55

chach

преди 12 години

kolko li pari vze mateos za tozi mach.v bg se pla6ta i za zagoba,a ot kade idvat parite.ot diankov.a koi stroi zali i stadioni. borisov.goliama zala niama sportisti.goliama magistrala mnogo jertvi.koi e pofali prasko .boiko.niama takava darjava.

54

Анонимен

преди 12 години

Е кога ще отидат друг път балерините на безплатна екскурзия в Швейцария ? Ние си се ядосваме , а те си пият в някоя дискотека , снимат се за спомен . Кой като тях !?

53

lol

преди 12 години

Трябва ли да съм изненадан от играта на българските манекени? :)

52

Нашенец

преди 12 години

До Турчина! Мой с това напудрено резнато носле искам да уважиш футболистите ни от нац. отбор , а Благой отрано те е зачакал :))

51

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам за всички млади българи, които не помнят лятото на 94-та година. Не искам да го казвам, но едва ли ще изживеете такива моменти с националния ни футболен отбор, докато сте живи каквито ние помнещите изживяхме със Стоичков и компания него лято. Ех лятооо...ех велик национал!

50

Анонимен

преди 12 години

много ми е интересно как са ги събрали в Швейцария Кюрдът Дердийок и Турчина Инлер хаха странно как се разбират

49

До 14

преди 12 години

Не така грубо дее!Малко по-така...културно...Напр.: "Съдияаата,съдияаата,съдията Атанааас..."

48

БТК

преди 12 години

На Ники му го вкараха 3 пъти

47

мишко мишков

преди 12 години

стилян и мартин петрови са най-големите мишки,абсолютно незаинтересовани за честта и нац гордост,над 10 години правят големи мачове само в клубните си отбори,а тук се връщат само за да позират и да вземат пари от нашите данъци,пазят се и само се разхождат по терена,ВЪН НАЧЕЛО С МАТЕУС,МИЛАНОВ,ГЕНКОВ,ЗАНЕВ,ВРАТАРЧЕТО И ВСИЧКИ НАЦ ПРЕДАТЕЛИ!

46

БТК

преди 12 години

Ама как поведохме само,а? Те това си е постижение .... 1/2 точка

45

Анонимен

преди 12 години

по точно втория *** на Албания от Турски произход имаше само един играч Гьокхан Инлер...

44

Николетка-минетка

преди 12 години

Ники с чорапогащник беше много секси .... АААААааахххххх

43

kosovar

преди 12 години

настоящ играч съм на "Малеш" Микрево. Матеус ми звъне оня ден да играм у нацьоналнио....ама му отказах.

42

Димитър

преди 12 години

докато шуробаджанащината е на почит ще е така

41

Българин

преди 12 години

Това е плодът на корупцията !!! Корупцията почва още от ДЮШ, където играят не можещите деца, а тези, чиито родители плащат и свършва до елитният "футбол" където такива престъпници като Патков купуват цели първенства и крадат европейски квоти !!! Школите са в разруха, децата няма къде да играят, половината хлапета са охранени като свинчета, дори половината стадиони се рушат - е, отде да дойдат играчи за националният отбор? От небето да паднат ли?

40

отбори...

преди 12 години

ПО-СЛАБИ ОТ НАС: Сан Марино, Фарьорските о-виНА НАШЕТО НИВО: Малта, Люксембург, Лихтенщайн, Молдова, Азербайджан, Казахстан, Уелс, АзербайджанСлед 1-2 години Марто и Стенли обаче няма да ги има и ще ни падне нивото значително...

39

milka

преди 12 години

да,да ,а един мърмот завива шоколада в станиол......

38

БТК

преди 12 години

Нашите момчета бяха измамени!!!!Уж с Швейцария щяхме да играем,а то .... втория *** на Турция излезе!Преди малко гледах интервю с Кмета на Базел,той каза,че са решили да сменят името на стадиона!От утре ще се казва "Бай Благой"

37

Анонимен

преди 12 години

така, спасението е аматьорския футбол.... ето люксембург вече бият наред

36

Анонимен

преди 12 години

Аз нищо не разбирам от футбол , но мога произволно да мина през всичките ДЮШ . Такъв отбор ще сформирам , че ще им скрие топката ! Аман от Ники Татиното , зетя и компания ! Кой ги излъга , че са футболисти ?! Марш в дискотеката там ви е мястото !