15

След Изборите!

преди 12 години

ПРЕДИ изборите ГЕРБ ИЗЛЪГАХА за всичко!На самите Избори ГЕРБ фалшифицираха резултатите!

14

Anonimen

преди 12 години

Abe govorete...ama da vidim ako na vas vi cyfne nqkoi i vi vzeme chast ot zemqta- i kakvo shte kajete togava! Mnogo lesno e taka otstrani!

13

ВМ

преди 12 години

Понеже бутнахте всички *** гета и незаконните вили по язовирите, та опряхте до на отчето постройката.

12

Анонимен

преди 12 години

Точно така *** гербаджии!На бедните и беззащитни българи събаряне до дупка на постройките!На богаташите незаконните замъци и на *** незаконните постройки ГЕРБ ДО ДУПКА ЩЕ ГИ ПАЗИ!

11

Ужасът на власт

преди 12 години

Тая госпожа, дошла не дошла, започна да си показва рогата. Боже, пази България от такива сополанки, дето се вземат на много сериозно и вгорчават и без това тежката участ на Българина. Освен дядо Ивановите постройки, сега ще започнат да търсят под вола теле - остъклени тераси без съответно разрешение, дървени бараки по полето. Цялата работа е, че полуграмотникът Дянков незнае как да си оправи бюджета и юрка държавата. Така е като назначават некадърник за главен счетоводител на 7 милиона.

10

еретик

преди 12 години

Патриарх Максим пък стана почтен гражданин на София. СРАМ ЗА ТЯХ

9

Боян Боев

преди 12 години

Това е поредния ПРОСТАШКИ ход! Какво ви пречи Отец Иван бе, новоханци?!?! Че върши богуугодни дела!? Че е състрадателен към ближния!? Че вие не сте като него?! Или че повечето майки там са от малцинствен произход?! И че за тъпата ни държава някакъв незаконен ПРИЮТ ЗА БЕДНИ е най-същественото нарушение?! Какво става със рушащата се Захарна фабрика, г-жо менистър?! Или за вас закона не важи?! И понеже не можете да съборите палатите по язовирите бутате Домът на БОГА?!?!?! Проклети нещастници!

8

jo

преди 12 години

*** М И П О З О Р ! ! !

7

След Изборите!

преди 12 години

ГЕРБ разрушава приюти за бездомни, а къщите на цар Киро и митничарите си стоят непокътнати!

6

Анонимен

преди 12 години

Като и гледам само снимката и знам ,че глад не е видяла ...недаи си боже от тези помощ да тьрсиш...

5

Николова

преди 12 години

Всичката Мара втасала,че до тази постройка стигнаха! Защо бе???Защото човека е събирал левче по левче да построи тази постройка и да прибере бедни и безработни хора и малки деца,а сега дай да го бутнем,че няма план.Ами озаконете го беееееее! Това е найдоброто което можете да направите бе господа управляващи.Направете то!!!!!!!! Не оставяйте тези хора без подслон!!!!! Зградата не е грозна,а напротив.Защо трябва да се разруши готовото?????ОфффффБългарио,Българио,нямаш късмет на разумни люде!!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Нищо няма да направиш само ще разбазикаш всичко ...за нищо не ставате ! ако имате нещо на сьрце за даване даите на Отеца и хората му, а не само реформи и щуротии....

3

Анонимен

преди 12 години

Вместо държавата и общината да помогнат да се узаконят постройките и децата да живеят там при при приемливи за тях условия, искат да правят фургонно гето. Безобразие!

2

Анонимен

преди 12 години

Отец Иван се е заел да направи нещо за хората, които държавата е отхвърлила, а последната ще ги изхвърли на улицата. Що не почнаха да събарят на Рашкови незаконните имоти първо? *** ти и държавата!

1

Детектифф

преди 12 години

Потвърждава се една стара истина,че Нищо добро не остава не наказано! Жалко.