113

ББ

преди 12 години

Първанов да вземе да си осветли леко доходите, както и на неговия зам. , че ще е хубаво и да каже на колко терористи дето перяха пари в Бг раздаде паспорти, и каква беше сумата за такъв паспорт. Много го заболя от новото правителство, защото плановете му пропаднаха. А за пенсионната възраст-те почти навсякъде в европа я увеличават, ако спрат да плащат на организаторите на протестите-няма да има и протести в бг. Нали господа от БСП и ДПС!!

112

Анонимен

преди 12 години

ГОЦЕ ВЪРНИ МЕЗОНЕТА, КОЙТО АЛКОХОЛНИТЕ БОСОВЕ ТИ ПОДАРИХА!!!

111

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е как може да напишеш негативен коментар под такава статия - тоест, одобрявате вдигането на пенсионната възраст до нива, близки до средната продължителност на живота?!?

110

Анонимен

преди 12 години

Гоцее направи нещо че умираме с тия управници

109

Анонимен

преди 12 години

Абе, гоце, нещастнико! Защо не вземеш да обясниш на хората 10 г. като "президент" и не знам колко като шеф на БСП, какво направи и каза по въпроса за откраднатите от любимата ти партия пари от пенсионния фонд? Къде са сега тези пари, гоце? Не може точно ти доноснико да незнаеш!!! Знаеш, но прикриваш безобразните и уродливи престъпления на твоите ментори и предшественици! Ти си едно НИщО, гоце, което хората ще запомнят като синоним на лицемерие, безнраственост, слугинаж и нищоправене за народа!

108

tato

преди 12 години

ТИЯ долу драскачи работили ли са 40 год изнаят ли какво представлява Човек на 60 год освен в канцеларките те могат даработят и до 70 ПЪЛНЕТЕ ГУШИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ ОТ *** не искам да издържам лентяи

107

Валентина

преди 12 години

Не смятам че Гоце саботира но жалкото е че е но чисто популистична основа. В отговор на номер 98 аз съм на 56 години сега а от 2 год. съм безработна .Как мисли това хлапе че колко години още мога без дохо ди да преживявам.А ако аз с9ъм на мястото на майка му така ли ще преживява.

106

Анонимен

преди 12 години

Пенсионерите са готованци! Една орева света по телевизията, че нямало да се пенсионира на 60, а на 60 и 4 месеца! Ужас! Горката женица... ще трябва да изпусне цели 12 промоции в Лидл...

105

Анонимен

преди 12 години

Като е тръгнал да върща, да върне и "Мелодия на годината" на екран...

104

Анонимен

преди 12 години

идва времето на нео или от сорта соц с човешки облик. този път това ще се подеме от най-тлъстите западни обиталища. там лявото пространство е одухотворено от необременена интелигенция и интелектуалци с чисти ръце. в БГ левите са леваци, от една страна, а от друга - айдуци и хрантутници супердоволно потриващи тайничко ръчички от машинациите на дянков, който демонстративно и гордо държи огрооооооооооооомен чадър над бг "леви" и "десни". Що да се лъжем бе Уили! А кой ще се смее последен?

103

Жив

преди 12 години

Първанов налага вето макар да знае, че след един месец Плевнелиев ще го ПОТВЪРДИ-ПРОСТО ЦИРК ЗА НАРОДА-Първанов както и всичките ДЕБЕЛИ ДЕПУТАТИ С ДЕБЕЛИ БАНКОВИ СМЕТКИ НЕ ГИ Е еня за никой-България е държава на ИЗЖИВЯВАНЕ,на застаряване,защото всеки ден децата заминават-КАТО Е ТОЛКОВА ХУБАВО ЗАЩО НА ВЛАСТИМАЩИТЕ ДЕЦАТА УЧАТ НА ЗАПАД А НЕ В УСПУШНАТА БЪЛГАРИЯ

102

Анонимен

преди 12 години

"Първанов върна пенсионната реформа"Да вземе да върне и парите които неговата партия БСП заграби чрез кредитните милионери от фалирането на банките, нещата ще си дойдат на мястото...

101

Анонимен

преди 12 години

*** И КУХ ПОПУЛИЗЪМ СТИЛ ГОЦЕ. МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ В ЦЯЛ СВЯТ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ СЕ ВДИГА, НО СЕ ОПИТВА ДА ТРУПА ТОЧКИ С ЕФТИНИ ПОПУЛИСТКИ ХОДОВЕ.

100

аз

преди 12 години

Нискограмотен народ, мислещ само как ДНЕС ще яде ляб. Утре ще е по-зле ако не се вземат мерки, но това Българина не го интересува. Той да мрънка и да яде ляб иска, ДНЕС. Утре, може да не е жив...жалка държава, пълна с НЕКАЧЕСТВЕН матрял. Сами сте си виновни защото саботирате постоянно усилията да се направи нещо градивно в тази територия, пълна с прости хора.

99

Анонимен

преди 12 години

"Първанов върна пенсионната реформа"Ако вземе да върне и парите от пенсионния фонд, нещата ще си дойдат на мястото...

98

Анонимен

преди 12 години

стига с тея пенсии,помислете за младите хора,защото от тях идват парите за пенсия.след 10 години ще стане страшно,хората ще получават по 20 лв пенсия,защото няма да има млади хора!

97

аз

преди 12 години

Популист кариерист.

96

Анонимен

преди 12 години

С тези закони отиваме право към Трета Национална Катастрофа...

95

Анонимен

преди 12 години

Боко хариза 2 милиарда на Гърците а нямало пари за пенсии в България

94

до №80

преди 12 години

Как да му повярваш на тоя, като два пъти едно и също нещо не казва! Той не е наясно с реалната обстановка в България!