415

Анонимен

преди 12 години

А какво значи да откриваш паметник на правешката торба преди 10 години ? Или да го хвалиш всеки ден и да му подражаваш във всичко ? Прекалено много съвпадения стават, за да е случайно, че Боко е комунист и в червата ! Като вземем и мутренското му минало - всички мутри са с комунистически генезис ! Те не са създадени от демокрацията, която още я няма, а от комунистите - чрез спортните училища, които бълваха в изобилие посредствени спортисти,чието единствено възможно поприще при една пазарна икономика е вливане в уличната престъпност !

414

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБО ПОТЪВА КАТО ТИТАНИК. КРАДЦИ МЪРШАВИ ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА. СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА.

413

Ляхово

преди 12 години

Абе кой каквото си иска да говори.Всички мои приятели и позната ще гласуват за Роската Плевнелиев защото ни омръзна от комуноиди, които се ояждат за наша сметка!Айде кой откъдето е дошъл и оставете Плевнелиев!

412

Коняр

преди 12 години

Ние обратните сме с нашия събрат ***.

411

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБаджиите са получили партийно поръчение от ЦК на ГЕРП да наводнят форумите предизборно

410

На некой друг

преди 12 години

Абе не бил от средите на БСП-само член на партията, на окръжния и централен комитет на комсомола. хайде спрете с тези простотии. Герберите са най-голямата група на бКП във властта след 1989 г. и Плевнелиев е един добре представен човек от тази група.

409

Коняр

преди 12 години

Плевнелиев наистина ще бъде един от най-добрите ни президенти.С всеки изминал ден се убеждавам в това.За разлика от гоцетата той няма да е дърво, което само пречи на ГЕРБ с идеята, че така отново ще го приемат в любимото му бесепе...

408

Анонимен

преди 12 години

Така е, няма как свестен и компетентен човек и такъв който има капка достойнство да се навърта около Боко Тиквата

407

Анонимен

преди 12 години

А такааа ! Цвък казва едно,Плевнелиев друго,а истината сигурно е съвсем различна. Барем да се бяха наговорили. Големи са смешници.

406

Анонимен

преди 12 години

Касетата на Цецо е била манипулирана докато е говорел, затова такива неща ги бил казал. След спешно форматиране на наличното в главата и запис на наистина истината, ще бъде дадена повторна пресконференция на която Цецо ще потвърди позицията на Плевенлиев, че нищо всъщност не е станало и последните дни сме станали жертва на оптическа и акустична илюзия на пропагандният отдел на БКП, КГБ и МОСАД!

405

Анонимен

преди 12 години

Xaide edin da kaje za 2 godini na koi xora se dignaxa doxodite,nali mnogo obe6taniq ima6e 4e 6te jiveem po dobre,doidoxa tiq ot gerb i zamrazixa vsi4ko do 2020 godina eto idvat izbori pak glasuvaite za tiq mutri,a za cenite da ne govorim vijte kolko struva litar benzin,v magazina sas 10lv torbata prazna a doxoditee a da be setix se dqnkov pak kazva nqma pari a kade sa pri romite texnite cocialni li dignaxte?

404

От преди 14 год.

преди 12 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.Бомбената драма се разигра на улица "Раковски" и бул. "Евлоги Георгиев" около 8,15 часа вечерта в четвъртък.Джипът й "Опел Фронтера" хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. Детонацията избила прозорците на всички околни сгради. За щастие собственичката на джипа се отървала само с лека уплаха и повърхностни наранявания от счупените стъкла.Взривното устройство било поставено под предната лява гума, но не е било много силно, смятат криминалисти. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от "Ипон".в-к Капитал 31 март 1997 г. Има ли смисъл от повече коментари кой е Тиквата.

403

Велизар

преди 12 години

А сега искам да задам един общ въпрос и към бесепарите и към гереберастите:Има ли политически по-нечистоплътен човек от Цветанов.Който е съгласен, да ми сложи плюс, който не - моля да обясни защо.

402

Ruja

преди 12 години

Гледам го на екрана, с широка усмивка, спокоен и ведър. PR. Той е един от екипа на "Безгрешните". Те в последните години показват публично с пръст всеки , когото си нарочат и го линчуват; проскат по очи и налагат, когото си набележат, раздават присъди без съд и присъда, разбиват животи и съдби.... Те са "Безгрешните". На въпроси не отговарят, особено, когато са неудобни, защото любопитството и здравият интерес е присъщо само на хората. Не е ли време да се защитят хората с акция "Безгрешните"?

401

Miren

преди 12 години

За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 18 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналото си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.

400

Анонимен

преди 12 години

"Комунистичска му работа, плашене и компромати са им арсеналът,"Че той Цецо разрови мърсотията, а Росенчо с плонж надолу с главата се хвърли. Къде видя комунистическото плашене и компромати?

399

до 406

преди 12 години

вие гербероните много ги усещате нещата, спор няма!

398

Лесен

преди 12 години

До НелиАко нямаше лицето на Цачева и тялото на Фидоската щях да ти го дам.

397

Анонимен

преди 12 години

"Самите вие знаете че подкуп не се иска директно, а с много завоалирани намеци", посочи Плевнелиев.Вуте срещнал Пена в гората.-Пено, с *** ли си?-Ах, Вуте, разбрах тънкио ти намек!

396

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега нова версия- явно от щаба на ГЕРП са решили да отрича като комунист на разпит. Лично на него не са предлагали подкуп, а са предлагали на Росен Плевнялиев