76

Анонимен

преди 12 години

Prosta darjava !!! Naroda po-prost,pojarnikarski marku4 za vas...puhahahahahaaa

75

Анонимен

преди 12 години

68 или не знаеш нищо от първа ръка /собствен опит/ или се мазниш на някого т.е. действаш по комунистически.

74

Анонимен

преди 12 години

"В отговор на въпрос Росен Плевнелиев каза, че на 20-ата секунда е изгонил човек, който в началото на работата му като министър се е опитал да му загатне за евентуални нечестни намерения."Е аз изгоних Плевнелиев че ми предлагаше подкуп на 10 секунда.Е някой вярвали ме - не .Откъде накъде да вярвам на г-н Плевнелиев ,нето посочва име ,нито за какво става въпрос.Трябва да му вярваме на това което той казва и това което говори Цецо. Цецо много неща каза и за апартаментите си ,ама нейсе.

73

Анонимен

преди 12 години

"...трима общински съветници от София, по-известни като брокерите на Столичния общински съвет" - *** това да не са били въпросните неизвестни, издирвани от "МВР ни пази" и от "прокуратурата" заради стотина "фалшиви кметски подписа". А, ве, некой знае ли кой беше кмет на София през 2007 г. ?

72

Анонимен

преди 12 години

Blajite li bre...xaxaxxaaaaaaa

71

Анонимен

преди 12 години

"Плевнелиев е готин и имам информация, че е свестен човек,...":) Жената на съседа имала познат дето работи в ГЕРБ, и той от разговори с колеги останал с впечатлението, че Плевенлиев е готин!

70

Анонимен

преди 12 години

"Абе, ***, общинските съветници са от различни партии и не са "администрация на кмета". Те са нещо като общински парламент. Гледам, че 12 хамсалака са ти се вързали."От тия общински съветници, 33ма са на ГЕЙБ и 26 на други партии. Айде напъни се малко (ама внимателно де) да се сетиш кои са общинарите които управляват в съвета и от които зависи нещо.

69

до 64

преди 12 години

боко да не се крие зад общинските съветници.а ти не обиждай хората.те знаят и виждат всичко.втори път няма да се вържат на тиквата или картофа или...

68

Даньо Шебека

преди 12 години

Плевнелиев е готин и имам информация, че е свестен човек, но за съжаление фаворитът ми е друг-Светльо от "Хиподил".Лошото е, че ако вземат двамата да идат на балотажа малеееей!:)

67

Анонимен

преди 12 години

Всички преди 1989г сме били чавдарчета(сини връзки) и пионерчета(червени връзки). Трябва ли да се чувствам виновен че системата е била такава и че да почнеш свястна работа трябва да си член на БКП.Не вадете такива глупости кой какъв е бил преди защото страха от Белене и Скравена беше голям.Приятели предаваха приятели за да са добре. Затова това черно зло БКП(БСП) трябва да бъде обезкървено и унищожено и за това гласуване за всеки друг но не и за тия пиявици които ни докараха до това положение.

66

до64

преди 12 години

абе тези от герб ни писна да се правят на честни.кое дело доведоха докрай.това на лъжливата калинка ,това на депутата от герб танчев който фалшифицира държавен вестник, това на лъчо ***.

65

Анонимен

преди 12 години

54, не ни занимавай с личните си проблеми, отивай и ако може не се връщай, *** не ни трябват, ама сигурно и тебе ще те върнат с трамвая:)))))))))

64

до 47

преди 12 години

Абе, ***, общинските съветници са от различни партии и не са "администрация на кмета". Те са нещо като общински парламент. Гледам, че 12 хамсалака са ти се вързали.

63

DGD

преди 12 години

Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта.В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите.За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

62

Анонимен

преди 12 години

"54, заминавай никому няма да липсваш, ясен ли съм?"На кой му пука, сливо бръсната?

61

Пръмовица

преди 12 години

Плевналиев съгласна съм да ти изпраскам едно фелацио, ако се оттеглиш. Калфин пък ще ти пусне в задния си двор.

60

Анонимен

преди 12 години

о свети росене,ти който си по-свят от светената вода и по-непорочен от непорочното зачатие на дева мария.ще си сложа твоя светъл лик до този на вожда бойко.но малко по-ниско защото трябва да има ред и дисциплина в тая държава.

59

Анонимен

преди 12 години

Леле ама какви демократични заплахи се сипят. От 56 и 57. Пълни с доводи и без следа от опит за сплашване. Демокрацията Санчо.............Хахахахахаха

58

фхг

преди 12 години

57-mi, на такива *** като теб няма да липсва,аз искам в БГ да останат българи, а не само етноси...

57

Анонимен

преди 12 години

54, заминавай никому няма да липсваш, ясен ли съм?