62

за 82

преди 12 години

ми дай си адреса и ше те сгъна на 3, аз не съм тренирал 15 години ки кбокс, че някви форумни мишлета да ме тупат :D

61

Анонимен

преди 12 години

Да не дава господ! В населено място се кара бавно, заради деца и възрастни.

60

do 78

преди 12 години

sega 6e ti se nahvurlqt, za da ti obqsnqwat kak ne si prav i tiradjiqta e trqbwalo da spre vupreki tova, posle 6e kajat, 4e zaradi hora kato teb Bulgariq e nazad, Bokiko Borisov e vinoven, Kostov su6to! Maikata e nevinna!

59

Koi e Vinoven?

преди 12 години

Тепърва ще се изяснява и дали камионът наистина е преминал пешеходната пътека преди майка и дъщеря да попаднат на нея. Da ne obvinqvame 4oveka predi vsi4ko da stane qsnu.Za syjalenie sigurno 90% ot 6ofiorite sa popadali v takava situaciq.Maikite ne dyrjat za rykate deteto i to trygva kym ulicata pred kolite.Tova nee detska plo6tatka.Da go puska6 i to da si igrae.^tom e blizo do ulicata samo za ryka

58

Анонимен

преди 12 години

тоя пък знае, че се е родил с мозък, без да се е прегледал.

57

Анонимен

преди 12 години

Ако някое дете реши да се мушне под ремаркето на тир, който завива, нищо не може да го спаси. Шофьора даже не може да го види, понеже кабината с огледалата е под ъгъл и не се вижда задната част. Шофьора не би трябвало да е виновен, може би майката е изпуснала детето и после се е опитала да го спасява.

56

do 76

преди 12 години

така е, спираш и след това чупиш главата на родителя, дето го е изтървал

55

Анонимен

преди 12 години

Абе какво се правите на такива специалисти, бе. Щом е дете - на червено - ще спираш, така правят в държави, където не са такива умници като вас. А тук - ще те прегазят на зелено. И някой умник, пък и виновен, ще те изкара. Дете ли е, ще спираш, това е!

54

Koi e Vinoven?

преди 12 години

Според една от версиите майката се е опитала да спре детето си, което е изтичало срещу камиона и така е намерила смъртта си. Тригодишната Александра е закарана в "Пирогов". Според първоначалната информация детето е само с охлузвания по ръцете и няма сериозни травми.

53

do 69

преди 12 години

Аз съм Йоско, щонее дойдеш да ми го кажеш лично?

52

Хетфиелд

преди 12 години

Само със злобни коментари не става. Бог да я прости жената. Много много жалко. Едно детенце ще расте без майка си! Не разбрах кой точно е виновен. Разбрах, че това е станало на пешеходна пътека. Детето тръгнало да тича, майката след него... но ако това се е случили на пешеходна пътека си е убийство! Бащата изгубил жена си дошъл с пистолет за да убие шофьора. Добре, че се е разминало и това. Жалко за едно мъничко полусираче!

51

boze

преди 12 години

do komentar n 61 mnogo pravilno i ymno iskazvane

50

до 68

преди 12 години

не се бои, и теб ше те вкарам под колелата на g класата :)

49

от 65

преди 12 години

тия, които ми дават минуси са от масовката, направо отивайте в болницата, вие сте донори.

48

за ханс рус

преди 12 години

ми ела тука да видиш кви неандерталци пресичат по улиците и ще разбереш, ела да видиш колко народ пресича на червено на орлов мост и ше ти стане ясно защо така става. Всички са големи моралисти във форума, ама в реалността масовката са ***, за които законите не важат. Просто се оглеждат и като *** припкат по платното, че да не изпуснат клиента от другата страна на платното. Ако питате докога ще има убити, то отговорът е докато не измрат всички, които са над закона!

47

!

преди 12 години

Това няма нищо общо със "селските" рейсове на обръщалката по-горе. Камионът е идвал от ПЖИ по ул."Гео-Милев" и е правил десен завой по ул."Слатинска", посока Подуяне. На ъгъла има две банки, едната е Експерсбанк, а другата е Райфайзен. Чао.

46

Hans Rus

преди 12 години

Хора не живея в България от много години ..опитвам се да ви разбера по коментарите но не мога... става въпрос за нещастен случай - катастрофа, а вие го избивате на заяждане и какво ли не още какво сте ВИЕ хора или...

45

Anon.

преди 12 години

Мястото е кръстовището на Гео Милев и Слатинска. Имаше труп на платното.

44

Н

преди 12 години

Избихме се, загубихме се като нация, озлобяхме, станахме един за друг вълци....празници ли, какви празници са след като се изтрепахме. Съседи ни гърмят заради ремонти - от завист вероятно. Мъже обиват жените си и се самоубиват - от отчаяние заради мизерията вероятно. Шофьори - камикадзе почернят млади семейства и оставят невръстни деца сираци...от безотговорност и непокизъм вероятно...ха сега яжте и пийте за "праниците" в страната ни....ХОРА ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, нека СЕ ПРОМЕНИМ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ

43

Анонимен

преди 12 години

20, браво! Тъпаните, поставили минуси на коментара ти няма как да схванат иронията. Излишно е да им се обяснява кога и какво е станало в Чернобил, какво се случва сега и каква е разликата...