108

Анонимен

преди 12 години

КУНЕВА Е НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.С ИЗМИСЛЕНИТЕ РЕЙТИНГИ НА ГЕРБ Е СВЪРШЕНО.НА БАЛОТАЖ ОТИВАТ БСП С ДПС ТОВА СА 2-ТВЪРДИ ЕЛЕКТОРАТА КОИТО ЩЕ ВЗЕМАТ ОЩЕ ЗАРАДИ ПО-ГОЛЕМИЯ БРОЙ ХОРА КОИТО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ГЕРБ.КУНЕВА СЪЩО ОТИВА НА БАЛОТАЖ, ЗАЩОТО Е ПЪРВАТА ЖЕНА КАНДИДАТИРАЛА СЕ. ЖЕНСКАТА ПОДКРЕПА КЪМ НЕЯ Е МНОГО ГОЛЯМА НЯКАКВА ЖЕНСКА СОЛИДАРНОСТ. КАКТО ОБАМА ПЪРВИЯ ЧЕРЕН СПЕЧЕЛИ. ЖЕНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ МЪЖЕТЕ В БЪЛГАРИЯ.КУНЕВА ЩЕ Е 100-ПЪТИ ПО-ДОБРА ОТ БСП И ГЕРБ.

107

пенсионер

преди 12 години

AZ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП....ТЕ СА МЕ ХРАНИЛИ ТОЛКОВА ГОДИНИ...аз съм си червен....а вие младите му мислете.....аз ще си пия питието а вие бачкаите...

106

Луцифер

преди 12 години

Ако беше мъж при думите на ББ ,,Моят фаворит беше Цветанов,но.../след като се оака/,щеше да стане и да покаже,че не е втора цигулка /резервен играч/ и има чест и достойнство.Видяхме точно обратното - мазно хилене.

105

Анонимен

преди 12 години

Който е за България и вижда напредака от последните 2 години - +Който е гнусен комунист и иска България да върви надолу - -

104

Анонимен

преди 12 години

Един въпрос към почитателите на ГЕРБ тоест ББ.Ако ББ издигне магаре за президент ще го изберете ли?ДА +НЕ -

103

Анонимен

преди 12 години

И как няма да се строят магистали щом асфалтът го дава Вальо Златев, а го застила Росен Плевнелиев! А гудронът и пътният битум на Нефтохим сега гонят петгодишен връх на цените. Нас пък ни баламосват с бензините!

102

Калинка, Калинка ...

преди 12 години

Лиляна Павлова е новият регионален министър!Родена 06.12.1977 г.Калинка, Калинка ...Калинка, Калинка ...Калинка, Калинка ...

101

до 112

преди 12 години

Успокоявай ги - имат нужда валидол, панадол и т.н.

100

Анонимен

преди 12 години

И баща ми да издигнат от Герб пак няма да гласувам за тях.

99

Илия

преди 12 години

Не е нужно да си комунист , за да не си от ГЕРБ, просто е достатъчно да разбираш от това как те лъжат...

98

Анонимен

преди 12 години

Ама като чета коментарите ми става ясно защо сме на тоя хал.Един мразел бедните - ми то над 50% са такива,друг ми обяснява,че 20г. вече се строели имотчета - ами нали ГЕРБ дойде на власт с обещание да хване мошениците.А щом е все едно какво са правили мошениците и е важно само да имат пари нека си изберем за президент някоя утвърдена мутра.Това ще е доста показателно за ГЕРБ.

97

Анонимен

преди 12 години

Показателно е изявлението на Борисов в "На четири очи"- "Росен ми сподели, че никога не се е бил или карал с някой в живота си "!!! Затова ли го избра бе Бойко? Та като кихнеш от Дондуков 1, Роската да го лови настинката на Дондуков 2 И този човек ще ми става Президент и ще отстоява Български интереси.

96

до 98

преди 12 години

Умен си ама колкото мафиота си !!!

95

Хърмаяни

преди 12 години

Показателно е изявлението на Борисов в "На четири очи"- "Росен ми сподели, че никога не се е бил или карал с някой в живота си "!!! Кой сега е "меката китка" г-н Борисов???. Не, че държа да имаме за Президент някоя бабанка, особено след като си имаме "Бабаит в Армани" за Премиер, но ако Кунева е "беше човекът на Брюксел в България" , то Росен определено ще бъде -Човекът на Борисов в Президенството.

94

Анонимен

преди 12 години

В днешно време има хора, които се отказват от ползването на електричество защото не могат да си го плащат? Хората умират като скотове защото пенсиите които получавт не стигат само за лекарствата. Децата масово са опитали дрогата.???????Тези магистрали за българи ли се строят?

93

Илия

преди 12 години

Няма да гласувам за Плевнелиев не съм човек който мрази хората и съседите си,а на Поля ще и кажа че ти си болна бе ... мрази бедните - ми и те не те обичат мила точно защото си богата ха ха ха

92

На лов за "Кал

преди 12 години

Целия щаб на ГЕРБ и МВР е тръгнал на лов за "Калинки". Коя ли съседка на Цецко ще замести Роската или и този път Борисов ще търси кадрите си по кръстовищата? Доколкото знам, вече не пръскали с RAID в МС защото наред с *** гинели и министрите.

91

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ АВТОМАТИЧНО ГЛАСА МУ ОТИВА ЗА МАФИЯТА...А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ Е ПЪЛЕН ***.ВСИЧКО РАЗЛИЧНО ОТ ГЕРБ В МОМЕНТА Е МАФИЯ.....ЧУХТЕ ЛИ ..МАФИЯ....ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И ТОТАЛНО ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО СЕГА Е МОМЕНТА...ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК.АКО ГО ИЗТЪРВЕМ ЩЕ СТАНЕМ НАЙ-МАФИОТСКОТО БЛАТО НА СВЕТА.ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО В БЪЛГАРИЯ.СПАСЕНИЕТО Е ДА СЕ ГЛАСУВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ГЕРБ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ---ВСЕКИ ГЛАС КОЙТО НЕ Е ЗА ГЕРБ Е ЗА....МАФИЯТА...НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ--САМО ГЕРБ ...СЕГА

90

leonsio

преди 12 години

Бойко Борисов употреби на няколко пъти думата забранявам и разрешавамкъм Плевнелиев. Фарс е един партиен лидер да разрешава, забранява и заповядва на човека, който е издигнал за президент. Следователно- Плевнелиев няма да е реален президент, а ще изпълнява заповедите на Бойко.

89

истината

преди 12 години

ЕТО ГО НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.ДА НИ Е ЧЕСТИТ.НАРОДА ГО Е ИЗБРАЛ И БЕЗ ИЗБОРИ.ДА НИ Е ЧЕСТИТ.