21

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

ТОЗИ "ДЕМОС" СИ ЖИВЕЕ ТАКА ОТ 4000 ГОДИНИ.САМО ИМ ДАЙ ПРИКАЗВАТ И ДА МЪРЗЕЛУВАТ.УЗАКИ, СИРТАКИ И ЧУЖДИ ПАРИ ЗА ИЗЯЖДАНЕ.КАТО БЛОКИРАХА КУЛАТА СЕ ВИДЯ :ВСИЧКИТЕ ИМ ТРАКТОРИ БЯХА ЧИСТО НОВИ ( ПО ЕВРОПРОГРАМИТЕ, БЕЗ ПАРИ )НЕ СЪМ ВИЖДАЛ И НЕ СЪМ ЧУВАЛ ГРЪК ДА ОРЕ ! НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА ЕВРОСЪЮЗА - ДА ИМ ОПРОСТИ 1/3 ОТ ДЪЛГОВЕТЕТЕЗИ НИКОГА И НИЩО НЯМА ДА ВЪРНАТ, ЗАЩОТО ВСИЧКО СА ИЗЯЛИ И ИЗПИЛИ.НЕ Е ЛУД ОНЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА ................

20

Държавен Анархист

преди 12 години

Гръка каза дори 100% да ни опростят дълга , и пари впоследствие да ни дават за да поддържаме стандарта си ПАК СКОРО НЯМА ДА ДРЪПНЕМ . гръка добре е усетил накъде духа вятъра и че той ще отнесе така или иначе гегата .

19

Анонимен

преди 12 години

и италия и исландия и сащ и ирландия и там са виновни социалистите пък китай и русия са виновни комунистите

18

П.Петров

преди 12 години

Велик византийски номер врътна Папандреу !

17

EU

преди 12 години

Гърция и Исоания са прекрасен пример , че откъдето мине социалист трева не никне

16

Анонимен

преди 12 години

14, преди седмица един познат се прибра от Гърция след бизнес пътуване и беше потресен. Той редовно ходи там по бизнес и такава мръсотия било, че не е истина. Пестели от комунални услуги. Фирмата, за която бачка, смята да си вдига чукалата от Гръцко, защото положението било много лошо.

15

Анонимен

преди 12 години

Мда ама гърците не им е до комунизъм те гонят западняците трошат им магазините трошат им банките и не им дреме хак да им е на ЕС за друг път да знаят да не си правят сметката без кръчмарина.

14

Анонимен

преди 12 години

Гърците са си добре и ще се оправят, но ние сме зле. Гърците пазят чисто и подредено а при нас семки и торбички на всяка крачка. Просто сме друго ниво на развитие, някакво примитивно. Гърците са били на нашия етап на развитие преди повече от хиляда години.

13

ЕС да пасе

преди 12 години

Хората от нито една страна не са виновни за световната криза! Вината е на корпорациите, алчността и банките, нека те пуснат малко въздух, ако не искат някои от тях да повръщат кръв. Подкрепям гърците - това е национална политика, това е чувството за народ! Ако швабите и франсетата са искали обединена Европа да са въвели еднакви правила, закони и заплащане!

12

Венсеремос

преди 12 години

Гърците сега знаете ли какво ще ги оправи ...... една комунистическа революция, следва обща национализация, скъсване на взаимоотнощенията със всички световни банки и пей сърце....хахахахах

11

гражданин

преди 12 години

Брилянтен ход на Папандреу. Ето това вече е византийски номер. да й е честито на Европа!

10

хитро а

преди 12 години

Как защо, защото не им дават пари, а ЕС трябва да им даде пари гърчолята не щат да стават роби като нас и да бачкат за 300 кинта от друга страна къде ще си продaват стoките корпорациите ако гърците обеднеят и нямат пари да купуват хммм.

9

Анонимен

преди 12 години

Общо взето всеки е наясно, че Папандреу блъфира, за да си спаси кожата. Референдуми-меферендуми, всичко е за парлама с цел отлагане на неизбежното.

8

Анонимен

преди 12 години

Оста на евтината работна ръка Румъния , Българи след 3-4г и ГърцияРадост за европейските богаташи

7

да

преди 12 години

А бе, от ясно по ясно - МНОГО УМЕН И ПРЕЦИЗЕН ХОД НА ПАПАНДРЕУ - иначе щяха да продължат номерата, стачките, деструкциите, акълите и какво ли още не на тарикатите в Гърция.А така с един референдум са поставя управленската база за извършване на всички реформи - няма друг начин, иначе тарикатите от опозицията ще го съсипят от стачки и т.цн.

6

Анонимен

преди 12 години

Гърците трябва да си седнат на задниците и да започнат да работят както трябва. С протести и мързел икономика не се оправя.

5

Анонимен

преди 12 години

Капитализма това, капитализма онова.. Още не са измислили правилната икономическа система.. може би в новата трябва да няма думата "икономическа"..

4

хит

преди 12 години

най мръсната нация преди французите..........византийски мишки...га чукахте жените ни и маахте узо не ревахте ....*** мързелива!!!

3

Киро

преди 12 години

Гърция - миг съвършенство!

2

съседски съвет

преди 12 години

Да посъветвам аз нещо обикновенните Гърци...... да започват да идват на обмяна на опит в България как се живее на прага на бедността с 300-400лв заплата. Ще им бъде необходим този опит в следващите години....