45

ГЕРБ завинаги

преди 12 години

Важното е да се строи молове, a хората асфалт да ядът.

44

Анонимен

преди 12 години

По-скоро става въпрос за лични, хомосексуални проблеми, а не за жени.

43

Анонимен

преди 12 години

Не е било за предимство, а е било за пари. Единият е дал пари на другият и след това са се скарали и... от там е ясно, какво е станало. интересното е че 30 годишният е прострелял момчето и след това го е настигнал и го е гръмнал в главата.

42

КА

преди 12 години

ква прстъпност е тва бе #42, чист битов скандал

41

Nice, a

преди 12 години

Идеално... като за равносметка какво излиза... Трепем се с коли, трепем се с ТИР-ове, трепем се с мотори, стреляме децата, стреляме се за предимство, трепем се от любовни драми и добавяме и отрицателен прираст на населението ... на фона на 7 млн сме си застрашен вид вече ...

40

Анонимен

преди 12 години

При комунизма ескадроните на смърта на ДС също избиваха милиони по улиците ...но просто вестниците не го съобщаваха....Всекидневно улиците бяха окъпани в кръв....Аз не смеех да изляза да си купя хляб, за да не ме застрелят, добих фобии, психози....

39

Цецо Сигурност

преди 12 години

престъпността в България няма

38

UFO

преди 12 години

Случаят е показателен. Двама въоръжени непознати се спречкват и оръжието, което носят им носи фалшивото самочувствие на недосегаеми. Всеки от тях разчита на това, че той е единственият въоръжен и това ще реши спора в негова полза. Обаче ако всеки имаше право да носи оръжие, тогава наш *** щеше сериозно да се замисли дали да слезе от колата и да налита на бой.

37

Очевидец

преди 12 години

Минах от там пеша, грозна гледка беше, много грозна. Момчето лежеше в локва кръв на пътя, не знам защо не го бяха покрили с нещо. Какво значение има дали е карал Опел, Бмв или Ауди, само на 20 години е!!! И това само заради някакво отнето предимство, не мога да повярвам. Какъв е проблема да има малко повече толерантност ?? Shit happens.

36

Анонимен

преди 12 години

При комунизма ескадроните на смърта на ДС също избиваха милиони по улиците ...но просто вестниците не го съобщаваха....

35

KU4E

преди 12 години

В друг сайт пишеше, че двамата са били в различни посоки на движение! Така, че не става дума за шофъорски скандал, а за лични свади! Но чак пък да се гърмят! Ненормалници навсякъде! И то понеделнишки! Няма граница и мярка в нищо! На фона на цялата мизерия и свинщина, това направо си е резултат от социално-икономическата ситуация в страната!

34

Пич

преди 12 години

Еххх, тези жени, тези жени ...Жалко за младите хора.

33

Анонимен

преди 12 години

От консуматорското младо поколение нищо друго не може да се очаква.

32

lz

преди 12 години

Напълно съгласен с 21.

31

жоро

преди 12 години

не знам дали е военен но доста лабилни хора с оръжие се движат около нас.има толкова политици за трепане, се избиваме помежду си

30

Анонимен

преди 12 години

Обикновено се стрелят джипове с черни стъкла,а сега Лади .В най-пиковия момент,в центъра на София.Истерията е пълна.

29

Анонимен

преди 12 години

Жълта с черна лента на капака, тавана и багажника с две думи "бегачка"

28

Анонимен

преди 12 години

колите не са една до друга Ладата е паркирана посока красно село а опела посока Бул. Сребърна

27

Демократ

преди 12 години

Яко !!!Като в Америка!!!Писне ти и пуцаш!!!ОБИЧАМ ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!

26

алекс

преди 12 години

На хората май вече не им се живеее,ама то как да ти се живее,не чакаш края на месеца да вземеш 3 хиляди заплата,от топлофикацията те *** в шокоращи сметки.И накрая се появява един симпатично *** човек да ти обясни,че всъщност в България се живее най-добре!!!!!