635

Мюра

преди 13 години

Какви демократи, като повечето антикомунисти са синове на хард *** и са закърмени с нужните похвати.

634

Не го вярвам, но :((

преди 13 години

Правешкият селянин ,с завършен 6-ти клас, назначен от руското посолство е обект на уважение ?!?!?!? Ми братя, не сте прости ,ами сте много прости. Поидължавайте да гледате на света през отвора на *** си и студените кебапчета и топлата бира да са мерило за стандарта Ви......

633

Анонимен

преди 13 години

Аре, стига, ве. Бай Тошо беше като всички хора. Имаше и добри страни и лоши. Едва ли има българин, който да оправдае желанието му да присъедини БГ към СССР. Като не знаете да ви кажа. Всичко беше до суровините. Руснаците ни ги даваха на половин цена, бай Тошо искаше да ги взема напълно безплатно. Беше хитър и все за народа гледаше. Тогава имаше социална политика. Пак си имаше рая и бейове, но народа /раята/ живееше добре.

632

do 638

преди 13 години

Аз празен магазин не знам, не съм бил раждан. Знам пълен магазин в комбинация с празен джоб- страхотно е. Също поназнайвам и за липсата на здравна система. Поназнайвам, че в моя град, от както се помня, освен молове и супермаркети, друго не е построено. Ама ще спра, че ще ме затапиш с аргумента, че съм млад и нищо не знам.

631

Анонимен

преди 13 години

Хей,простацииииииии!!Научете първо какво значи ДЕМОКРАЦИЯ!Всеки ИМА право на мнение,но нали сте родени ***,и такива ще си умрете ,където и да идете по света сте като черни овце!Личите си!!

630

Berlin

преди 13 години

До 646До известно време си мислех че след две или три поколения всичко ще се оправи. Няма такова нещо. То селяните си предават гнусотията на техните отрочета. И като добавиш че за тях да си бит с къмшик ежедневно от разни надрусани правителстава е нормално,какво остава? Няма светлина в тунела за тази прокълната държава.

629

Чети правилно !

преди 13 години

До пост 649Неправилно разбираш написаното. Не е къща за 150 лв.Направена е къща със 150 лв. месечна заплата.Колкото до външните дългове на държавата преди преврата, те са били 8,17 млрд.долара. Днес външния дълг е 18 млрд.евро.Разликата е в това, че доларите трябваше да връщат 5,5 млн. работещи, докато еврото трябва да се връща от 1,3 млн.работещи. Мисля, че на последните им идва в повече.

628

Мюра

преди 13 години

Стига с тия дългове бе, едно и също си повтаряте от 89 година. Няма държава без дългове. Зао някой не каже колко са натрупаните дългове след 90 година. Или му вервате на Б.Б. , че магистралите ги прави с пари от ЕС дето няма да ги връщаме.

627

До646

преди 13 години

Вминамавай, да не счупиш някоя клозетна чиния ,докато я миеш ,от превъзбуда ,че си изцвъка мисълта!

626

Марио

преди 13 години

Май тук преобладават комплексирани комунисти.... къща за 150 лв... държава с милярди дългове... точно така се управлява!

625

Анонимен

преди 13 години

100 години от рождението на Тодор Живков! Юбилей! Най-големия си беше бай Тошо! Евала!

624

Емигрант

преди 13 години

Искрено се радвам че напуснах това блато наречено България преди много години. Знаех си че умните ще напуснат и ще останат мързеливи грухтящи селяни без образование. Сънувайте за Живков и блянувйте за Борисов. Всичко ще се "оправи".

623

do 635

преди 13 години

С насилие далеч няма да стигнем. Насилието е в основата на всяка диктатура. България има нужда от национално, надпартийно, не-материално гражданско сдружение, което да обедини всички честни, безкористни и интелигентни българи, милеещи за Родината, които в последствие да поведат народа към истинска промяна.

622

642

преди 13 години

това ли са новите ценности на българина? Чалга и турски сериали.

621

До 638

преди 13 години

"Какво мислиш, след като си на 22 години и не знаеш какво е празен магазин?". ***, не баламосвай човека. Кажи му, че преди 1989 г. баща му построи къща със 150 лв. заплата , а днес с 1000 лв. не може врата на клозета да купи.Кажи му също, че със 6 ст. билет можеше да пътува с трамвай от Централна гара до "Хладилника". Кажи му всичко както е било, за да не спомена жена ти с добро. Разбра ли *** ? Младежа трябва да знае,че според сп. "Икономист" ще стигнем стандарта на 1989, едва през 2063 г.

620

до 632

преди 13 години

В какви по-добри ценности възпитават днес? Тъкмо през "демокрацията" унищожи и малкото останало добро в българина. Ето една новина, постнах я в статията за Кадафи, сега и тук и да попитам: целенасочено ли се лумпенизира народът ни?в Азербайджан забраняват всички турски сериали заради опастност от ислямизиране на обществото. Това е в мюсюлманска страна. А тук, в християнска страна, преди седмица не къде да е, а по държавният Канал 1 на БНТ, цял ден долу вдясно стоеше рекламката "ОЧАКВАЙТЕ НОВИТЕ СЕРИИ НА ЛИСТОПАД"ПРЕДАТЕЛИ! Не съм чул да има арестувани от рабатещите в БНТ.

619

Марио

преди 13 години

И после защо България се развива толкова бавно..... 30 години ***,крадлив комунист оправлява държавата... до 89 година др. страни гледаха цветни телевизори и имаха всичко по магазините, а българина се биеше пред ханчетата за кренвирши и банани по край нова година. А за цв. телевизор или за москвич чакаше с години...... И на тоя *** паметник му дигат...!?!?!? Е тва е върха на простотията!

618

Анонимен

преди 13 години

Бай Тошо остави след себе си провалена държава с 12 милиарда долара външен дълг. И провален народ, натиках в бетонни коптори и без никакви умения за реален живот. 8 милиона бройлери.

617

Анонимен

преди 13 години

Добър си беше човека, можеше да ни се падне някой психопат, като Чеушеско, тогава да видите какво е диктатура.

616

Анонимен

преди 13 години

Аз съм роден след 89 и мисля... -------------- Какво мислиш, след като си на 22 години и не знаеш какво е празен магазин? Не знаеш какво е да се чувстваш втора ръка човек в собствената си държава. И никой никога не те е карал насила да маршируваш и да викаш "Слава,слава", махайки със знаменце на някакъв ***, за когото иначе слушаш какви ли не вицове. Изобщо в мижавия ти животец налагало ли ти се е да правиш нещо по принуда?