916

Разобличителя

преди 13 години

Абе Бойко тикво такава,хайде подпиши де,на парламентарните изборите ще видиш как пък на инат хората ще ти разпишат уволнението.Разобличителя

915

Анонимен

преди 13 години

Та ББ видя тия с плакатите, прочете ги /или му ги прочетоха/ и предупреди: НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, АКО НЕ МЕ ДРАЗНИТЕ!. Е, застинах Премиер, заплашващ протестиращи граждани, е просто нонсенс в държава, претендираща за демократично управление. Пък и за каквото и да е управление освен в мракобесен тоталитаризъм. А, и в Древния свят, където капризите на лудите владетели са били закон. Още малко и да изрази като Калигула желание народът да има една шия, та да я резне бързо. Да, думите му са ясни директно признава, че ЗНАЕ каква опасност е това ровичкане под земята. И по мутренски заплашва опонентите си. Демек: ако си траете няма да ядете бой. Без дори да се сеща, че е твърде възможно той да е адресата. Пак там го питат за мнението му относно становището на Холандия за членството ни в Шнеген, а той отговаря: Вижте какво игрище направихме Проблемът е, че както веднага коментираха във форумите добричлии, това игрище е ремонтирано с общински пари. Тоест с парите на хората. За централната част май средствата са от някакъв европейски проект. Нолентичките реже ББ. Май този човек навлиза в трудна възраст /нещо като зрял пубертет/, или Ясно е, че не отговаря каквото си мисли. Казва каквото му хрумне в момента. При това много, ама много подценявайки аудиторията и надценявайки себе си. Все едно всемогъщ вожд на племе говори на слугите си. Просто първосигнална реакция и липса на разумно самообладание. По случай което една моята позната светица, впрочем вече му постави диагноза. Мания за величие, инфантилно поведение, неадекватни реакции, обсесии, фетишизъм (лентичките!), необоснована раздразнителност, загуба на комуникативност поради страх от неудобни въпроси, склонност към насилие, неуважение към другия

914

Анонимен

преди 13 години

Имаше навремето в гр.Русе един слух за бай Тошо:Бай Тошо дошъл на посещение в Русе и сред ликуващия народ се намерил русенец който запратил некакъв предмет по него. Благодарение на тая случка бая ви Тошо понамразил града и когато го затровиха с хлора, все се правеше че решава въпроса, а всъщност хлора си тровеше все така русенци дълги години наред.Гаврата с народа е симптоматично заболяване при комунистите, ако не са на власт, се гаврят и с най близката рода и/или приятели.

913

Анонимен

преди 13 години

ВМЕСТО ПЛАКАТИ ТРЯБВАЛО С КАМЪНИ ДА ГО ИЗГОНЯТ.

912

Жик-Так

преди 13 години

То не бяхме Некачествен материал, то не бяхме Кучета, а сега се заканва на инат да превърне Добруджа в пустиня. АЗ ПЪК ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИНАТ!!! Още незнам за кой, но отлично знам за кой НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!!!

911

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ ЧИЧКА ОДЪРТЯ, ОПЛЕШИВЯ И ОГЛУПЯ СЪВСЕМ ХАХАХАХАХАА

910

Предсрочни избори!

преди 13 години

Какво още трябва да се случи?Само преди около 10 години за 1/10-та от сегашните правителствени издънки щяхме да имаме Служебно правителство и избори за нов парламент!

909

Utopist

преди 13 години

Алоооооо Борисов!!!!!! Ти си платен Слуга на държавата, а не върховен Господар!!!!! А когато един Слуга започне да се инати, то той се уволнява и се назначава друг.

908

Анонимен

преди 13 години

Хайде Българи! Хайде и ние на ИНАТ да му показжем как се губят избори! За който и да глсувате- ще е по-малкото зло. Нали вече никой не се заблуждава,че гласувайки за "Кандидата- Усмивка" , всъщност гласува за Боко-Тъпизма?

907

Schutzstaffel

преди 13 години

Платените фашисти, също сме срещу гадната мутра.

906

Тодор

преди 13 години

- До три години ще върна младите българи от чужбина в България!- В България остана лош човешки материал!- Спрете, иначе подписвам на инат!Все мъдри слова, изречени от гения на българската политика ББ. Сега остава само да се разсърди, и да извика и Цв Цв и сърдити да им накъсат палатките. Има приказка, че всеки народ си заслужава управляващите, е аз питам, какво му направихме на Господ чак пък толкова?!?

