието.

80

до Караибрахим

преди 12 години

Не са изтребили раята, защото някой трябва да им работи. Все пак добри приходи от християните са имали мързеливите турци. Пък и за какво им е империя без поданици?!

79

BBC Anonimna

преди 12 години

Kak v nad 200 dyrjavi be horaaaaaa, v sveta ima 194 !!!

78

до 71

преди 12 години

Първо колко от кал се не знай, второ Божи ли е духа или на някои други доста по-напреднали Божи същества ама не от тази планета. Трето да си гледаме сега на какъв хал сме, че не сме за завиждане,раздори,разруха,мизерия,глад и бедност раздират света, отделно от това тежката екологична прогноза която няма шанс да стане по-добра(поне не ако разчитаме на собствените си сили и продължаваме в същия дух).Не сме виновни, че сме се появили, но за гибелта на човечеството ще сме си виновни само ние.

77

Томас

преди 12 години

68И да ти харесва и да не ти харесва и ти си направен от кал - 99,7% от това, което ядеш идва от калта, всички химични елементи, които ги има в тялото ти ги има и в калта - от калта си взет и в калта ще идеш - независимо дали ти харесва или не.

76

Анонимен

преди 12 години

Защо господ изгонил хората задето са яли от дървото на познанието ?