233

До 231

преди 13 години

Ако не виждаш за кой да гласуваш, защото всички ти се струват омърсени, гласувай за Светльо Витков и това ще бъде твоя наказателен вот! Естествено, ти си решаваш, просто ти предлагам като вариант... Аз например ще гласувам за една партия, която не е парламентарно представена. Важното е нито един български глас за ГЕРБ или бившите от тройната ламя! ГЛАСУВАЙТЕ, ЗА ДЕ НЕ РЕШАВАТ *** ВМЕСТО ВАС!!!

232

4o4ko

преди 13 години

"...той /президентът/ гарантира, че моделът в България работи, че институциите работят в интерес на гражданите и националните приоритети всичко останало е предмет на изпълнителната власт", обясни Плевнелиев." Работата е там, че изпълнителната власт не прави нищо друго, освен да ограбва и разделя народа. Това "те, онези, вие и Аз" ще Му изяде главата. То вече я изяде де.

231

Плевнелиев,

преди 13 години

Защо не си остана в някой подлез в Германия бе човек? "Случаят в Катуница бил криминален"! Случаят не само е социален и политически, но е и свръх такъв. Само, че човек като тебе юрнал се да става "баща но нацията", трябва да има акъл да го проумее. Ти си заразен от безмозъчието на Боко, Цоко, и цялада плеяда мутро-типове в ГЕРБ. Е за това не заслужаваш да стигнеш там за където си се запътил!

230

Тъста

преди 13 години

до229! А ако Цар Киро впрегне 700 хиляди *** за ГЕРБ няма да има и балотаж!

229

Човеко

преди 13 години

И ЗА какво да гласувам? ЗА Цецо Консултанто или за Боко подписа ли? Или за Федосиевата? Егати тъпака е този Плевенлиев, нали се прави на мъж че бил експерт и не се интересувал от политика? Келепир има в тая работа, ей!!

228

до229

преди 13 години

Ако Доган подкрепи Кунева Тогава Калфата няма да е на балотаж!!!!!

227

Българан

преди 13 години

""Българите са мъдри, те знаят, че това е един криминален случай ...", каза Плевнелиев."От това по - красноречиво няма! Ама що криминален бе Пленелиев? Ама то било пътнотранспортно произшествие, пък Катунци взели че подпалили къщите на горкия Рашков! ПИСНА МИ ИЗЛИЗАМ НА 1 ВИ!!

226

Анонимен

преди 13 години

За кого да гласуваме

225

Мислещ

преди 13 години

О, те гласуват "за", но не го осъзнават - всеки глас е "за" извратената система, която неориентираните си мислят, че могат да променят със средствата на същата тази система.

224

Пешо2

преди 13 години

Ако Доган подкрепи Кунева,тази бойкова марионетка няма да бъде и на балитаж!

223

Анонимен

преди 13 години

И аз ще гласувам ЗА ИЗМИТАНЕТО на ГЕРБ от властта!А колкото до инженерите да стават политици-всяка жаба да си знае гьола!

222

Samo Ingener

преди 13 години

"ZA" shte ima samo za VOLEN. Smeshno i zhalko e che edin NE-Ingener kato VOLEN e po-dobar ot edin Ingener kato Plevneliev za Prezident na BG ......

221

никой

преди 13 години

Аз ще гласувам "против". Против какво? против корупцията, шуробаджанащината, некадърността и полицейщината. Познайте за кого ще гласувам! Няма да познаете, но ще познаете против кого ще гласувам ;)

220

:)

преди 13 години

Какво пък е "направил" тоз с пари от Европа и джоба на Българина и аз можеше да направя магистрали че дори небостъргачи .... НЕ СЕ ЛЪЖИ БЪЛГАРИНО С ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ И В ЗИМБАБВЕ И В ЦЯЛА АФРИКА ЩЕ НИ СА СМЕЯТ !

219

Анонимен

преди 13 години

ОХ МАМО , ТОЗ ГЕЙ АКО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ИМИГРИРАМ !

218

za 211

преди 13 години

Че кой ви кара ?! С вас и без вас президента е на снимката...

217

Нина

преди 13 години

МАГИСТРАЛЕН ПРАХ!!! Химиотерапията е лечение на злокачествени тумори, спират процеса на клетъчно деление и така убиват делящите се клетки.Химиотерапията е един от основните методи на лечение във всички стадии на злокачествените тумори - от най-ранния до последния метастатичен стадий.Три месеца се отлага лечение на раковоболни, за да минели терапия по-стари отложени раковоболни!?Три спортни зали ще се строят от испански фирми, доведени от Христо Стоичков, новият спортно-технически директор на Ростов на Дон!Вече има построена спортна зала в която НЯМА СТАНДАРТНА ПЪТЕКА ЗА ЛЕКА АТЛЕТИКА не достигат четири метра!Най-хвалената магистрала, откривана два пъти се руши а премиерът обяви, че вече открива нова!

216

Анонимен

преди 13 години

Другите кандидати са или луди или пълни ***

215

poznavah maj

преди 13 години

tova koeto vijdam e podloga na sistemata

214

Анонимен

преди 13 години

Виж те го само какъв е Ботяга и неопитен в ролята си на политик.Човека правилно говореше на Боко че не е политик, а *** Боко от лакомия да налапа цялата държавата , ще го провали. Жалко за Плевналиев, стана за тешак.