9

Анонимен

преди 12 години

А на времето летяхме с руски ракети, а руснаците ни ядяха зарзавата. Сега те пак ядат зарзават и пак си летят, само дето с техните ракети летят други народи. Пък нашият зарзават е от Турция, Гърция, Македония, Израел и прочие. Но важното е, че показахме на руснаците среден пръст.:( Да живее СДС, Желю Желев, Филип Димитров и останалите ***.

8

Анонимен

преди 12 години

Руснаците изкарват сериозни пари от високи технологий, а Обективният си купува картофи внос от Египет и се радва, че имаме диверсификация на вноса на домати - ту от Турция , ту от Македония.

7

Анонимен

преди 12 години

"Тъпата" руска технология е извела най-много космически апарати с най-малко проблеми и загуби. А за "Ариана" казват, че е най-скъпият фойерверк на земята. Вярно, случвало се е и да стигне космоса. Във всеки случай ЕС са си направили сметката, че най-сигурно е с най-добрите.

6

Балига

преди 12 години

Многомъдри коментатори, а обърнахте ли внимание, че тъпите журналюги са изпуснали:1. Имената на спътниците2. Че единият се казва "Наталия"3. Че тази Наталия е от Варна. Да, българската морска столица.Много неук народ има на този свят, Боже, а взел и за работите небесни да пише.

5

Анонимен

преди 12 години

ми като е *** руската технология що я ползват бе???уникални хора има на тоя свят :ДАре като си много умен направи ракета и я изстреляй

4

Анонимен

преди 12 години

"С днешния старт в кръгова орбита на 23 километра височина се извеждат два европейски спътника за глобално позициониране "Галилео", всеки тежащ по 700 килограма. "Стига бе! Толкова зор за да ги изстрелят толкова ниско?:) Да не ги удари някой военен самолет, а? Я си проверете превода .:)))

3

обективен

преди 12 години

Ми *** е руската технология, то не е и руска, а германска ако трябва да сме точни! няма космическа сила, която да не може да направи ракета- носител в момента! Само че не е в това въпроса, а в скорошното разработване на бъдещото поколение апарати за по- евтино извеждане на големи товари в орбита и по- далеч!

2

Анонимен

преди 12 години

Умните европейци ползват "тъпата, руска" технология. каква ирония

1

Анонимен

преди 12 години

отново ли тъпите руснаци?