63

до UK

преди 12 години

Щом твърдиш, че си българин, значи въпросните 2 милиона сънародници са и твой.

62

Анонимен

преди 12 години

Нация от потомствени хомосексуалисти не може да се справи с тия проблеми.

61

браво на полицуията

преди 12 години

бунт ...няма бунт всичко са просташки и пиянски изпълнения.само бой и много бой на тези ***.да нямало сила----как да няма щом има престъпления ще има и сила и бой много бой и яки наказания.

60

Кристина

преди 12 години

В квартал Тотнъм съм и съм негова футболна почитателка на едноименния футболен отбор.Тук съм студентска и компаньонка.Моят сводник Пешо бицепца които е мутра, тук се е покрил в квартирата и не шава от нея.Кара ме аз да ходя за хляб и продукти.А в София ги биеше яко по дискотеките и всички му правеха поклони.Незнам защото винаги така става с българските мъже ,че извън българия са по жени и от нас.

59

готения

преди 12 години

еи ни са карайта, бийти са

58

Знаете ли че?

преди 12 години

Във ФЕЙСБУК вече се е събрала грипа от 8542 души които са против Потушаването на бунта със сила. Те ще излязат на мирен протест пред Английското посолство в Събота 13 00 часа.

57

во ш

преди 12 години

Това обяснява техния прогрес .Нещо такова да се случи в БГ?Има да чакате .

56

БИБи О'Донъл

преди 12 години

Подкрепете бунта в Англия във ФЕЙСБУК и ТУИТЪР както и другите социални мрежи. Да подкрепим ДЕМОКРАЦИЯТА и свободата на словото. Да настъпи края на МОНАРХИЯТА в Англия!

55

Анонимен

преди 12 години

до 49. Видяхме как са ги култивирали и на какво са ги научили...поведение та дрънка, кел файда, че се обичат по форумите.

54

Анонимен

преди 12 години

52 - Истината винаги е прекомерна:)))

53

Анонимен

преди 12 години

Хора,не се карайте, ракиено време е.Англичаните ще се оправят, не ги мислете.Ние сме на никъде.За това помислете.

52

до 47

преди 12 години

Ееее преувеличаваш...проблемът сега е ,че има много *** по татово време разгонена ***...клъц..и няма вече деца не и й казват даже.Не по малък проблем са наркотиците по наше време на пръсти се брояха наркоманите.

51

Бунтовник UK

преди 12 години

Бунтовниците се борим за свалянето на кралицата за СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ. За зона забранена за полети над Англия. За подпомагане на бунтовниците по въздух. За сваляне на корумпираното и продажно правителство! Розата на революцията се пренесе от Арабския свят и в Англия. VIVA LA REVOLUCION!

50

UK

преди 12 години

До 37Аз не съм пишман англичанин. Аз съм си българин дори и да живея в Англия от повече от 20 години. Така както и останалите 2 милиона от твоите сънародници пръсните по света.

49

Анонимен

преди 12 години

аз знам , и не само това ............... всъшност не получават толкова , и не само за това работят англичани ........... но въпроса тук е за манталитет и за това как си култивират емигрантите и ги учат , и за поведението на медиите и хората като цяло , в английски форум никога няма да прочетеш това което мен искренно мен разсмива и натъжава тук .

48

до ЙОЙо

преди 12 години

пишеш пълни глупости

47

Анонимен

преди 12 години

44 - Помним, помним защо биеше милицията при соца и затова там такива неща нямаше, а сега страх да излезеш на улицата като се стъмни:))) Не си живял само ти тогава! И точно затова биеше милицията, но тогава беше лошо! Ама кога бие "демократична" полиция е добро:))))

46

Анонимен

преди 12 години

до "охо", "йойо" и всякакви ревльовци. Като не искате минуси, не пишете. Този "йойо" ли е, "льольо" ли е, стани журналист или политик, тогава ще се радваш на всенародната любов! Гаранция! Що не излезеш нощес, англичанино.

45

London

преди 12 години

До 39И знаеш ли защо? Един уличен чистач във Великобритания получава 27000 паунда на година. Да,това е средната заплата на един работник в чистота-особено в Лондон. Проверете по интернет.

44

до 38

преди 12 години

Е ТОЧНО ЗА ТАКИВА НЕЩА НЕ СА БИЛИ ПРИ СОЦА...а и беше милиция.