200

Анонимен

преди 12 години

Голяма опашата лъжа,купил си чанта - в България може и да проработи, ама добре че го хванаха зад граница. Този кокаин щеше да трови наши деца.

199

Анонимен

преди 12 години

Дано бразилския съд не прояви и капка милост към тази ***. Дано излежи всичките му полагащи се години за гнусното си престъпление и барем му влезе акъл в глават та като се върно да изживее старините честно като нормален български гражданин. Разбира се дано оживее в бразилския затвор

198

Анонимен

преди 12 години

201, не бе, ама в тази статия се пише с чувство за хумор, а твоите политики някак не вървят, нищо лично.

197

Анонимен

преди 12 години

198, що, тук си ме кефи. На теб какво, нервичките ли не ти издържат?

196

Анонимен

преди 12 години

съветник от ГЕРБ Гълъбин Боевски, е установила проверка на в. Сега. Става въпрос за фирмата Шик Кар Трейдинг, получила поръчка за милиони левове като партньор на общинската Чистота Искър. Миналата година общинското дружество спечели обявената от общината обществена поръчка за возене на балите, въпреки че не разполага с камиони. Изборът, за който не е провеждана процедура по Закона за обществените поръчки, е станал месеци след като Боевски подаде оставка от СОС. Справка във фирмените регистри показва, че дружеството е 100% собственост на Матей Митков Боев, посочва изданието. И двата адреса, на които е регистрирана фирмата, както и служебните телефони и и-мейл, съвпадали с тези на фирма M-Юнайт, в която по 50% си делели Милена Боева и Гълъбин Боевски. На същите адреси Милена Боева и Матей Боев имали регистрирана по още една фирма. Компания на общия адрес имало и трето лице със същата фамилия - Стефка Миткова Боева. Пред Сега бившият общински съветник Гълъбин Боевски отказа да коментира въпроса. Не съм в България, на състезание на детето съм. Какво ме занимавате с глупости, какво ме интересува това?, каза само Боевски и прекрати разговора.

195

ВВ

преди 12 години

То май доста българи пазаруват от този същия магазин - над 70 вече са в затвора в Бразилия.

194

Анонимен

преди 12 години

196, върви в другата статия бе лепшер!

193

Анонимен

преди 12 години

Понеже не съм много сигурен - да питам. Боевски не беше ли преди няколко години общински съветник от ГЕРп в София? И не беше ли неговото отроче вадило някакъв пищак в училище, та заради тоя скандал той се принуди да подаде оставка като общински съветник. А не беше ли той същия, дето го орезилиха с допинг на едно първенство?

192

Анонимен

преди 12 години

Бойко, виж твоите хора какво правят. Ти като ни говореше за магистрали, защо не уточни, че нямаш предвид асфалтови, а кокаинови магистралки? Всъщност излезе, че си говорил истината, наистина ГЕРБ прави магистрали.

191

Анонимен

преди 12 години

Голям срам за всички нас,нямам думи да го опиша по друг начин:((((((Абсолютен *** и с тези *** извинения,и със дъщере му!!!!!!УЖАС.....

190

КЛОУН!!!

преди 12 години

ХАхахахахахахахаха ха ха ха Абе Гълъбинчо пиле шарено това ли успя да измислиш за 3 дена !!! :))) Кажи ми гении такъв къде ги продават тези чанти с 9 кила кокаин... Всички знаем че си яко момче ама чак да не усетиш 9 кг. в празна чанта!!! Поредният клоун в Герберските редици... навреме се отърваха от тебе еййй.

189

До 189

преди 12 години

Май ти е трудно да ги преглътнеш тези 9кг. Гълъбчето е бивш общински съветник от ГЕРБ и все още работи за шефовете си. Ама на вас пипето не ви стига по-далеч от това да кажете, че Румен Петков е съдържател на бразилски магазин за куфари. Типично герберясло изпълнение.

188

boby

преди 12 години

Звучи логично, купил си човека нова чанта с 9 кг. дрога в нея и не усетил тежината, щангист е все пак, килограмите до 50 изобщо не може да ги усети...

187

eko72

преди 12 години

Как може да не усети 9 излишни килограма в празна чанта? Един път се е изложил - хванали са го, сега се излага и да замазва с такива плитки лъжи.

186

Анонимен

преди 12 години

И моята чанта се скъса ,затова ще хвана влака и ще ида до Перник да си купя нова.

185

do 186

преди 12 години

БСП и Румен петков

184

Анонимен

преди 12 години

може пък да не лъже .............

183

Анонимен

преди 12 години

Хората се чудят как да пренесят по 200-300 гр. а той 9 кг. направо с каруцата...

182

до 184

преди 12 години

9 килограма кокаин не е случка, а тежко престъпление. В наркотрафика гъмжи от политически чадъри, обикновено от актуалните за деня власти. Кой към днешно време има властта да фалшифицира изборен резултат и да пренася наркотици?

181

Анонимен

преди 12 години

te poneje 9 kg kokain ne se ose6tat v nova 4anta...