111

Анонимен

преди 12 години

Казах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.

110

Anonimen

преди 12 години

Борисов никога няма да подаде сам оставка. Не знам дали има сила,която да го принуди да го направи. Говорим за човек, който за смърта на двама млади българи каза- "Затворете страницата.Бог да ги прости момчетата" и то с тон казващ-Ми случва се,не ми дреме. По повод починалите родилки каза-"Направете курбан"... Е как си представяте подобен човек САМ да подаде оставка???

109

а.с

преди 12 години

Абе стига с тая Гърция,Много му вярвате на Бойко,не е по зле там.Ето ви я на 100 км отидете и вижте.Преди два дни бях там.чудесно си живет,да намалиха им пенсията от 2100 на 1400 евро.Евро гербери знаете ли тая валута.Смешници,с парите от здравната каса и фискалния резерв строим магистрала.ХАХАХАХАХХАХА

108

ТPE3BEH

преди 12 години

Червената машина, неуморно работи против държавата.

107

Анонимен

преди 12 години

Преградите пред парламента, мутрите с автомати зад прозорците на парламента. Така се брани властта!

106

nnn

преди 12 години

пазят ги от народната любов

105

до 89

преди 12 години

"Оказа се, че новината за оставката на Борисов е вярна. Проверете сайтовете на президента и на НС. Премиера наистина е мъжкар, вчера го каза и днес го прави. Браво на него !"Ура! Приятели, свърши се с тиранията на хунтата на ГЕРБ. Успяхме братя, успяхме! От утре България ще има ново ляво правителство със социалистическа ориентация което ше провежда социална политика за народа. Новото правителство ще вземе 100 милиарда от валутния международен фонд и от януари ще почне да раздава големи заплати и големи пенсии и няма да съкращава губещи предприятия и няма да вдига пенсионанната възраст - ще се пенсионираме на 55 години мъжете и на 50 години жените с 1500 лева пенсия а заплатите ще са по 4500 лева. Да живее България. Да живее новото правителство. Братя Българи - да ни е честита свободата - очаква ни щастлив живот с високи доходи където всеки ще може да си купува плазми и маркови стоки от мола и нова техника и нови коли!

104

Анонимен

преди 12 години

Бойко бе, *** си!Бойко пък не шеБойко примири се!Бойко пак се вреВсичко разпродавашВсичко се рушиПенсии не давашЯ си отиди!Учил за пожарна, там и отиди!А властта коварнаБойко остави!Тя не е за тебеТя не е играТи си с ум на бебеТи си маскара

103

Анонимен

преди 12 години

От речникът му,изчезна думата КАРАТЕ.Сега се изживява,като футболист.А истината е ,че е страхливо селско псе...

102

wiktor

преди 12 години

до 95Ето така работят комунистите, оня е червен провокатор не му обръщай внимание. Тези схеми и похвати са им в реперуара: лъжи, измами, далавери, компромати, провокации, мръсни к... номерца, така работи БСП!

101

Анонимен

преди 12 години

Пуйко Чапаев не се страхува от протести. Той ще се бори с тях чрез оставката си. Това силно ми напомня за храбрата австрийска армия от книгата на Ярослав Хашек "Приключенията на храбрия войник Швейк", която воювала с враге чрез бягство. Прочее, в биографията му има случаи, когато отказва да излезе на двубой с каратисти, за да не го набият.Въпрос на чест!

100

до 90

преди 12 години

Да ви е честита кървавата реалност. В две поредни седмици, в две поредни европейски суверенни държави, имали тъпотията да влязат в еврозоната бяха извършени безкръвно държавни преврати. Народният вот първо в Гърция, а след това и в Италия бе подменен и невидимо за блеещата масова публика начело на тези страни бяха монтирани двама покорни членове на Трилатералната комисия на Рокфелер Лукас Пападимос и Марио Монти. Банковият картел нарита Европа, завря я в кучкин *** и отмени народовластието (демокрацията). Пълзящият преврат ще продължи и е близко до ума кой ще е следващият, и следващият, и следващият.В България такива страсти няма. Тук демокрацията отдавна вече е отменена след като Ротшилдовия запърътък Джордж Сорос чрез местните олигарси постави на власт Бойко Борисов и ГЕРБ. А доста многобройно овче стадо го бетонира на скорошните избори.Прагматичният ми съвет към стадото е правете по няколко пъти на ден енергична гимнастика главно от вида дълбоко нагъзване с поклон, защото овчият дух отдавна го е казал: Преклонена главичка сабя не я сече!Сбогом, демокрацийо! Амин!

99

Анонимен

преди 12 години

не може при такова голямо събиране на хора да няма есцесии.бати кефа ще бъде.хайде на протеста,но мирно.

98

до Schweizer

преди 12 години

ЗАЩО ВИНАГИ НИ НАВИРАТ В НОСА СРАВНЕНИЯТА С ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ И ОСИГУРИТЕЛНИЯ СТАЖ? ЗАЩО НИКОГА НЕ СЕ ПРАВИ ПАРАЛЕЛ С РАЗМЕРА НА ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИИТЕ, ПРОЦЕНТНОТО СЪОТНОШЕНИЕ ПЕНСИЯ/ЗАПЛАТА?НЕ ОТЧИТАТЕ И УСЛОВИЯТА НА ТРУД В РАЗЛИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ И СПАЗВАНЕТО НА ТРУДОВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ОТ СТРАНА НА РАБОТОДАТЕЛЯ?ЗАЩО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ ИНДИВИДУАЛНА СМЕТКА НА ВСЕКИ ОСИГУРЯВАЩ СЕ, КАКТО Е В "ПРИМЕРНИТЕ" ДЪРЖАВИ?Кога "Schweizer" ще работи като черен роб на нЕкоА мутра, а ако напусне, оня му крие трудовата

97

Анонимен

преди 12 години

И така, споделяйки нашето общо мнение по въпроса, ние решаваме, че правителството на корумпираните, от корумпираните и за корумпираните никога няма да изчезне от земята.- Марк твен...днес има годишнина..

96

кангал

преди 12 години

е сега е момента за протести,усещам страх в управляващите,щото тълпа от два-три милиона е нъзможно да се спре и не палете парламента той вече ще е нашия.

95

пл. "Македония&

преди 12 години

На пл. "Македония" и пред националния стадион "В.Левски" вече очакват премиера. Той вчера заяви, че също ще протестира за това, че Станишев му е оставил 8.24 млрд.лв. фискален резерв.

94

до 89

преди 12 години

Никъде няма такова нещо не пускай грешни слухове!

93

Гошо Тъпото

преди 12 години

Загражденията пред Парламента не са...срещу демонстрантите.Целта е някой...заблудендупетат,ако случайно напусне сградата да не се омеши с...тълпата,че повече няма да се...върне;от солидарност с...протестиращите.

92

wiktor

преди 12 години

25 хил. души да, да. 2-3 хил ще са най-много :) Полицията ще ги разгони за минути, а ако се затрудни случайно ние ще помагаме!