284

до 283

преди 12 години

И най-вече меудивлява това, че си мислиш, който не е със социалистите, значи е с ГЕРБ. Не, нитоме интересува ГЕРБ, нито социалистите: искам да живея добре и гледам само какво могат едните и другите: ГЕРБ направиха много грешки, но от това неследва, че избирам Калфин.

283

Анонимен

преди 12 години

Бивщият вицепремиер беше категоричен, че: 1млрд. 300 мил. евро са средствата за пътно и жп строителство, които имаме за седем години , а бившият регионален министър твърдеше, че има: пари за пътища 990 милиона евро, пари за жп линии 630 милиона евро (990 + 630 = 1,620 млн.евро).Справка в официалния документ ОП Транспорт (2007 2013), раздел 10 Финансов план недвусмислено доказва по- компетентната позиция на Ивайло Калфин. Като евродепутат и член на бюджетната комисия на ЕП, в своите анализи той се води от бюджета на ЕС (Кохезионния фонд), където са реалните финансови средства, отпускани за страните-членки. Неговото число милиард и триста милиона е закръгляне на 1 255 669 892 евро, което, разбира се, че не може да се помни точно.

282

До 273

преди 12 години

Кви щабове на ГЕРБ сънуваш, аз съм един антикомунист и нищо повече, винаги съм бил безпартиен, гласувал съм в началото за СДС, защото исках истинска демокрация, после се оказа че тия сини мишоци са произведени от червените, после дойдоха жълтите, гласувах за тях оказа се, че и те са със същия произход-от майка БКП-БСП, всичко до сега беше един голям блъф, прехода е бил сценарий на КГБ, осъществен от нашето ДС. Костов се оказа, че заедно с други икономисти от соц. страните е подготвян в Москва още преди 1979г. И за ББ са имали готов сценарий, да го сложат на власт, за това не му попречиха да си направи партия, та като дойде на власт да обере всички негативи от червеното крадливо управление, когато се откраднаха милиарди излишъци, дошли от парите отпускани от ЕС, а идваше и най-голямата криза, та БСП откраднаха кавото можаха и оставиха ББ да вземе властта, после те да започнат да го обвинявят, че поради некадърност страната затъва и накрая да обере пешкира и БСП пак да излязат на печеливша позиция. Това е истината всичко друго са манипулации на сценаристите на прехода. Но ББ се усети на време и ги набута в ъгъла, очаквам със започване работата на специализирания съд тия мега крадци на БГ да влязат най-после там, където им е мястото

281

до 283

преди 12 години

Абе човек, ти направо ме удивляваш! Виз какво си написал: "Влез в сайта на НСИ и ще видиш, че от 2005 г. до 2009 г. чуждите инвестиции са били 19.36 млр. лв. Пак там ще видиш, че за 2010 - 2011"Пълно е с грешки, как да не те мисля, за манипулатор: 1. не се сравняват периоди от 4 години с периоди от 2 години: елементарната логика сравнява еднакви неща, още повече, че 2011 още не е минала2. след 2009 имаше световна икономическа криза.

280

2011

преди 12 години

Ами Сашо Диков ще трябва да почака до след изборите евентуално да се позаинтересуват,кой е извършител за този терористичен акт срещу него , защото министъра на вътрешните работи има важната задача да припява на Веско Маринов в предизборната кампания на герб !!! Това е просто подигравка с гражданите на България ! ОСТАВКА !!!

279

До 269

преди 12 години

:-D винаги е хубаво да има сутрин кой да те разсмее от сърце, ако не за друго герберите ставате поне за вицове и за бъзици....

278

Скептик

преди 12 години

Стига сме се пенили, на 23-ти ще видим каква сме я свършили / отново!/

277

до 279

преди 12 години

Журналистите обикновено обслужват тези, които им плащат: прочети как е в Гърция и си прави изводите.

276

do 279

преди 12 години

По коя телевизия: след Катуница вече гледам и кой го казва, ако е по BTV: смях. В Китай гладували, а? Ако в Китай и Америка гладуват, ние тука фотосинтезираме, ама 90%.

