245

Анонимен

преди 13 години

Ето че още един пяин чалгар kato 245 се появи. Господ да ни пази от нещастни *** селендури.

244

до 241

преди 13 години

Пич прав си, ама не можеш ли да разбереш, че герб или която и да е партийка или държава са просто пионки и някой от тях ако се опита да оправи държавата си и това е в противоречие с управляващите света, биват убивани. Има безброй политици, музиканти и обикновени хора (Кенеди, Кърт Кобейн, Майкъл Джексън, Джон Ленън и др политици и президенти на които не им помня имената, но ги има в google) убити, защото са казвали и искали да кажат истината и са предсказвали 9/11 години преди да се случи!

243

...

преди 13 години

а бе за конспирация не знам защото САЩ няма смисъл чак да си сваля кулите за почва с някой...могат да си намерят хиляди причини...дори и отвличане на самолет и взривяването му в сграда без тя да се налага да пада пак е достатъчно САЩ да нахлуе в някоя държава...все пак да не забравяме че във Виетнам влезнаха под предтекс че техен военен кораб е атакуван от армията на Виетнам...кво им пречише и сега да режисирът нещо подобно...друг е обаче въпроса че явно властите в САЩ в тва число ФБР и ЦРУ явно са знаели за конкретна заплаха от Ал Каида...същитите тези похитители са били следни от ФБР по подозрение че са членове на Ал Каида но въпреки това те са си взимали уроците за пилотиране на територията на САЩ дори са взели и разрешения за пилотиране на самолети...истина е също че дни преди фаталния ден Буш е получил предопреждение за възможни опити за отлвчане на самолети...но никой не си е мръднал пръста...от прекалена арогатност че никой не може да атакува САЩ на собствената му земя...10 години след този терористичен акт можем само да кажем определено че Осама постигна целта си...той вся страх у Американците показа им че не са толкова недосегаеми и промени както САЩ така и целия свят...малко след 9/11 в едно интервю журналист зададе въпрос към Осама...защо беше нужно всичко това защо трябваше да умират толкова невинни хора...отг на Осама беше "трябваше да ударим дявола в сърцето така че да го заболи най-много...трябва да докараме Американците тук на наша земя за да се бием с тях...на тяхна земя не можем да постигнем нищо но тук ще убием това зло...може би и тази цел е успяла защото САЩ се впусна в едни дълги войни може би спечели битките но...видяхме за 10 години...14 трилиона дълг...

242

От Самоков

преди 13 години

Те си мислят че ще пренесат техните глупави разговори за конспирации от техните кръчмарски маси до нашите барове.

241

Анонимен

преди 13 години

Температурата от самолетното гориво накара двете кули да се срутят, а пожарът в сграда 7 също причини събарянето й. Добре че собственикът на сградите се сетил 6 седмици преди атентатите да ги застрахова против 2 терористични атенатата, че щеше да остане с пръс в г*с :)

240

ЛЪЖИТЕ НА САщ

преди 13 години

ВНИМАНИЕ,ВНИМАНИЕ.ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ. БЕЛИЯ ЕВРЕИСКИ ДОМ И ЕВРЕИСКИЯ МОСАД ПОДГОТВЯТ НОВИ ФОЕРВЕРКИ НА АМЕРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ,СТАНА ЯСНО 4Е СЛЕД ИЗМИСЛЕНИЯ РАЗСТРЕЛ НА ОСАМА БИЛ ОБАМА ,ИМА В34Е НЕГОВ НОВ ЗАМЕСТНИК, ОСАМА БИЛ НАТАНЯХУ ,И ХИЛАРШЕ БИЛ КЛИНТЪН.

239

Данчо

преди 13 години

11 септември,бледо копие по замисъл на подпалването от Ван дер Любе на Райхстага и Партийния дом в София!Трябваше претекст,спретнаха си го едните,вторите и нашите!Развързаха си ръцете срещу Авганистани,Ирак и къде ли не!Хитлер подпали Света,Буш гледаше като ***,а нашите си покриха золумите!Геноцида,световния,това е новия ред!Вие се дърляте,тях не им пука за всички нас.Спретнаха ни и световна криза!Честито!!

238

някой

преди 13 години

Докато си гледате с широко затворени очи,вероятноста да видите по далеч от носа си,автоматично се изключва-Закон.Тези които трябва ще разберат,че не се отнася за тях.