905

Ечо

преди 13 години

Поздравления бат' Бойко! само така, дръж здраво синджира, че *** мат'риал много се разхайти напоследъкедин асфалт не ядял, друг газ не искал, трети *** го сърбял.....повече сопата трябва да играепак ще те изберем, нямаш грижи, ти си нашето слънце, нашия храбър, решителен пожарникарне като оня предишния меката китка, дето мън мън по цял ден и всички си крадяха на воля

904

ЕЗИК

преди 13 години

ТОЯ ТИКВА ИМА ЕЗИК НА КАРУЦАР ОТ БАНКЯ. КОЙ СИ ТИ БЕ ПРЪДЛИВ ПРИСЛУЖНИК И ЛАКЕЙ НА РАЗНИ ГОСПОДАРИ. КОЙ ТИ ПОЗВОЛИ ДА НАРИЧАШ НАРОДА СИ ЛОШ МАТРЕАЛ И ДА СИ ВЪРШИШ ШМЕНТИ КАПЕЛИ. КРАДЛИВ И МРЪСЕН ГРОБАР ,КОЙТО ИСКА ПРЕВЪРНЕ ЗЛАТНА ДОБРУДЖА В ГРОБИЩЕН ПАРК. ЗАЩО НЕ ДОБИВАШ ТОЯ ГАЗ В БАНКЯ, КЪДЕТО САДЕШЕ КАРТОФИ С МАЙКА СИ. С ТОЯ ТВИ ЕЗИК И ДЕЙСТВИЯТА СИ ТИ ОТВРАТИ НАРОДА ОТ СЕБЕ СИ И БАНДАТА СИ ГРОБ. ЩОМ ИСКАШ НА ИНАТ - НА 23 ОКТОМВРИ ЩЕ ИМА НА ИНАТ.

903

Анонимен

преди 13 години

Мутра!

902

Анонимен

преди 13 години

Има следи, че векове наред думата "българи" в нашата страна е била не само име на народа, а белег за порядъчност и човешка чест. Затова преди стотина години в Македония се е родило следното определение на думата българин: "Българин е кой не лъже, не краднува, не сменя вярата си за печена кокошка." Бих добавил: ОБИЧА СИ ЗЕМЯТА И Я ПАЗИ ЗА ДЕЦАТА СИ ЧИСТА И НЕОПЕТНЕНА

901

k

преди 13 години

Heil, mein Führer! За вас ще гласувам господинб Тиква!!!! Пу! Резил!!!!

900

Анонимен

преди 13 години

Изказването на Оня е плашещо, не защото ме е страх от разправата, за която бленуват. А че има хора, които са в състояние да изрекат подобно нещо. Подобно "прибиране на стадиона", недоразвито мозъче е присъщо на дикатурата. С написаното от теб става ясно,че ти си да подобно управление! Е къде тук е морала и бляна за демокрация????

899

Nasko

преди 13 години

Е няма такова МУТРЕНСКО поведение! За какъв се мисли този посраняк мазен? Да му бием шута на изборите на този безхаберник и на лъжливата му и нескопосана партия!

898

АМБ

преди 13 години

Лоша работа.превърнахме се в заложници на групировката герб.тия вече се самозабравиха и започнаха да си мислят че са неприкосновени.краъно време е да се пробудим и да изметем тази пасмина от НЕКАДЪРНИЦИ.бойко това не ти е татамито където можеш да се учиш и да тренираш,това е държавно управление,а ти си играеш със съдбите на милиони хора.само 1 не ми е ясно защо правиш това, ИЛИ СИ МНОГО ПОДКУППЕН ИЛИ СИ АДСКИ ***.СПОРЕД МЕН И ДВЕТЕ.

897

88

преди 13 години

какъвто е генерал такъв е и премиер.С думи прости той е един устат селянин на когото се вързахме яко и сега трудно ще се отървем от него.Много е *** милия а има амбиции да управлява държава.На какво дередже се докарахме.Само помислете това оплюване на всичко и навсякъде какво ви говори -нисък интелект и мутренско държане.