294

кондукторка до 290

преди 12 години

Е дори и да ме съкратят, ти каква файда ще имаш от това? Ако пък изпитваш някакво душевно задоволство от погребването на последното ДЪРЖАВНО предприятие в "тази" страна, и то без да имаш било каквато и да е материална изгода от това, съветвам те да се консултираш , ако не с психиатър, то поне с психолог. Най-вероятно си развил някакви мании, ако не си се родил толкова злобен и дребнав, разбира се...

293

Анонимен

преди 12 години

На един приятел баща му е в БДЖ-то и от както е там не е дал нито една стотинка за нафта. Имат две коли и чичо му има две и той никога не е зареждал на бензиностанция.

292

за 295

преди 12 години

Като нямаш ниво за темата, разкарай се.

291

ew

преди 12 години

Простите комунисти ми дават минуси, това са факти бе, червени *** неграмотни.

290

за 292

преди 12 години

Да, но въпросът, защо никое правителство не взе мерки против това, че работи на загуба. Нали е държавна компания? Къде е инвестиционната програма? Къде е разследването против тези които са вършили злоупотреби?

289

Анонимен

преди 12 години

bili gi zalugvali do izborite ami kato se lujat da gi sukraschtavat be ,nali si go izbraha kvo sa surdjat

288

ew

преди 12 години

Когато едно предприятие работи на загуба, нормално е да има реформи, а БДЖ работи на загуба от не знам колко години, това че на предните управляващи не им е стискало да ги направят, защото са популисти антибългари и крадци, е така.

287

Анонимен

преди 12 години

IZPRAVI SE GORA OT STOMANANASO4ETE SE BOINI DULANASO4ETE SE W GNEVNA ZAKANAKAM WRAGA...OGAN BATAREQTA!!!...ZA PARTIQTAZA SEREGEI4OZALPOVOWSI4KI LAINOMETIOGAN!!!...

286

От Bez ime до 284

преди 12 години

Истината боли госпожо Кондукторке. Много сте отворени жипейците, ама утре може да останете без работа, като ви приватизират.

285

ТЕРИЛУ

преди 12 години

И ТОВА МИ БИЛО ДЪРЖАВА,ДОБРЕ ЧЕ СИ ВЗЕХ ШАПКАТА НАВРЕМЕ И Я НАПУСНАХ,ТОВА ТАМ УПРАВИЯ НЯМА.

284

кондукторка до 284

преди 12 години

С мишоци, които имат мания на плъшоци, не разговарям.

283

ew

преди 12 години

БДЖ, с някви влакове по на 50 години, грозни, мизерни, подпалват се сами. Купете нови влакове.

282

Анонимен

преди 12 години

Кой има интерес да няма държавна БДЖ?Ами някой който иска евтино да си я купи. Логично е.

281

КОНДУКТОР

преди 12 години

Всеки уважаващ себе си БДЖ-еец пие на работа и краде нафта. Да се разтурват.

280

От Bez ime до 266

преди 12 години

Госпожо Кондукторке, не работя в БЖК, и не ме обиждай, ясно е че истината боли, но скоро може и ти да си на улицата, затова недей да говориш много, защото сте затънали в дългове в БДЖ.

279

Sony

преди 12 години

Do270: Zashto ne poiasnish tozi na snimkata kakvo ti e napravil ,che ne mi e iasno .Az sashto ne go poznavam nito vizualno ,nito lichno pak ne me kara da go mrazia da ne bi neshto da imash problem sas psihikata ili neshto drugo.Ti kato ne se vozish vav vlak iavno si bogat ,no sigurno i ti revesh kato vdigat benzina ama sega se pravish na otvoren.

278

ентъртейнър

преди 12 години

Това е много хубаво. Поне 1000 от тези са гласували за премиера-слънце с тиквообразен горен израстък. В България каквото и да се случва единственият начин за повечето поданици да разберат, че те управлява некадърник, а в случая и мафиот, явно е да те набият или уволнят. И ето на - истината в очите, тази отвъд екрана на телевизора и простите приказки. Начело застават простите факти...Като част от малкото осъзнали истината отвъд екрана и осъдени от общия вот на тълпите, в момента искрено тържествувам, че и тълпите ще понесат ужаса, не само образованите хора, които отдавна са го осъзнали.

277

Анонимен

преди 12 години

Намръщен е и отблъскващ.

276

Селянин

преди 12 години

Кризата в БДЖ не е от вчера.Всички знаек кога започна .По време на управлението на Иван Костов,когато заплатите на железничарите закъсняваха с по четири месеца.Железничарите са достойни хора и заслужават уважение.2500 души на улицата,това е ужасно в тази криза.Много ми е чудно кой ще има полза от това-сигурно превозвачи ,чийто фирми са конкурентни на БДЖ.

275

Анонимен

преди 12 години

*** са най големият тумор,който ще унищожи България!!!! Но д-р *** го е страх да засегне темата !!!!!