237

S до 241

преди 13 години

Страхотен коментар ! Поздравления !

236

Най-уместният

преди 13 години

През последните две години герб успяха да изгонят много умни българи. Тук останаха една малка шепа интелигентни и работещи хора. На където и да се обърнеш само диви прости селендури с основно образование, напудрени силиконови пачаври, гадни дебелогъзи мутри, вонящи *** и изкукуригали чалгари. Просто страната е заприличала на джунгла. Е как мислиш че няма да има толкова простаци които вярват на тези глупави конспирации?

235

за 236

преди 13 години

Кой да се сети? Всеки е зает да мрази и конапирира

234

От белият свят

преди 13 години

Зайтгест е евтино забавление за прости селендури които се въргалят в *** смръдливи панелки.Това е любимият им филм когато искат да покажат ненависта си към това което не са постигнали или нямат шанс да го направят. Те вече са получили диагнозата-прости,дебели,некадърни селяни. Какво друго им остава? Плюене по белият свят.Нещо което те никога не са могли,и няма да могат да постигнат.

233

S

преди 13 години

А ти умнико, как реши , че са измилици ? На какво повярва ?

232

Конспираторчета

преди 13 години

Ако използвате малко акъла си няма да ви навреди. Защо някой ще трябва да взривява сградите посредством взрив в основите ? Глупаво и безмислено е.Това че сградите паднаха не променя фактите- самолети управлявани от терористи ги атакуваха. САЩ бяха атакувани за първи път на своя територия и това определи събитията след това , а не че сградите се срутиха..........Експлозивите са били толкова ненужни колкото и теориите ви

231

заслепени

преди 13 години

Логика и мислене! Направете си разследване сами и ще видите колко всъщност комисията 9/11 ръси глупости като например: сграда #7 пада защото имало пожари в мазето и това довело до разрушаването на колоните, а на клипчета се виждат пак същите прословути взривове от дясно на сградата отдолу - догоре! Най-лесният начин за постигане на цели е като се създаде ПРОБЛЕМ, намери се РЕШЕНИЕ и на края се РЕШИ (ТЕЗА-АНТИТЕЗА-СИНТЕЗА)! Контролираните конфликти създават история в полза на контрольора!

230

Снежана

преди 13 години

Само етнически българи и дрогирани чалгари могат да вярват на конспирациите. Това е облекчение.

229

хм

преди 13 години

Зайтгест е евтина манипулация за разни неориентирани хора. Признавам, че преди години и аз им повярвах малко. Нормално, човек поумнява с годините. Та въпросния филм въобще няма нищо общо с мнението ми относно 9/11 че всичко е манипулация и вони яко. Всеки има глава на рамене си. Трябва да я използваме. САЩ е велика държава, с велик народ, просто главатарите във Вашингтон наяда нямат. Няма и да имат. Лобистите-долу!

228

до 299

преди 13 години

Първо ти си глупавият, ако мислиш, че Буш е имал някаква власт в САЩ. Конците се дърпат от съвсем други лица. Или може би си мислиш, че се състоят избори през 4 години и на избрания поверяват властта :D Второ, сметни колко американски войници са пожертвани през последните 50 години във войни и тогава ще ти стане ясно колко малко изглеждат жертвите от 9/11. За бога, те избиха милиони само в Ирак, какво остава за няколко хиляди. That's the world we're livin' in :)

227

не мислите

преди 13 години

Всичко, което е издадено от Холивуд или е направено на филм, като Зайтгейст има истина, но е манипулация, защото Холивуд е собственост на същите хора, които управляват света. Има безкрай доказателства само трябва малко да се разровите и сами да си направите разследване. Филмчета на Мики Маус с порно елементи и думата "секс" изписана от храсти или на стените. Трябва ви и малко курс по психология и хипноза, за да разберете как мозъка и подсъзнанието приема инфо без да се осъзнава и това е Факт!

226

233

преди 13 години

Не на американските бе киро. На измислиците на цял свят! Да има държава, която да подкрепя теорията на *** конспиратори? Няма. Ако имаше даже малко съмнение, държави като Русия, с. Корея и т.н. (световните *** в политиката) щяха да ревнат като вас,че и повече.