122

Анонимен

преди 12 години

112. -така говорят такива като теб - на които Бойко Борисов не им е удобен.

121

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 115Да колега,страх ги тресе,не са на себе си......сега след като и президента е вече наш,местната власт също за червените започва Вартоломеева нощ съвсем скоро.........вярвайте и скоро ще се убедите

120

до 115

преди 12 години

де да видим!?? Кога ще стане това,твоя *** идол го дърдори от 5 години и освен да краде и той друго нищо не направи!

119

сериозно

преди 12 години

Нека, като се говори за технически проблеми думата да имат експертите, а не политиците. Ако видът на пилотите на моста са погрешно избрани за това вина носи Инженера на обекта. Тази вина има финансово изражение. Отговорността на Станишев е , че е избрал този Инженер.

118

Бичкия

преди 12 години

Странджа, какво е "***"?

117

до 100

преди 12 години

Ако отваряш шямпанско на всяка кражба на СДС , БСП , и ДПС - Черно море трябва да е от шампанско.

116

от 110

преди 12 години

Ако бяха направили министър бате ви Бойко по времето на НДСВ както е искал, сега нямаше да има ГЕРБ. Ама знае ли човек ?!

115

Анонимен

преди 12 години

Всъщност демокрацията започна с управлението на ГЕРБ, сега след като и ПРЕЗИДЕНТА е демократ, ще се потърси сметка на крадливата и безотговорна пасмина от бесепе, които и един паметник отказват да поддържат, а окрадоха България!Страх ли ви е червени мародери!

114

мамицатати

преди 12 години

Тикво айдушка,като ти е лошо наследството не се захващай с управление,а си остани само на амфетамини! Не са те избрали да ти слушат цивренето!!!!!

113

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

*** се гърчат,те врещят,тръшкат се,реват и ги боли....На 30 октомври приключихме окончателно с комунистическата клика.......България се развива,колкото и да не ви се иска... Хората живеят добре,карат си автомобилите,забавляват се,излизат по коктейл- барове,ресторанти,екскурзии,посещават скъпи бутици......само за *** стана зле,те вият и реват.......Браво Бойко

112

Премиера познат още

преди 12 години

като "Тиквата", "Клоуна", "Смешника", "Картофа", "Невинния", "Ваше Величество Бай Бойкич нашия пръв партиен и държавен бос"

111

демос

преди 12 години

Дойче веле ако са писали нещо с/у Борисов ,не означава,че мнението им е еталон.Може да е платено от комунистите.Парите са в тях.Могат да си платят и за статия,че Станишев е космически индивид и е изпратен от Господ като месия за да направи в България икономическото чудо на планетата Земя. Много папагали ще се вържат...

110

Анонимен

преди 12 години

Текст под снимка :На откриването на паметника на Тодор Живков в Правец 2001 г. Отляво надясно: Георги Първанов, тогава още лидер на БСП и кандидат-президент, Бойко Борисов, току-що назначен за главен секретар на МВР, Евгения Живкова, внучка и осиновена дъщеря на Живков, Младен Червеняков, депутат от БСП и бивш министър на правосъдието. Снимка се разпространява в Интернет, след като е показана на изложба от музея на Живков в Правец

109

Анонимен

преди 12 години

*** ами като са виновни предишните глобете ги спрете им пенсиите и заплатите и да плащат ай стига тоз цирк вече. Ква ми е файдата да знам кой е виновен народа плаща не ти тикво.

108

Анонимен

преди 12 години

Премиер ли си интригант ли си ? Минаха 2 години, за толкова време не усетихте ли къде е заровено кучето ? Не вярвам аз, нещо тази работа да е случайна. Колко ще платят ромънците тогава защо не се съобщава ? Нещо май май ... DW ще излезе прав за конюнкурата.

107

До 102

преди 12 години

Ама и ти ще плащаш бе; не схващш ли че за друго говорим тук.....Дай им да бият мачета у диреци.....банкянски селяни прости....

106

Анонимен

преди 12 години

Бойче и тука ли БСП-то и Доганчо са ти виновни, бе, мамин сладък? Трябва ли да ти казвам, че твое кадърче/герберче/ остави на Видин 22 милиона задължения?Трябва ли да ти казвам, че докато бяхте тука на власт постоянно се оплаквахте от предишните, а същевременно нищо не направихте?Трябва ли да ви казвам, че сте сбирщина от нереализирани некадърници?Не, Бойче, не ми отговаряй, аз отговора си го знам.

105

681

преди 12 години

Има един тъпчо във форума с ник СТРАНДЖАТА. Такива тъпотии ръси ,че се чудя дали лично Цветанов не величае ГЕРБ под този псевдоним.Вярно ли е това г-н Министър?

104

дядо

преди 12 години

колко мъка има по този свят Боже,на Кратуня все другите са му виновни

103

Анонимен

преди 12 години

Че са нагли червените гробокопачи на България нагли са.Това пролича и във Смолян.Ако само един червен олигарх вкарат във затвора,ще пропее и другите крадци