220

Стефан

преди 13 години

Ако се случи нещо подобно с мой близък, ще застрелям извършителя и ще го излежа!Не няма да го застрелям, ще нарежа двата му крака и двете му ръце и цял живот ще го сотавя да кара инвалидна количка!*** недни!

219

Анонимен

преди 13 години

бати късмета в 1 презноща когат нема жива душа

218

Анонимен

преди 13 години

ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ - БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН ***, ВИЖТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА - 15 ГОДИШНИ ТУМБАЦИ ДА КАРАТ КОЛИ ФЕРАРИ И АУДИ..

217

Обичам те, Йоско

преди 13 години

Йоско - президент!! Да му дадем пушка да избие още стотина невинни хора, барем се засити кръволока нещастен проклет!

216

Анонимен

преди 13 години

Ей, хора, как все колите са виновни, правителството е виновно... Никой не слага човешкия фактор. Значи, всичко се случва на 5 мин ако си ПЕША от 3 болници и на 8 мин ПАК ПЕША от Пирогов. Линейката идва след 30-40 мин. после какво са виновни БМВ И Ауди, че максималната мощност на колите им не е 136 или мааалко повече (като Тойота например). *** има и ще има. И зад волана и с бели престилки, натискащи се с някоя сестра в мизерните болници. Но от тия над 210 коментара...само 30 са нормални !?!?

215

206

преди 13 години

206, Не ти е виновна демокрацията, другарю ! Виновни са червените ***, дето още мътят водата и държат България в състояние на анархия. А ако мислиш, че на децата на комунделите преди 1989 не им се разминаваше, значи си млад или наивен (меко казано).

214

ау,ау мъка народна

преди 13 години

Интересно, кои политик сега е виновен?И кои ни е виновен ,че сме *** народ,отказващ да си смени чипа/а дали имаме въобще чип/и затова трябва да бъдем държани каишка.

213

dominici

преди 13 години

Смръзява ми се кръвта като знам, че аз живея на метри от площада ...Моите съболезнования на близките на загиналите, а на шофьорите на двата автомобила пожелавам бърз и строг съд.

212

Един Бастун

преди 13 години

Айде сега не вярвам да са карали коли за по 2-3 хиледарки наи малко от 7-8 нагоре ! Сутринта гледахте ли единия кво вика не мога нищо да кажа има разследване хах аве *** мариикин ! Казват движели са се с бяснаскорст сега единият само не ми ги говори тина мене тея смешници такива !

211

у

преди 13 години

Има едно неписано правило при ПТП- тата - товарят мъртвите за да вземат пари от живите. Силно се съмнявам, че делото ще стигне до съда. Ще ги дерат яко и ще зациклят на досъдебно производство. Гадно-още по- гадно- най - гадно-корумпирани служители.

210

Жорето

преди 13 години

Ко са праили тез клушари на спирката е? Аз съм ходил в софиа при тъпите шопи на мач на ЦСКА-то веднъж и после градски иок! То няма в 10 4аса реисове тез седнали в 1 да чакат хахахахаха

209

Анонимен

преди 13 години

Следващия път очевидците на такива безумни катастрофи да вземат правосъдието в свои ръце, защото сега следват едни отлагания на дела, едни споразумения със съда и.....условна присъда.

208

jj

преди 13 години

Както на русенеца, ударил и убил момиче, присъдата му е условна, така ще е и в тази ситуация.Господа Правораздаващи,като част от това общество искам да ви заявя, че очаквам от вас да извеждате от улиците подобни индивиди. Искам към тях да се отнасяте като извършители на предумишлено убийство. Всеки ден шофирам по 50 км в София и пред очите ми минават десетки хиляди левове в глоби, хиляди контролни точки и десетки книжки за отнемане. Не знам нарушителите ли са по-страшни или вие.

207

аз

преди 13 години

Йоско ще го изкарат невинен - както и лапето с бмв-то , явно тоя с авдито ще е виновен. Няма как да караш бавно и да спреш след 100 метра ,че и да изпочупиш дървета. Още от сега е ясно , че лапето с бмв-то го гласят за случаен участник в инцидента , а е пределно ясно ,че и двамата са си устроили гонка .А по всички медии се тиражира едно и също - само единя *** е виновен . Та как то и в случая с Йоско - медиите нарочно си траят.

206

Анонимен

преди 13 години

ko sa 4akali teq hora v edin 4asa prez no6ta na avtobusnata spirka......

205

До 195

преди 13 години

ИФА--ще си купя висока е лесно се качва по бордюрите за да паркира никои паяк не може да я вземе,ефтина е в каросерията може да се спи.....

204

???

преди 13 години

Нещо не ви разбирам! При демокрацията и пазарната икономика е така - има младежи току що навършили 18 години, които шофират скъпи и мощни коли. Правят катастрофи с тежки последици и им се разминава - така е при демокрацията и пазарната икономика. Вие да не би да искате да се върне времето от преди 1989-та, когато щяха да ги съдят и осъдят?

203

Анонимен

преди 13 години

А сега им давайте книжки още от детската градина още!!! Да ви кажа ли предварително, за да не надявате излишно .... няма да има осъдени.. просто нещата ще си потънат и няма даже и да чуеме повече за този случай.

202

Анонимен

преди 13 години

as ako zema 2000 lv zaplata moga i ferari da karam be.......

201

Chicho Dancho

преди 13 години

Първото, което ми ражда главата е: ''Смърт за такива ***!!!'', че да знаят следващите, но .... няма но !!!