18

Анонимен

преди 12 години

Имаше една кампания-убий скороста спаси дете.Заменете скороста със мутра и дете с България.

17

Анонимен

преди 12 години

Не може една проста фризьорка или шофьор да получават по-големи заплати от инженера или лекаря!Ами нали все се учим от запада -е там е така!Ако си учил,трябва да си в пъти по-добре от занаятчийте! Ако една държава не си уважава учените хора,е тя ще пропадне.Не лобирам за Рашидов ,а за такива като мен -завършили по 2 висши обр.

16

ъх

преди 12 години

"Културният министър говори и за ниските пенсии от 100-200 лв. на големи български творци. Според него това е недопустимо и те заслужават да изживеят старините си достойно."Гайтан Вежди, видяхме ги големите български творци как си крият големите данъци. Да не реват ами поне от окрадените данъци да си заделят някой лев.

15

Яко

преди 12 години

Всички помнят знаменитата фраза на един доказан ***: "По-добре мултак, отколкото калтак!".Явно, че днес този доказан *** не е мултак. Това означава, че този доказан *** е калтак.P.S. Сигурен съм, че никой няма да се сети за името на въпросния доказан ***...

14

Азъ

преди 12 години

до СпокоенА *** те там и заплати ли дават!!!

13

Спокоен

преди 12 години

Без да съм фен на Рашидов, чест и почитания за това, че каза фразата, която всеки нормален българин изрича в главата си. Не може полуграмотен милиционер да получава повече пари и да се пенсионира 20 години преди учителя или хирурга ! НЕ МОЖЕ ! Няма нито една смислена причина средната заплата в МВР да е повече от 450 лева !

12

митко

преди 12 години

рашидов въобще кой те сложи министър на културата ***

11

Бай Тошо

преди 12 години

Само така Бойко-никакъв социализъм...амаха нали на комунизъм съм те учил,че и с правилните хора те запознах!Това правителствао ще вкара БЪЛГАРИЯ В МУЗЕЯ , както и всички по умни и интелигентни българи!Това правителство толерира:***,селски тарикатчета с връзки,***,чалгари и ***!То няма и как,след като самите му ЧЛЕНОВЕ(и в двата смисъла) са отвратителни ***,а самата партия е създадена 95% от политически *** и опортюнисти!ЧЕСТИТО-кораба потъва(Трайков)

10

Килъра

преди 12 години

Абе с една дума този иска да взима след няколко години 2 бона пенсия, иначе не му дреме особено за културата.

9

българин

преди 12 години

Абе, перекенде турско мулташко от ДС, не ми се прави на радетел за българска култура, защото даже не знаеш, що е туй. Виж, да ***, да си строиш палати и да плюскаш уиски от държавните пари, много хубаво знаеш. Раздаде и няколко десетки милиона лева на други червени лакоми без насита *** като тебе, да правят българско "кино" - Митовски и прочее налапала се с милиони *** и т.н.А като скулптор, една "творба" нямаш като хората.

8

арсенал

преди 12 години

вежди рашидов съветвам те заедно с всички партии в музея да си останете заключени

7

vm

преди 12 години

Не може един професор, един голям артист да получава по-малко от един среден милиционер, нали?Що да не може?

6

Анонимен

преди 12 години

турски *** комунист и пияница точно министър за Бойко

5

Анонимен

преди 12 години

Наздраве,другарю Рашидов!

4

СИТИ

преди 12 години

Браво на Веждито за добрите думи.

3

Азъ

преди 12 години

:-)))Представям си цяялото правителство зад витрината:-))))

2

Анонимен

преди 12 години

каменарче

1

NIE OT BSP

преди 12 години

NE E PRAV --I SOCIALISTITE 6TE VKARA V MUZEI