32

Анонимен

преди 12 години

Почти всички хайвани, които пишат срещу БАН,понеже"много разбират от приложна и теоретична наука незабавно да ги вкарат в БАН!*** ЕДНО СИ ЗНАЯТ ЕДНО СИ БАЯТ с Тиквата и Пицата!Абсолютно"сведущи" по всички въпроси свързани с науката,че на всичко отгоре и акъл дават!Може би дори не знаят какво означава абревиатурата БАН!

31

mali

преди 12 години

баси повсеместната ОЛИГОФРЕНИЯ е настаналамай е време държавата да почне да отделя малко субсидия за чалгица - новата култура на българия! А за какво ни е БАН , каква наука е това? Подслушваща техника - ей това е наука.И бизнеса да си храни БАН ?!? С какво да ги храни бе , разработки за шевни машини ли или за фризьорски аксесоари? Че то в България само коафьори и масажисти останахме

30

милиционер

преди 12 години

Закрийте БАН. Дайте парите на нас - МВР. Само ГЕРБ !

29

Анонимен

преди 12 години

Л Ъ Ж Е Ш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 12 години

maleee ban li profesoril li vijdali li ste go na resorant 5 zvedi deto plschta durjavata smetkata a ujas pijat vina ot po 60 lv super arogntni nevuzpitani i poznaite ednata lelka kvo si poiska deto u tja sigorno samo bob jade ,manatarki schardone ,hahahha tezi hora sa jalki kvo otkritie kade e to

27

Бивш банаджия

преди 12 години

Работих 5 г. в БАН през 80те години.Ходех на работа между 10 и 14 ч. при това не всеки ден! Шефа си имаше колежка любовница и се ....... по цял ден! ходеха и по конференции и симпозциуми и там пак.....!!И аз ходех хо конференции, амае само в Соц.лагера!Поисках да правя аспирантура /кариерка малко, нали така!/не можело, щото не съм член на БКПто!Е добре, ами да стана член тогава!Не мож, има ред /първо чедата на номенклатурата/!Махнах се!Скоро минах оттам!Времето е спряло!Само БКП го н

26

Анонимен

преди 12 години

За разработването на 1 лекарство са нужни над 500 мил. евро, сега посочете, коя фирма в БГ ще инвестира такава разработка, като се вземе под внимание факта, че една такава разработка може да отнеме над 5 по-често 10г. преди да се пусне на пазара.В такава икономическа криза в която се намираме в момента, коя ще е тази частна фирма в БГ?Или кой ще налее милиони за реставрация на исторически обекти, при положение, че всичко намерено там е за държавата, а не за частната фирма?

25

Анонимен

преди 12 години

Айде още един *** СЕ *** тук!!!

24

wiktor

преди 12 години

Росен да направи референдум за закриване на БАН и процента от бюджета, който им се полага да се разпредели между здравеопазване и образование.

23

до 17

преди 12 години

Споко, като избетонират цялата крайморска ивица, вкл. и защитените местности ще посегнат и на планината. Просто е въпрос на време да се случи, и както всички знаем - никой не може да ги спре. Ни екопротести, ни организации, ни народ.

22

ИДИОТИИИИИИ!!!!

преди 12 години

За 20 години си закрихме фирмите, армията, - сега е ред на БАН. И винаги се намират простаци с аргументи - ЗАЩО трябва да се направи!!!

21

да-да,ама не

преди 12 години

То на нас българският народ въжетата са ни наденати още от 05.07.2009г. ама покрай пълната герберастия която е заляла България го разбират само по-образованите...Бог да пази България.

20

правдолюба

преди 12 години

В БАН са се намърдали безполезни същества,които само искат да лапат държавни пари. Безполезни във всяко едно отношение,не вършат никаква работа и са хиляди. Да слагат въжетата и да се махат от там- с години са научени да не работят и само да искат - и тези пари,които са им отпуснати са им много. То са институти и институтчета, стотици,за какво? Наистина БЕЗПОЛЕЗНИ И МНОГО ТЪРТЕИ НА държавната софра.

19

Анонимен

преди 12 години

"Приетият от правителството проектобюджет:И през 2012 г. доходите ще са замразени, а разходите ще растат Символични бонуси за бедни пенсионери и майки, но народът да се готви за поредна тежка година"Гласувахте ли?Гласувахте.А сега ми яжте Х..я!

18

Анонимен

преди 12 години

Днес сутринта гледах едно интервю с граждани от София, питаха ги дали знаят на кого са кръстени улиците и булевардите в града. На въпроса кой е Ал. Стамболийски, Г.С.Раковски и др. никой под 25 г. не даде отговор, добре, че питаха и хора 40+, 60+, та някой все пак да отговори.Парите за наука и образование са дългосрочна инвестиция, но точно с такива инвестиции се гарантира интелектуалния потенциал на нацията за бъдещето на България, все пак искаме да я има и след 100г. или не?

17

Анонимен

преди 12 години

Как България ще прави културен туризъм след като не се дават пари за реставрация на археологическите обект? Туристическите фирми не дават пари за това, а искат да печелят. Те са против и държавата да дава пари. Е тогава как ще стане? Само с бетониране на морето няма да стане.

16

прасчо

преди 12 години

В БАН има хора на синекурни длъжности с големи заплати........Авгиевите обори трябва да се изчистят !!! Както съм и сигурен,че БАН трябва да съществува,но в съвсем друг вид !!!!

15

интересно

преди 12 години

а не преподават ли повечето "работещи" в бан в университетите и не прибират ли от БАН просто "бонуси" непоявявайки се в институтите

14

Maraba

преди 12 години

Дянко-о-в!Откъде имат пари за въжета?!?!

13

за 11

преди 12 години

Инвестициите в изхранването на хората се нарича хуманитарна помощ.