275

babite

преди 12 години

Срам ме е,че 45г,ни лъгаха и управляваха доказани престъпници.Срам ме е,че след всичко това,още 20г.продължават да ни управляват и лъжат,същите партийни секретари като Данаилов.Срам ме е, че същите престъпници успяха да излъжат и европейците,като проникнаха в техните европейски структури в Брюксел.Срам ме е,че обраните наши пенсионери продължават да гласуват за престъпници.Срам ме,че в стремежа си за пари има медии,журналисти и социолози, които усърдно подпомагат членове от върхушката на една партия осъдена със закон през 2000г.и така тези престъпници пак да се озоват във властта.Срам ме е,че има такавова "комунистическо" безсрамие. Срам ме и от децата ни които ни наблюдават от чужбина.Въобще голям срам.

274

До пост № 269

преди 12 години

Изглежда, че пишеш по хавата си. Влез в сайта на НСИ и ще видиш, че от 2005 г. до 2009 г. чуждите инвестиции са били 19.36 млр. лв. Пак там ще видиш, че за 2010 - 2011 г. чуждите инвестиции са минус 59 млн.лв. Ако искаш да излезеш от групата на въшльовците ( ***) трябва да четеш повече и след това да пишеш. Вън е студено. Вържи си ушанката и влизай в галошите.

273

666

преди 12 години

"Мерете политиците по това, което вършат..."Много вярна приказка. Не забравяйте хора, какво вършеха тия, когато хората бяха настръхнали пред гражданска война. Скриха *** Киро, пазиха имотите му, и се наслаждаваха на Веско Маринов на другия край на ***. Това свършиха, а сега е време да ги отмерим...

272

Анонимен

преди 12 години

Ще гласувам за всеки друг , но не и за Плевнелиев и ГЕРБ!Просто не ставате!

271

Съдията

преди 12 години

До БравоЕ,вярно ,че дойдоха Чък Норис и всички където си изписала.Те дойдоха по работа.Видяха и бомбата на Сашо Диков.Браво на теб за остроумията ти.Супер си.

270

до 259

преди 12 години

В сутрешните новини по телевизиите. И сравниха с Китай, където са намалели до 9 %.

269

Анонимен

преди 12 години

По принцип гледам хората в устите-формата им показва какъв е човекът насреща:) Има алчни,лъжливи,капризни,лакоми усти.Но когато се усмихне и горната му устна се скрие над зъбите и се покажат венците,зная,че това не е истински човек.Физиогномика,какво да правиш,Господ е създал човеците с определени черти,за да ги различаваме:) Плевнелиев става все по-уверен в мечтите си да стигне върха,но безрезултатно-защото не му иде отвътре да убеждава:)

268

Анонимен

преди 12 години

До 224 - Тъкмо щях да кажа, че водим културен дебат и ти отново се изцепи, че съм комунист. Няма такова нещо. Просто съм човек, който вижда така нещата, както ги описвам. А за усмивките - надявам се да се върнат по лицата ни. По принцип съм оптимист и лесно не се предавам, но последните две години преляха всякакви граници. А усмивките трябва сами да си ги отвоюваме, не мислиш ли?

267

до 269

преди 12 години

Абе ***, тези артисти имат догвори със филмова компания и където ги пратят да снимат филм - там отиват! Да не мислиш че са дошли да видят най-малоумния премиер-грандоман в света (Боко)!

266

Анонимен

преди 12 години

След изборите червените ще станат бембени от яд, бембено БСП ха, ха ха,, а герберите ще изместят бодливата роза, едно хубаво цвете несправедливо станало символ на една крадлива и мошеническа партия! В природата винаги има баланс и сега е времето да го възтановим. Виновните ще бъдат наказани при всички случай, ако не от нас, то сигурен съм от Господ, защото до се задавяш от преяждане, когато хората с години мизерстват, а ти си преял с техните пари, това няма да бъде простено и на онзи свят!

265

2011

преди 12 години

Няма никаква червена демагогия,гражданино!!!Просто споделям мнението си , че е нужна категорична и възможно наи-бърза ПРОМЯНА на статуквото управление ! Не съм агитирал никой да гласува за червени , сини , жълти ... Всеки трезво мислещ човек е наясно,че в момента нещата някак си не са антикризистни и хората го усещат !!! А това че го приемаш като някаква конкретна нападка към вашия щаб на герб, си е твои проблем :)