77

ззз

преди 12 години

единственото хубавто от цялата история е , че най - вероятно точно в този момент бай *** му пръскат ... от бой ;)

76

МЕН

преди 12 години

В България полицията бие само българи но *** не може те бият *** ни некадърни милиционери

75

Azi

преди 12 години

Искам смъртно наказание. Искам лагерите в Ловеч. Искам полицейска държава. Искам всички *** да метат улиците и да гледат крави. Искам ред в тази шиб***на държава. Искам да имаме съдилища. Баси, толкова ли е трудно :(

74

Анонимен

преди 12 години

*** като скочи да бие полицай, българския хелзинкски комитет и отворено общество плащат тлъсти хонорари на съдии, прокурори и адвокати да изкарат полицая престъпник. Българина духа сополивата кратуна.

73

до 2011

преди 12 години

Пич 50% в тая държава гласуваха за Бойко Борисов. Човек който е тясно свързан с групировки като СИК. Е тия 50% не че са лош матрял, тия са направо *** и за изтребване. И после що не се развиваме и сме най-бедната държава. Щото половината са ***. Е аз и да излезна не мога да се преборя с половината държава.

72

Клиент

преди 12 години

Голям Ром със сок от ***, ако обичате!

71

До 69

преди 12 години

Защото *** е основен избирател за всяка партия, докопала се до властта и стремяща се да стои на хранилката възможно най-дълго време!

70

hhh

преди 12 години

*** са пак ще ги пуснете!

69

ДО 63

преди 12 години

Продай дизеловия си автомобил и мини на твърдо гориво или ц.парно и няма да имаш липси в резервоара,

68

Анонимен

преди 12 години

Интересно защо полицая няма право да се защитава в БГ когато бъде нападнат от ***.А като го нападне БЪлгарин има право да го смели от бой и да го застреля.

67

66

преди 12 години

Това беше ни в клин ни в ръкав!!

66

2011

преди 12 години

...до 56... Виж какво,братле,с твоите думи в коментара излиза, че други трябва да вадят кестените от огъня, а такива като тебе само да гледат сеир...Лошо братко, лошо.И за това сме на това дередже.Между другото, и аз вече не вярвам, че нещо ще се промени към по-добро.Права е една тиква, която каза, че матряла е лош.Разбираш ли,лош матрял си...

65

Анонимен

преди 12 години

Господа журналисти вас защо не ви бият????? Може би защото лижете *** срещу заплащане, вместо да разследвате????????

64

Анонимен

преди 12 години

Много скоро ще дойде деня в който всички *** ще бъдат изритан от Европа! Не се лъжете *** си е *** навсякъде в Европа и си прави същите мизери в цяла Европа. Някой разбара ли защо *** бяха изритани от Франция? Всички меки китки ревяха, как така Франция експулсира ***, но никой не каза как тумба *** е нападнала френдски полицейски участък и убила франски полицай! Недоволството в Европа расте и много скоро ще избухне. *** или ще стоят в клетка или извън обществото!

63

Анонимен

преди 12 години

72 часа..но само как *** в момента в килийката.

62

обикновен шофьор

преди 12 години

Вчера през обедната почивка хванах едно *** 16-17 годишно , че бърника около десният резервоар на автобуса.Шофьор на градски транспорт Пловдив съм. Не знам как не го смазах от бой.Добре .че колегите ме хванаха. Днес разбрах . че съм му счупил 4 пръста и съм му избил 2 зъба.Те луди ни направиха.280 литра нафта ни откраднаха само вчера и денска. За 680лв. заплатя работя плюс премия към 200лв. Смяната ми почва през ден от 5.20 сутринта!БЪЛГАРИ!Давайте да се обединяваме вече!ПИСНА ВЕЧЕ!

61

Анонимен

преди 12 години

ушеви срещу ***,все ***.

60

57

преди 12 години

До 59Най-сърдечно ти благодаря! Много здраве и късмет ти желая! :)

59

Анонимен

преди 12 години

...rewq ...абе ти, нормален ли си ? Нерде болшевики, нерде ***...виждал ли си дървен камък? Сбъркани са ти явно асоциациите...*** на лекар...Друг е въпроса ако лаенето ти е професия, за което ти плащат...

58

до 57

преди 12 години

Да си жив и здрав и късмет!!!!!!!