255

Краля до 261

преди 12 години

На всякъде по света щяха да те отсвирят по същия начин. Наистина няма кой да се занимава с глупостите на лигльовците като теб, които собствения си пртфеил не можете да опазите.

254

TOTO

преди 12 години

Подкрепям с две ръце предложението на кабинета! Полицаите не са с нищо повече от мен, теб, и всеки уважаващ себе си Андрешко в милата ни родина. Да не говорим, че даже и не работят! Преди 5 години като ме откраднаха всички карти, даже не си направиха труда да изискат записа от камерите, където са се пробвали да ми уцелят ПИН кода. Беше ми казано в 4-то РПУ, "няма кой да се занимава с вашите карти и 600 лева в портфейла".Аре у лево, както казва колегата, даже 1 заплата не заслужават!!!!

253

Анонимен

преди 12 години

Това което се пише в статията не е вярно.Ограниченията се предвиждат само за служителите на МВР които не са униформени.Останалите които се чудят къде да паркират патрулките да дремнат и тези с слънчогледите дето жънат всеки ден си остават с същите привилегии - 25 години лежане и след това 20 заплати и голяма пенсия.

252

М-р Х

преди 12 години

за тази полиция дето гледаше със скръстени ръце как убиват хората палят палатите на цар Киро е не се намеси за предодвати напрежнието ли говорим? или за тази полоция, която не наказа виновника за убийството? или може би за тази полоиция която епизодичон позволява погроми на стодините на Левски и ЦСКА?Сигурон говорим за поцията, която още няма офицална версия за убеца на Луканов и сестрите Белнекейски? Или за полицията която допусна да отлекат Анегел Бончев? тази полиция ли иска привилегии? УАУ!

251

още е нужно

преди 12 години

След като са наемници /като всички ,които получават бюджетни заплати/ полицаите и военните трябва да си плащат и социалните и здравни осигуровки,а да не ни тежат на бюджета .Без това не правят нищо съществено,нито ни осигуряват спокойствие от бандитизма,нито с рехавата армия от войнички могат и ще ни защитават границите.Нали си имаме НАТО !

250

Алекс

преди 12 години

експерт по архиви (може да бъде деловидетел, или архивист в банково дело,или архивист в телевизята) с пет годишен зтаж нае английска има магистратура. На дадено място получава чисто 370 лева. на друга ще са плюс 10 иминус лева. Подигравка. колко ще получи същият човек в Полицята - в пъти повече, нали. Какво се е променил - работното място!

249

Българин

преди 12 години

Според Наказателният кодекс за бездействие на служебно лице, довело до сериозни или дори до тежки последствия, наказанието е до 10 години затвор. ВЪПРЕКИ това, десетината ушеви торби, гледали като кибици отстрани зверпското убийство на Боби Райнов от орда мръсномургави сатрапи (помните миналото лято - момчето бе сечено с брадви, лопати и ножове посред София) не само, че не са в затвора, но дори не са уволнени - ОЩЕ СА НА СЛУЖБА И НИ "ПАЗЯТ" !!! И майката на Боби им плаща заплати с данъците си !!

248

DO 210otkasketa

преди 12 години

PARITE OT BUDJETA NA POLICIATA AKO SE VLAGAT VAV BROIKI POVECHE POLICAI -ZAPLATITE IM SHTE PADNAT OOSHTE ! SLOJETE KAMERI NAVSIAKADE I DOBRA KOMUNIKACIONNA SISTEMA - TAKA EDIN PAT SHTE SE VLAGAT PARI ,OTKOLKOTO DA SE NAZNACHAT SUMA TI BROIKI ??

247

Анонимен

преди 12 години

Ако ГЕРБ ги изравнят полицаите с простосмъртните обещавам да гласувам за тях до гроб! Аман от хора, които искат превилегии, а с нищо не допринасят за БВП!

246

Chico

преди 12 години

Всички тия привилегии и глезотии, независимо че трудът им не е лек, са остатъци от комунизма. С нищо трудът на катаджията не е по-труден от този на лекаря та да се пенсионира на 40 г. с 20 заплати. А интересно е като стане на 50-60 г, как ще се пребори с бандитизма. Това ще е винаги положението докато управляват комунисти и милициноери, ако ще и със 100 процента да спечелят изборите.

245

М-р Х

преди 12 години

*** чакй бе как така 20 заплати. мен ако ме увлонят еменесечно презвестие (и съответно една заплата) а пир уволнение се изплащат до 9 минимални заплати от държавата (270 лева), ако не те наемат през това време. ОТ къде накъде 20 заплати. на каква база. Може ли за мен, а за брат ми? аз леля ми? а за балдъзата? ама и чичо ми иска 20 заплити? това прецендти! опасно е да се създават преценти - всеки друг в държават ще писак още 20 заплати! пари ли ще печатаме?

244

до Полицаите

преди 12 години

Значи кога пазихте ГЕРБ по протестите на хората можеше да биете наред стари млади а сега почнахте да цвилите като прасета пред заколение за пари за добре свършена работа а !? Имам чувството ,че някои полицаи живеят само заради тези дни през годините в които ги викат по мачове или протести за да си изливат селският гняв над бедното население от което взимат заплата ае у лево !

243

Анонимен

преди 12 години

Какви полицаи бе! Като се отвори голяма дупка на пътя и ти пропаднеш в нея те наказват за превишена скорост! Махайте ги тези заптиета прости! Рекетьори!

242

Анонимен

преди 12 години

И защо ли трябваше първо да минат изборите, за да се появи тази новина...... Да се видите, полицаи, как ви лъжат и заради какви крадци пазихте *** и пребивахте български младежи, въоръжени с ..... трибагреник на раменете.

241

Анонимен

преди 12 години

Причината е, че се пенсионират по-рано.

240

до 241

преди 12 години

ами *** на 6 месечните курсове за полицаи, те са във Варна. и после - 20 000 лева бонус !! що да учиш 100 години и да се пенсионираш със 100 лева пенсия

239

Stas

преди 12 години

Интересно е, къде другаде един полицай получава повече от един учител или миньор. И защо трябва да получава един калпак пари при пенсиониране-сигурно другите професии са по-леки и маловажни. Затова ще е винаги такова дереджето ни.

238

Какво се получава

преди 12 години

имаме по-голяма полиция отколкото армия...друг е въпросът за качеството на полицията, но поне в нея се наливат миради. М-да, явно политиците гие шубе народът да не вдигне революция. личи си народната любов. Те и императорите на рим са издигане чрез претиранската гвадия. И сулатаните на ОСманската империя - чрез еничарския корпус...Нека си говорим за демокрация...

237

dobre de

преди 12 години

добре де, нека им останат 20 те заплати при пенсиониране, но 60000 полицаи на 7 млн население - просто е прекалено. КПДто им е отрицателно. При толкова полиция въобще не се чуствам спокоен и сигурен. Бройката - Наполовина. По-добри заплати, висока квалификация, подготовка и ПОВИШЕНИ ИЗСКВАНИЯ. Тогава нека взимат 20 заплати обезщетение. Гражданите трябва да усетим в лицето на полицая - опора, а не рекетьор и натрапник.

236

antiES

преди 12 години

а някой може ли съвсем простичко да ми обясни откъде накъде един *** полицай трябва да вземе на куп 20 или15 заплати,от какъв зор