85

lyka

преди 12 години

Тия вече са умряла работа.

84

Анонимен

преди 12 години

Питам се,колко трябва да е закъсала за мъж една млада жена,за допре до женен мъж на възраст пък било то и Волен Сидеров.Някой ще кажат,тя е при него заради парите му,но пак не мога да приема тази връзка,защото има много млади мъже,които имат добър бизнес и също имат пари.Трябва човек да има много извратен вкус за да събуе *** на възрастен мъж с повяхнала кожа,със затихващи функции на простата и купища стоматологични проблеми.Отврат отвсяъде,гнус!

83

До 84

преди 12 години

Сидеров няма нищо общо с ***. Той е от Ямбол, аз също. Познавам го. Преди да навърши 18 г. беше лекуван в психодиспансера в Бургас, за кратко. По тази причина не е ходил войник. По късно беше лекуван в Дома за недъгави мъже в с. Хаджидимитрово. Преди 1989 г. никой не го е познавал, освен неговите близки,съседи, съучени и тези от двете лудници. След 1989 г.,както и много други ( от различни лудници в страната) станаха политици. Волен се присламчи към СДС,там намери Й.Василев, друг луд и т.н.

82

MURDOC

преди 12 години

Хората са го казали "Не си вади оная работа там където си вадиш хляба" ама пусти нагон . Не съм изненадан обаче ,след изпълнението с надуваемите с*кс кукли по време на изборите.....

81

Анонимен

преди 12 години

Болен - депутат в НСД. Стоянов - евродепутатКапка - общински съветникей, уредиха се всичките по семейна линия

80

Анонимен

преди 12 години

една лелка на женския пазар така казала...

79

Пътник

преди 12 години

Семейни войни в семейната партийка.

78

Анонимен

преди 12 години

Всички атакисти подкрепяме на 100% Волен Сидеров.Волен създаде АТАКА и само той може да бъде лидер на партията,без Сидеров АТАКА ще изчезне.Волен е най добрия български политик.

77

наблюдател

преди 12 години

Що ни занимават с политически трупове? Тия вече са умряла работа. Верно ще поразнасят още известно време смрад около себе си, като всеки уважаващ се труп при разлагане, но няма какво да ни ги навират непрекъснато в очите. Няма да се съживят, най-много да зомбясат :)))

76

до 84

преди 12 години

Така казват ...източници". Кои са тези източници? Имат ли доказателства????А накрая за боята на Сидеров и намека беше оригиналния подход с който завършват същите тези медии.Жалка история!

75

Al

преди 12 години

Какви нападки??? Кой е той Сидеров??? Господин никой.... Преди поне малко уважение имаше към него, а след като той легнал под бойко и сега на обратно а след тва пак.... Това се нариче политическа проституция.... Той е никой да има заговор срещу него....

74

ха-ха-ха

преди 12 години

Тоя ненормалник ако е патриот аз не ща да съм българин, че да ме отъждествяват с него. Хубавата новина е, че след следващите избори няма да му слушам глупостите и няма да ми навират мазната му мутра щото на извънпарламентарните секти никой не обръща внимание

73

Анонимен

преди 12 години

Че тя Капката и тя има лИбоФник.

72

Боко Тиквата

преди 12 години

Много такива като вас вече плакаха!

71

Анонимен

преди 12 години

Тъкмо започнахме да се оттърсваме от турските сериали по телевизията и тия пишман патриоти от АТАКА окупираха медийното пространство с поредната си семейна сапунка.

70

до 80

преди 12 години

Ами така казват , дали точно гадже или секс съратничка все тая , но нещата се въртят около момата . Тая работа явно не от вчера , ама са я крили заради изборите . Чудно ,защо още Капка си трае и насъсква да лае само момчето евро-депутатче . Такива работи стават в *** семейства доста често , дали пък Волен няма нещо от боята ?

69

Капка уби Атака

преди 12 години

Вината си е изцяло на Волен Сидеров, че позволи на Капка да си развява байряка. Изглежда Сейшелските фирмички са нейна идея, което противопостави истинските атакисти срещу Сидеров. От тези афери и сляпата поддръжка на Премиера привържениците на Атака петократно намаляха. Димитърчо да не се прави на ужилен, защото от Сейшелските афери, той и майка му се нагушиха,а Сидеров залязва. Нали представителите на тези фирми са от техния род. СКАТ изнесе истината преди месеци.Вече доверието в него умира.

68

Анонимен

преди 12 години

Атака ще се разпадне, защото Сидеров и Стоянов е*ат една жена - Гаджева.

67

do no 16-ot balgaran

преди 12 години

I az sam zad volen ,(samo kogato e nadupen)!

66

до 68

преди 12 години

Вярно ли че Деница Гаджева е аверка на тоя *** Митето Стоянов?Откъде ги знаеш тия работи бре, синко/дъще?