47

Freedom_People

преди 12 години

Българските комунистически капиталисти -олигархията се ширят в палати и потънали в лукс а редовия гражданин е под финансов геноцит понеже ограбиха собствената си държаваКога ли Българските Кадафита от Витошка Банкя Бояна и т.н. ще свършат като него - истината е че Кадафи е бил намерен мъртъв в Канализационна шахта като плъх а не както нашите медии и поръчкови журналисти на агент бор пишат

46

Нина

преди 12 години

И на фона на тези извращения този Младенов тръгнал да ми говори, че това било началото на демокрацията....

45

ZLA

преди 12 години

Да им е честита "демокрацията" на либийците!Сега ще видят какво е да живееш под властта на американците.Защото те си го свалиха и те ще ги управляват!

44

ройтерс

преди 12 години

Същата работа като с Чаушеско , убиха го пребоядисаните хора от Секуритате за да не ги издаде !

43

Нина

преди 12 години

Представете си каква демокрация ще ги очаква тези....гледах кдрите от гаврата с трупа на Кадафи, по-нечовешко и жестоко нещо скоро не бях виждала, буквално кадрите ме потресоха до дъното на костите. Представям си дъщерята на Кадафи как демократично ще бъде убита, дано да е малко по-мъчително от начина, по който Кара Ибрахим уби сестра си.

42

Анонимен

преди 12 години

Преди 20 години паднаха източноевропеиските диктатори и повлякоха крак, от тогава диктатор след диктатор намаляват и се увеличава доброто пространство за живеене.Комунистите има да изживяват още разочарования надявам се без никакво съмнение.

41

Анонимен

преди 12 години

Uraaaaaaaaaaaaaaaa

40

Hristov1984

преди 12 години

youtube/watch?v=g07otrwI4j4&skipcontrinter=1ето запис от събитието, не знам дали има и други по темата.

39

Ър

преди 12 години

Излезе мъж Кадафи. Направи както каза. Заряза парите и умря в битка.

38

Анонимен

преди 12 години

И тези ще градят модерна дьржава--е пьрво ще започнат с убииства и прикриване на истината за по лесно ,а после ще ни убеждават че са хуманисти и че при тях господства правото ... Аз исках Кадафито да го разнищят на процеси да си плати и масрафа на сестрите и докато е жив да лежи по затворите за назидание , ама така с кофтия без сьд и присьда и да кажат квот било било...сега тези трябва да ги сьдят за военни престьпления и в Хага на трибунала ...ама и там маи деисват избирателно !

37

Сталин

преди 12 години

Има човек има проблем.Няма човек няма проблем.Мъртвите мълчат.

36

Анонимен

преди 12 години

Това са араби, бе! Каква хуманност, каква демокрация, какви 5 лева?! Със садамката се гавриха даже и на бесилото! Особености на исляма.... ;)

35

Freedom_People

преди 12 години

А Кадафи от Катуница кога? сигурно е в хотел с Наталия Гуркова и частната милицията на Цецо Крадецо го охранява- а комунистическите олигархични медии и вербувани журналисти манипулират!Сега бензина в България ще поскъпне за да се финансира пропагандната машина!

34

.

преди 12 години

Видях доста дълго видео със заловения Кадафи и бунтовниците , доста брутална и въпреки *** , който си отиде днес доста тъжна картина , тия хора са варвари ...арабите са варвари.

33

jruty

преди 12 години

До 3.Господинчо, ти на какво се радваш ? Радваш се, че ще дойде диктатора от синедриона и ще ти омотае примката около врата за това, че му дължиш пари, имот, и всичко останало ? ***

32

Демократ

преди 12 години

Аз съм върл противник на Кадафи, но това издевателство над него-полужив да го мъчат удрят и влачат е нечовешко /нехуманно/. Това няма нищо общо с европейските ценности-шокиращо е и недопустимо. За съжаление в тези африкански и арабски държави ценностите още са на примитивно равнище. Кадафи трябваше да бъде съден. Не трябваше да се пада на неговото ниво! И все пак, какъвто и престъпник да е, не може демократичният свят да ползва неговите методи, това е дивашко,анти-хуманно и недопустимо!

31

Анонимен

преди 12 години

Защо ги избиха? Не трябваше ли да ги съдят?

30

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че от коментарите тук се забелязва едно нови движение- български сепаратизъм.Насочен срещу САЩ.И какво са ви виновни САЩ в случая, малки душици?А един по0долу величае Кадафи, каква държава направил, как обединил племената.Дай ми на мен цялата държава с армия и полиция и знаеш ли как ще обединя за 2г. и Доган и комунисти и ВМРО и *** и търци и пмаци.Така ще го обединя, че...няма и да си помислят да се разединяват.

29

,кйх

преди 12 години

а,бе да му такоам маата, ...уж 500 символа за коментар, а кукувците от карлуково съ изхитряат да копи/пасте *** дадзибао по половин енциклопрдия...

28

Анонимен

преди 12 години

"Ужас, тези постъпиха както руснаците са постъпили с царското семейство!"А понеже ние го пуснахем Кобурга 44та и той взе че се върна и си заграби няколко планини.Няма ненаказано добро в тоя живот!