88

Турчин

преди 12 години

Много си права БГ но комплксираните мъже в българия него знаят това и се шашакат защо на българките им харесва повеч рязаното

87

$

преди 12 години

Бразилия, Русия, Индия и Китай- БРИК, това е техния съюз. Много по-голям от ЕС и САЩ. За какво да влиза в отбора на бедняците.

86

KOSAN

преди 12 години

яйца се кършат

85

Анонимен

преди 12 години

Ха ха егати тъпака, що се издаде , че си правил *** бе? Обрязвате се да ви е по лесен аналния секс.

84

Българин до Българка

преди 12 години

То фелациото е и с хигиенична цел!Аз съм на това мнение , а ти?

83

Хунвейбин

преди 12 години

То и Евросъюзът няма никакво намерение да я кани, *** нейсе ....

82

до 69

преди 12 години

само заради хубавия номер на поста ти искам да ти пожелая да прочетеш ПОНЕ ЕДНА книжка на ЗБИГНЕВ БЖЕЖИНСКИ. все едно коя. има ги на български няколко.

81

до Марк

преди 12 години

Продължение на вица: Мъничко черничко лети ,светва и 50 милиона души рзбират кво е да си на 500 метра от слънцето и после идва ударната вълна.Що е то? Отговор : руснаците имат четвърт милион бройки: мухахаха ще има дори и за тези китайци които са умрели преди 10 000 години.

80

до 79

преди 12 години

Кеф!Хахахахаха!

79

Марк

преди 12 години

Виц:Поляк хваща златната рибка!Дърабъра три желания!1о Китайцитеи да дойдат в Полша!Готово!2о Китайците пак в Полша!ОК3о Китайците в Полша!Рибката пита:а бе човек що поиска това? Китайците скапаха Полша ! Три пъти тука?!?!Поляка се хили: Три пъти в Полша, ама шест пъти минаха през Русия!!!Мухахахахахахахаххаха!!!!!!!!!!!!!

78

младост-нерадост?

преди 12 години

тук сте още от забавачката май?имало руски ракети към турция...имахме цялата трета армия наострена да спира турско нападение дори с атомни гаубици,да не говорим за ракетите.ние трябваше да го направим "докато дойдат руснаците".това беше като бяхме в едни *** с русия във вършавския договор, аналог на НАТО.първа армия трябваше да напада гърция, като си направи мобилизацията, хаха.така беше. но сега сме в НАТО. не се дръжте като национални ПРЕДАТЕЛИ. за това се разстрелва като настане военно време

77

до 73

преди 12 години

Трябваше и тебе да те вземат, такъв патриот не трябва да стой със скръстени ръце.

76

Анонимен

преди 12 години

Е нищо де.Сега като не искат по-късно.То нещата който ще променят света не стават за няколко минути.Сега не искат след 20 години ще проискат.Никой не е вечен.

75

$

преди 12 години

Защото ще са желани заради парите които имат, а Европа няма.

74

do 71

преди 12 години

Ох с тоя *** полуде вече.*** не *** кажи ми ти кога шсе къпеш гювендийо неедна?!

73

Turkey

преди 12 години

Там вече е пратено, ти не се притеснявай.

72

Анонимен

преди 12 години

Тука ако има турци да ходят да помагат в провинция Ван, не да пишат глупости в български форум.

71

Българка

преди 12 години

Много рускини ходят да се еб*т в Турция с турци, и на тях като нас българките им харесва ***

70

istorik

преди 12 години

Славяни в смисъл етнос не е имало и няма! Езика не е етническа принадлежност.

69

Добър вечер

преди 12 години

Добре де хора, НАТО е създаден специално от Щатите за да се пазят от СССР. В една реална ситуация на война си помислете и за няколкото милиарда китайци, които са в добри отношения с Русия. Не го казвам като русофил, замислете се реално. Русия има някакви интереси, които се съмнявам да са специално тези визи. Не си пожелавайте война, защото все още ми се живее като човек а не като *** (след една такава война какво си мислите, че ще остане при условие, че са замесени много ядрени СВРЪХСИЛИ).