63

Boko

преди 12 години

Наистина се убедих, че тия комунисти са много по-зле и от станишевци. Последните уж крали, но вдигнаха през мандата си няколко пъти заплати и пенсии, тия *** уж не крадат но и стотинка не дадоха-нещо не се връзва другари комунисти.

62

ivza

преди 12 години

До 38-браво, съгласен съм с теб.Дай да призовем сегашните и бъдещи пенсионери до един да гласуват за ГЕРБ и на парламентарните избори.Агитация още от сега.Ама са ни много добри управляващите бе, до сегаа не сме имали такива.Браво.Идва момента да изгрее и на нашата улица слънце-ще живеем и ще пеем, но когато и пенсиите станат като депутатските заплати, а техните останат каквито са.Е, комунизам няма да има, защото как ще сме равни с депутатите.Ама-карай, свикнали сме.

61

Анонимен

преди 12 години

Дреме ми! Просто няма да внасям нищо! Пенсия не искам, но и пари за пенсия няма за дам! Няма да издържам заптиетата на Борисов и Цвъцко!

60

Апел

преди 12 години

И тези които се лъжеха досега да плащат пенсионни вноски от другата година ще се откажат.

59

1.bg

преди 12 години

Ne6tata 6te se opravqt.Sled 10 godini 6te ima nekolcina pensioneri-Alf,u4itelq Joda,Lili Ivanova i Alexandar Lilov.Za ostanalite e qsno 6te sa v trudosposobna vazrast<200 godini.

58

до виктор

преди 12 години

викторе ти като шеф на някаква фирма , ще държиш ли един 65-67 годишен човек на работа, който ти се напикава примерно..или постоянно е болен от нещо..или просто не е в час с новите технологии колкото един млад човек.. не нали ?

57

браво

преди 12 години

Най после едно разумно решение, писнало ми е от социалистическите глупости. Здрава реформа на пенсионната глупост сътворена от комунизма, че дано остане и някой лев за нас младите като се пенсионираме.

56

Stas

преди 12 години

Ами това е пенсионната реформа на комунистите-да се пенсионират милиционерите в първа категория на труд на 45 г. с по 20 брутни заплати на калпак, безплатна манджа, транспорт, обуща и опинци, осигуровки. Това ще е винаги дереджето в бг докато управляват бивши комунисти и милиционери.

55

до 27

преди 12 години

Като си толкова убеден че ГЕРБ няма да спечели друг мандат, на 30 ноември ще присъстваш ли на стачката,за да видиш че повече от 2000 човека няма да има,че даже и по малко

54

Анонимен

преди 12 години

48Малеее! Жесток въпрос за безработицата! Онемях:))

53

отчаяна

преди 12 години

Е и тия ми ..... майката.Питам има ли работодател който да ме наеме на работа на 58год.като се навеждам трудно се изправям,краката ме болят,пръстите ми се подуват и абе розова картинка.Е имам някакви си 39год.стаж ама нали съм млада,здрава и безработна отгледала 3 деца та се чудя защо ли съм отчаяна.Ужас

52

АчО

преди 12 години

КОЙ ***- ***...КАКА СЕ ОЖЕНИ ВЕЧЕ- НА 30.10.2011....

51

Дянкофъ

преди 12 години

"Да изчистим България за един ден" от некачествения матряль.

50

wiktor

преди 12 години

Коментар 48 е в отговор на коментар 36

49

Анонимен

преди 12 години

От правителствата след 2000 година, ГЕРБ са най-талантливи. За 2 години унищожиха толкова, колкото другитте за 8.

48

до 30

преди 12 години

Напълно споделям мнението ти, и не плащам осигуровки, защото докато се пенсионирам /ако изобщо доживея/ може да вдигат летвата до 70-75години. Все по-малко *** се осигуряват добровално.

47

wiktor

преди 12 години

Увеличаването на песнионната възраст означава, че всички граждани, които трябва да се пенсионират през 2012 ще се пенсионират през 2013. Тоест още една година те ще плащат данъци и осигуровки, вместо да им се дава пенсия. Ето ти пари в бюджета. Сега нека аз да те попитам как точно пенсионната възраст влияе на или е свързана с безработицата?

46

Един Луд

преди 12 години

"Ускоряваме малко старта на пенсионната реформа" - с 10 години само. Мъъъъничко ще прецакаме пенсионерите, ама кво от тва!

45

Луд за връзване

преди 12 години

до 36 браво, напълно си прав. Това не е реформа е робовладелие!!! Настройване на поколенията едни спрямо други!!! Това е геноцит на цял народ, едните обречени от младостта, а другите от старостта. ***

44

АНОНИМЕН

преди 12 години

Госпожо Стоянова,пожелавам последните години от трудовия си стаж да изкараш на смени в някой шивашки цех. Да дремеш в Парламента, то може и до годините на патриарх Максим (роден 1914 г.).