31

Osiris

преди 12 години

BB, и как така го разбра това за ***, че нещо не мога да се сетя? Чакай те да те оправят и след 10 години си напуснал доброволно страната и то в най-добрия случай, за лошия няма да говоря.

30

до 26

преди 12 години

кои висшисти имаш предвид ? Защото преди 30 години никой не можеше да си купи диплома, сега това е толкова лесно и струва много по евтино от това, да учиш 4 години и после да си на борсата с останалите не- висшисти ( братя роми).Най много да те наемат да им оправиш това - онова във фирмата и когато всичко е готово и работи, да те съкратят, защото вече им се струва излишно да ти дават заплата.

29

az

преди 12 години

ВИСШЕ ДРЪЖКИ. Преподавателя гледа как да скатае 1 час по малко, тъпите студенти да учат един час по малко

28

брадваро

преди 12 години

и кой ти го каза това.

27

ВВ

преди 12 години

*** СА НАшИЯ ПОТЕНЦИАЛ! МНОГО СА УМНИ!

26

Анонимен

преди 12 години

Пълно е с висшисти,които не знаят таблицата за умножение и на дума правят най-малко две правописни грешки.От широки специалисти станахме специалисти по всичко.Уважавам образованите хора,които поставят изисквания към самите себе си и не се доверяват на едната диплома,за да се мислят за велики.

25

Габи

преди 12 години

Онези от Брюксел са тотално изперкали! То бива просоттия, но очевидно еврокомисарят, който отговаря зя образованието , а защо не и останалите, са имали да решават един сравнително лек проблем - нужда от кадри в определени направления на икономиката поради късоггледата им политика в предишните години. Ами всяка държава член на ЕС е трябвало да го реши сама за себе си. А някакъв ***-управленец се е олял като пълен *** ; по-лошото е,че и другите управленци, че и ЕП са се показали като такива. За БГ това означава "Всеки *** - с висше образование!" Звучи гордо, нали!

24

Млад дихател

преди 12 години

Интересувам се от специалностите свързани с пожарна безопасност в Симеоново и от ВИФ. Първият дава много добра икономическа и финансова култура и мисля да кандидатствам там.

23

Дядо Мраз

преди 12 години

Значи най накрая трябва да си напиша дипломната работа, за да може да изпълним поръките на Брюксел!

22

bg

преди 12 години

xaxaxaдосега бутаха ромите до 8 клас сега май и висше ще имат

21

Анонимен

преди 12 години

Младите хора с дипломи и акъл отдавна ги няма в България, не се очаква да се върнат, няма за какво. 40 процента са достижими само ако увеличим броя на "калинките":)

20

Анонимен

преди 12 години

Малко са, но затова пък са некачествени!

19

Анонимен

преди 12 години

Ало, драскача!Кой ти даде "тапия" на тебе, бе ***??? С "тапията" можеш да си обършеш г..а, анадънму?

18

Анонимен

преди 12 години

С тенденцията на увеличаване на мутрите как ще стане не ми е ясно , или ще правят мутренски университет , нашите управляващи . а братовчет ми сега в училище не отваря учебник и има по добри оценки от мен преди 12 години когато аз учех редовно :) :) :) определено не гениий , но сега оценки се подаряват.

17

Крети

преди 12 години

С тенденцията на увеличаване на *** как ще стане не ми е ясно , или ще правят *** университет , нашите управляващи . а братовчет ми сега в училище не отваря учебник и има по добри оценки от мен преди 12 години когато аз учех редовно :) :) :) определено не гениий , но сега оценки се подаряват.

16

Анонимен

преди 12 години

В замяна на това чалгаджийки и млади напористи кандидат-мутри-дал Господ изобилие!

15

Принц Иршу

преди 12 години

Какво питате с какви пари бе ***, държавата не е длъжна да ви плаща образованието, на мен не ми го плаща както не го плаща на никой на Запад, тя е длъжна да осигури условия за развиие на науката, за създаване на материална база и т.н. На мен ми писна данъците на хората да отиват за разни индивиди по Студентски град, които по цял ден пият, а реално другите им плащат образованието. Наистина има и бедни, но 90% са в София само да им е купон и защото им е евтино!!!

14

СУ

преди 12 години

Да бе,глупости!За какво да се увеличат,после да метат улиците и т.н и т.н!Пък и в момента в България даавамв повече за избори отколкото за образование

13

Изводът:

преди 12 години

Всеки втори *** висшист!;)

12

uha

преди 12 години

здрастииииииииии.др Вожд нали откри нов университет в Перник.Много разум не е на мода при гробарите.на тях им трябва сал картофи да се садят и да пътуваме по магистралите.Само не определиха посоката-наверно имаха предвид-по-на запад от Сф))Дерзайте и хубав уикенд