55

Анонимен

преди 12 години

Понякога на оня със сметката му се приисква нещо агнешко и просто изчезва. Няма ценности и добродетели-това е. Всеки се опитва да задоволи най-първичните си потребности.

54

Анонимен

преди 12 години

"Изводът е направен въз основа на анкета, направена сред близо 1000 разведени жени"А тия дето не са разведени?

53

Анонимен

преди 12 години

Имам позната със страхотна кариера. Завърши финанси и сега е на добра позиция в една известна банка, но... вече е на 35 и до скоро беше неомъжена. Като мина 30 почнаха леки намеци, ту от роднините, ту от някоя приятелка. Ей така на шега. Не и пукаше, но 1 година така, втора... и накрая момичето взе да се притеснява и накрая набързо се омъжи за свой колега. Не е лош човекът, но... абе не са един за друг. Та като казах, че и обществото влияе малко или много, това имах предвид.

52

Анонимен

преди 12 години

До 51"Да господине, но само на мъжа си :). "Че това си е сексисъм и дискриминация спрямо другите мъже! Не може така, другарко! Съпругът ви да получава качествени ласки, а другите да ни лишавате от тях! Вземете мерки и се поправете! ;)

51

Кукуригу

преди 12 години

Мъжете, за които си струва да се ожениш по сметка, сах доста под 50%. ;)

50

Анонимен

преди 12 години

обаче,верно е тва, което е писано в статията

49

Анонимен

преди 12 години

50% от жените се женят по сметка, ако не и повече. Логично е като изчезне сметката, да се разведат

48

Анонимен

преди 12 години

Да господине, но само на мъжа си :). А ти си ***....:)

47

Кукуригу

преди 12 години

До 35Ударението е на "и го знае". Неподходящият, за когото жената се омъжва, не го знае. ;)

46

Анонимен

преди 12 години

жена, началник и прасе не се избират, каквото се падне - народна мъдрост.

45

Анонимен

преди 12 години

Проблема на хората в последно време е, че под "благотворното" американско влияние, стана модерно да си егоист... Стана модерно да направиш така, че всичко да ти е "на рад", а другите - кучета ги яли ...Това обаче е най-сигурния път към ада, към самотата, към депресиите и отчаянието и това е което не разбират жени като по-долната 27, да речем ...

44

Анонимен

преди 12 години

Абе, ей ! Защо непрекъснато коментирате жените без мъж, жените с цици и н.т. Аз мислех че става въпрос за жените с НЕПОДХОДЯЩИ мъже.

43

хаха

преди 12 години

до 30-> много си голям, браво много се смях

42

Blake

преди 12 години

Абе вие *** сън не спите бе!Няма значение каква е темата, все Борисов ви е в *** червени усти! Явно сериозно ви е бръкнал в *** отвърстия, та цвърчат кръв и *** отвсякъде...

41

до 39

преди 12 години

така вече съм съгласна, груб си, ама поне си искрен, факт е , че и жената треа да има малко акълец и да предцени

40

мен

преди 12 години

каква кариера сте избрали бе мьрши. продадоха ви няколко евтини мечти: мечтата на лолитката, мечтата на богатата сьпруга, сексьт и градьт и мечтата на кариеристката и разбиха обществото, не само у нас а и по света. зашото е трудно да имаш деца и да ги отгледаш. не е като да отвавяш крака пред някой плешив дьрт комунист и оня да кашля пачки задето му лигавите умрялата мрьвка а. намерете паралел на себе си в природата ако можете. ама не можете и затова и мьршаците като вас ше изчезнат.

39

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ПРЕДИ около 3 години в Испания четох едно изследване според което 3/4 от браковете в Испания завършват с развод преди 5-тата година. И ако тенденцията продължи така, след около 20 години 100% от браковете щели да завършват по същия начин.При нас нещата още не са толкова трагични.А испанците са особен народ, преди 3 години те изпревариха САЩ по консумация на дрога на човек от населението, и от тогава са на първо място в света.И въпреки това Испания няма да се затрие.

38

до 33

преди 12 години

а на теб не ми казвай , че ти пука как гледа обществото.. :-) глупаво е, човек живее за себе си, а не за другите, обществото не гледа адекватно, това са хора без личен живот, които се чудят къде да си напъхат носа и не ми казвай, че трябва да падаме на нивото им, за да им угаждаме

37

Анонимен

преди 12 години

до 32И тази "нещастница" е от онези 33,3%.Просто не е преценила какво е харесал мъжа в нея.

36

гурбетчия

преди 12 години

Това е много вярно и не се отнася само за жените ! В другата статия за "силиконовите гърди" бях писал ,че не е необходимо гърдите да са големи като дини ,а нормално големи и да не висят ,все пак това дава финес и визия! Има много мъже и жени за съжаление с някакви външни отблъскващи белези ,които не обръщат внимание на външният си ви и казват: ами който ме харесва ,да ме харесва такъв какъвто съм!Но тогава става кофти и те харесват такива ,които ти не харесваш!Не си заравяйте главите в пясъка!