255

Истината

преди 12 години

Всеки който е против ГЕРБ и господин Бойко Борисов е мръсен долен и гаден комунист!

254

Милен

преди 12 години

Не ми се вярва, може би само прах в очите......Докато не го видя наистина в затвора няма да повярвам, че се върши нещо срещу него.

253

me

преди 12 години

А колкото до независимата съдебна власт...не ставайте смешни. Няма нищо независимо в тази държава. Ако полицаите не правеха само пр-акции, а наистина събираха доказателства, които да издържат в съда, всички от октопода и останалите представители на животински и растителни царства щяха вече да са осъдени. Ако доказателствата са стабилни, съдът няма да посмее да ги оправдае. Или на 3та инстанция ще ги вкарат, ако прокурорите не се откажат. Няма политическа воля, това е истината. Няма воля изобщо

252

Чуда се

преди 12 години

168 са арестуваните от снощните протести. Арестуван е и Кирил РашковИнтересно е кой ще остане за по-дълго в ареста

251

варненка

преди 12 години

всяко чудо за 3 дни(72 часа) и ще излезе пак на свобода

250

Анонимен

преди 12 години

Преди 6-7 години прави инфаркт и е пратен за байпас в столичната Света Екатерина.4 пъти след това Кирил Рашков е лежал в УМБАЛ.Страда от високо кръвно, диабет, подагра, гръдна жаба, аритмия и дори дископатия.Общото му състояние при последното му изписване обаче е добро.

249

Подкрепа за нас

преди 12 години

Търсете подкрепа в чужбина, пишете в коментарните рубрики на авторитетните медии и регионалните издания! Иначе те бубликуват от официалната лъжлива преса и медии. Разобличавайте лъжите. Който сам си помага и Бог му памага.

248

Анонимен

преди 12 години

Стига с тоя *** бе!Писна ми да се оправдават с него, с комунисти, с лошото време, с Холандия и Финландия и т.н.ГЕРБ да си ходи!

247

Анонимен

преди 12 години

HVANALI SA 13 BUTILKI KOKTEIL *** V *** KAKVO STANA *** SA TOLKOVA NAGLI 4E PO4NAHA TE DA NI NAPADAT

246

до 249

преди 12 години

Айде успокой се малко, не се напъвай. Никакви протести повече няма да има, свърши се с постановката.

245

Анонимен

преди 12 години

249, поемаш ли отговорност за тези които призоваваш?

244

Анонимен

преди 12 години

Не стига полицията, ами сега и лекарите ще го пазят и лъжат , колко е зле, и как трябва да се лекува спешно, и как не може да бъде съден, както всички останали като него хубавци, няма осъдени, всичко се забрави и напълно утихна, е те това е БЪЛГАРИЯ, срам .

243

me

преди 12 години

до 233 - А на теб кой ти плаща? Или пишеш по съвест?! Щото ББ не е на власт от вчера, имаше предостатъчно време да вкара в затвора всички мутри, ако така е искал. Но е факт, че полицаите пазят престъпника и бият протестиращите. Така че айде не ми пиши глупости кой ми бил виновен. Работата на министър-председателя е да служи на народа си, а не само да се фукляви по телевизията. В тази държава има закони, защо само простолюдието да ги спазва, а мутрите - не? Не са *** виновни, а управниците!

242

Анонимен

преди 12 години

24, най после един умен пост, браво, жалко е е за децата. Надявам се да се разбере кой е кукловода и да си понесе наказанието

241

АЗ

преди 12 години

Всички които се чувстват БЪЛГАРИ на безконечен протест пред Народното събрание срещу беззаконието на МВР, Прокуратура и съдебна система. Получих адресите на всички съдии и прокурори работили през времето 1989 - 2011 г. Дали жандармерията ще ги опази от нас страдащите ?

240

Защо

преди 12 години

Защо всяка сутрин изнасят информация в медиите колко БЪЛГАРИ са арестувани за притежаване на джобни ножчета и боксове по време на протестите ,а *** ,които размахват ятагани и пушки пред камерите стоят недокоснати???!!! Защо има арестувани БЪЛГАРИ за расистки призиви ,а няма арестуван нито един ром за обида ***???!!! Защо бе,ГЕЙБЕРЧЕТА??? Защо!!!!!

239

las bolas

преди 12 години

Ох светецо, ох мъченико, и на тебе ли посегнаха....

238

Анонимен

преди 12 години

ц.Киро и сие в затвора,дали ще стигнат стаите за всички продажници и убийци.

237

Анонимен

преди 12 години

само прединфарктно състояние ли? ами как е дисковата херния, нощните напикавания, задна клапа изпуска ли - има ли нужда някой да му сменя памперсите в ареста? да не говорим за косопад, късоглед и изсъхнали *** ...моля съда да вземе впредвид и тези здравословни проблеми на ***!

236

Vnimanie ot Varna

преди 12 години

VNIMANIE..vav Varna megdu protestirashtite mladegi sa podstaveni njakoi tehni hora s palni dgobove buhalki i nogove, za da gi " arestuvat" i obvinjat protestite v agresija !