112

С8

преди 12 години

И С ГЕРБ И БЕЗ ГЕРБ ЛЕЧКОВ Е НЕИЗБИРАЕМ.ОКОЛО НЕГО ВИНАГИ ИМА КОНФЛИКТИ

111

Сливенски страдалец

преди 12 години

Подкрепата от Лечков не се сваля докато не се докаже, че има злоупотреби..... Само че докато не се свали подкрепата на бате Бойко няма да се докажат злоупотреби. Горките сливналии, горката България..........

110

Анонимен

преди 12 години

Алоооооооо червените, отивайте, да хвалите Ламбо!Написаното по-горе е неразбираемо, за вас.

109

Анонимен

преди 12 години

Тежко, тежко! Вино дайте! Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е, или слава!Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, - тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, -грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро тоя не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка!

108

Чингиз хан

преди 12 години

Боко стопира 60 млна за Сливен, с което признава, че Лечков е мошеник и че не му вярва, а в същото време го подкрепя за кмет??? Къде е моралът на Боко тук, къде са му принципите, къде му бягат критериите за добро и зло и защо не прави разлика между двете философски величини? Боковата способност да усеща настроенията на народа, деградира с усилени темпове и това ще доведе до крах в бъдещите му политически планове и въжделения.

107

до 106

преди 12 години

верно беsliven.bg/index.csp?f=politstrukturaгерб и атака 18 *** с *** 23. а стига бе

106

Анонимен

преди 12 години

То бива глупост, но това вече е върха. От една страна косвено казваш, че настоящият кмет е крадец и лъжец и поради това се спират проектите на общината, но от друга тупаш същия този кмет и казваш "Стоим зад него" за предстоящите избори. Щеше да е смешно, ако не беше толкова пошло и жалко.

105

Анонимен

преди 12 години

Верно ли в сливен БСП има мнозинство в общинския съвет?

104

САМО ГЕРБ

преди 12 години

Мачкай бате Бойко

103

Анонимен

преди 12 години

БСП и ДПС са само крадци, некадърници, мафиози и мутри .

102

123

преди 12 години

Лечков и Борисов-един дол дренки. Прости, със самочувствие, арогантни и крадливи.

101

Ухаа

преди 12 години

Гледай как се развихриха *** у форума, като гледам коментарите трябва да спечелите изборите поне с 90% след месец. смотки :)

100

Луцифер

преди 12 години

Едно време едни чичковци решили всичко в БГ да стане държавно и го направили.Над 40 год.трупали хората активи,но внуците на същите тия,решили,че ще е по-добре,ако стане частно /тяхно/.И го направили /вземали го/,а на тия които са изградили БГ,дадоха по 150-200 лв.пенсии и им наредиха да им се радват и ръкоплякат.

99

trunk

преди 12 години

ГЕРБ са само крадци, некадърници, мафиози и мутри .

98

до 93

преди 12 години

"Само крадци, некадърници, мафиози и мутри са против ГЕРБ"Ми то излиза,че всички от ГЕРБ .................. са против ГЕРБ.

97

kk

преди 12 години

Та е.ба в наакния хвалипръцко. Ми да ги беше спрял преди ЕК да ти нашокат канчето.

96

До 94

преди 12 години

Има, има,но червени гербави форумни циркаджии са най много.

95

На Б.Б.

преди 12 години

ПАТРИОТПатриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената.И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си

94

Анонимен

преди 12 години

По думите на Борисов от ЕК са приветствали взетото решение. За пръв път у нас се спират всички европроекти на община...Браво, спряхте и малкото пари на едни от най-бедните райони в родината. Европа е във възторг! Машала, Киряк Стефчовци!

93

Бойко Борисов

преди 12 години

Здравейте, компанията!Как е настроението днес?Има ли в сайта червени форумни циркаджии?