170

шпицкомандир

преди 12 години

Всяка интервенция крие рискове и може да доведе до фатален край ! Медиците са най-малко виновни за гниещата ни държава и не отклонявайте по-важните и наболели теми , търсейки в тях изкупителна жертва!!!

169

МоРсКи

преди 12 години

Не съм все още станал баща и само мога да гадая каква е болката. Но това ако не дай си боже ми се случи може би ще ги застрелям там всичките *** с купени дипломи който на хорското нещастие си правят кинти. А Европейския съюз и онея бавно развиващите организации който ревяха в подкрепа на ромите сега къде са ? Нещо не им се чува гласа при положение, че за по малко от месец умряха колко деца ( вече им загубих бройката ).

168

Somebody

преди 12 години

Искрено съжалявам за случилото и изказвам моите съболезнования на близките. Но вместо да си дават парите по адвкати в държава, в която правосъдието куца, а осъден доктор НЯМА, по-добре да ги дадат на някой друг и да свърши мръснта работа! Защото само така, ще има ред в тази държава! Очевидно, тия случаи много зачестиха, а Бойко Борисов е очевадно неспособен да осъди ефективно и на затвор доктори!Това е непредумишлено убийство, съгласно НК на РБ!

167

Миролюб Бенатов

преди 12 години

Еми случва се. Хем искате секцио да раждате, хем искате да няма проблеми и усложнения. Който се опитва да излъже природата по някакъв начин, страда. Секцио означава рязане на коремната стена, това си е сложна операция не по-лесна от опериране на херния или апандесит, при това доста по-сложна защото се касае за зравето на две тела в едно. Щом искате секцио ще си търпите възможните усложнения и рискове.

166

Анонимен

преди 12 години

Болниците върнаха смъртното наказание без присъда.

165

до 165

преди 12 години

Не, бе, аз съм си в Германия и изобщо не ме е еня.

164

Анонимен

преди 12 години

155, щом не могат да я отделят, попадат на дежурния, а с тази липса вече е на когото падне

163

DO ATAKISTA

преди 12 години

EBAH TI MAMATI ATAKIST STO ZA IZRODSI BE DAEBA NAI MILOTO VSYAKO STADO SI IMA MIRSA

162

Анонимен

преди 12 години

много добре :)

161

до 161

преди 12 години

Ти да не си някоя фуражка, дето населението носи на гръб?! И не се изсилвай толкова, че да не ти потрябват за нещо не по предназначение тези 20 заплати - жив/а/ и здрав/а/, ама не забравяй къде живееш, тук можеш само и единствено да очакваш неочакваното, но ако на някой около теб му предстои раждане, задели някой лев за собствено спокойствие, това сериозно

160

Марк

преди 12 години

Няма да се учудя, ако скоро почнат да пердашат лекарите!

159

анонимeн

преди 12 години

ТОВА Е ПОЗОР ДО КОГА ЩЕ ИМА СМЪРТНИ СЛУ4АИ АБЕ ТОВ ЗАПРИЛ4А НА АФРИКА ЕЕЕЕ НАЛИ ИМА ДА ДАВАМЕ ОЩЕ ЖЕРТВИ.КЪДЕ Е ПРАBИТЕЛСТВОТО КОЛКО МИНИСТРИ СМЕНИ И КАКВО ИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА ДНЕСКА НА ТАЗИ ЖЕНА А ЗНЕТЕЛИ УТРЕ НАС НИ РЕДА АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО СТИГА ВЕ4Е ДРУГИ ДАН Е СТРАДАТ ПОНЕ.

158

АТАКА

преди 12 години

Дано да е някаква *** туркиня.

157

до 157

преди 12 години

За теб не знам, ама аз ще си броя 20-те заплати, които ми изсипаха накуп.

156

анонимна

преди 12 години

Стига с това секцио ! Оставете жените да си раждат по естествен път. Какво означава избор на екип? Да си платиш секцио ? Ще си изберш екип и ще те чакат да раждаш.Под ножа ,тежка коремна операция ,трудно и продължително въстановяване.А понякога и фатален край.

155

Анонимен

преди 12 години

Така е в България. Нямаш ли пари, загиваш, бате!

154

Флоров

преди 12 години

Штт Сега си взимам детектора за бръмръри и скрити камери викам на НСО брониран джип да ме закара на 100 метра от хотела и отивам на царско село на - к..ви и бе..ло - Цецо Крадецо ми отчита процент и тегла 2000 лв от бизнеса за 2 компаньонки екстра качество за цяла вечер и пълна програма !Ама не протестирайте режима в България е подплатен от офицери от ДС И ВКР - кукловоди а и другарите от КГБ участват активно в важните решения за България !Скоро няма да видите демокрация - не и от комунист

153

Анонимен

преди 12 години

И полицаите на протест срещу пенсионната реформа.И фермерите излизат на протест.Ние какво ще правим?????????????????????????????

152

Al

преди 12 години

До 89 година, лекарите се учиха, бяха специалисти.... А зега уж толкова умни, уж западни методики.... Ето виж какво става. СРАМ!!!!

151

до 148

преди 12 години

Добре, а тези които не могат да си позволят този лукс - какво да правят?! В настоящите условия са малко тези, които могат да си позволят да отделят подобна сума, дори и за собственото си здраве и сигурност. И пак опряхме до уважаемите лекари, чиято първа работа е първо да те погледнат в ръцете...за тяхно и наше съжаление...