617

Анонимен

преди 12 години

Има все някъде останал наследник на Шишманци.

616

Анонимен

преди 12 години

Комунистите са интернационалисти=антинационалисти.Целта и на комунисти, и на демократи е разпад на националните държави.Комунистите искат този разпад да стане по мащабно, докато демократите го правят внимателно.Всъщност и демократичната, и комунистическата революции носят рязка промяна в съществуващото положение.И тази промяна не е положителна.

615

Анонимен

преди 12 години

"Аз съм антидемократ и антикомунист.Монархист съм, но не за такива монарси, като Симо."Султана чакаш ти, че никой ти не търси професията вече.

614

до 655

преди 12 години

Те бяха демократично избрани в условията на българската непряка демокрация.Никой не ти дава да поставиш кандидатите.Те ти ги поставят и даже, чрез медиите те манипулират да гласуваш за определен кандидат.Аз съм антидемократ и антикомунист.Монархист съм, но не за такива монарси, като Симо.

613

gazara

преди 12 години

Г-н Борисов, шапка ви свалям за нервната система която имате, как издържате тези платени *** (журналисти). Навремето хубаво казахте за Румен Петков да дойде на една ръка разстояние да ви задава въпроси. Просто се чудя как ги издържате тия.

612

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Бойко - получаваш Доган!ГАД е готова...Само подготвят психически мат'ряла...Голяма подигравка за народа са тези гнусни игрички!

611

БКП/БСП/ДС

преди 12 години

БОЙКО Е ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ КОМУНИСТИ,МУТРИ,ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ...СЛЕД ГОЦЕ!ГОЦЕ И БОЦЕ СЪСИПАХА И ОПРОСТАЧИХА ДЪРЖАВАТА!

610

до 648 и 650

преди 12 години

*** е проблем на всички българи бе,открадна от всички,мастията на КГБ! Един от престъпниците-проводници на антибългарската програма "Ран-Ът"

609

До 632

преди 12 години

632, прочетох внимателно коментара ти. Явно визираш периода от около последните двадесетина години. Следвайки твоята, по принцип, правилна логика си задавам въпрос -всички тези управници и законотворци, нали уж бяха демократично избрани от народа, нали уж ние ги упълномощаваме, как да се отнасят с майките ни? Е, не казвай, че нямаме грешка, избираме най- доброто, пък видиш ли те ни преебаха.

608

ахаххаха

преди 12 години

кога ще го гръмнат тоя ***?

607

аз

преди 12 години

Този форум е пълен с болни в главата бедни нещастни мизерници. При вас логиката не минава. Няма и смисъл да ви се обяснява нещо.Waste of Space. Поне пари да имахте да бъдете овце консуматори но и дори с това не можете да допринесете към обществото.***.

606

до герберона

преди 12 години

Ти си *** ***. Живо олицетворение на ГЕРБ и на електората му...)))

605

Ъ

преди 12 години

И как водят Герб борбата с БСП? Назначават децата на бившите велможи, не пипат кадрите на тройната никъде в държавната администрация,а Боко от време на време си вади партийната книжка и вика "Е-е-х, ти-и-и', после отупва праха и пак я прибира

604

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 12 години

Абе гербери, на вас Костов ли ви е проблемът? Той ли ви и най-големият политически противник? Като ви даваше акъл не го послушахте, сега се давете в собствената си невъзможност и безисходица. Не ставате. *** сте.И няма да станете по умни. Това ви е потенциала. Цецо, Фидоска, Мозъка,Цецка и цяла орда сиви мишки.

603

Анонимен

преди 12 години

Истина е че в търговските регистри има фирми на бойко и пашата и маджо и останалата симаджийска плява! Истина е записа с Мишо бирата, заради който последния бе убит в хотела на ИСТИНСКИЯ спонсор на Бойко!

602

до #639

преди 12 години

Костов Е проблем за Герб, БСп,ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не излиза от партията майка , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него , вижда се как падат лъжите - сините окрали страната,пък всички олигарси са с яки червени корени. Където да пипнеш - червено.

601

ликтор до 639 ?

преди 12 години

При Костов паднаха визите за ЕС ,дотогава бяхме в черния списък на Шенген и се редяхме на опашки пред посолствата !Костов въведе 13 -а заплата и 13 - а пенсия !Царя ,а след него и Станишев продължиха с повишение на заплати и пенсии !Плоския данък от 10 % се въведе при Станишев !А при Борисов нито повишение на заплати и пенсии ,да не говорим за 13-а заплата - само увеличение на ток ,парно ,вода ,храна !!!

600

AHMET

преди 12 години

DO 643...GLADNI PAK IMAT KOMPUTARI TAKA LI.MNOGO SI SME6EN

599

време разделно

преди 12 години

Хидро.....богСъдът пита скъпоструващия адвокат наистина ли Доган е хидролог.-Да-а голям хидролог е .Постоянно е сниман до язовири,каскади,водни огледала и яхти в морето!

598

TPE3BEH

преди 12 години

Кореспондентката на БНР си личи каква куха червена лейка е! Толкова е очевадна тенденциозноста с която, уж задава въпроси, уж спори с премиера. Нека на всички бъде ясно какви хора работят в уж националните медии БНТ и БНР, на които ние им плащаме съществуването/хрантутенето с нашите данъци. "Според КНСБ еди колко си работещи българи били бедни"... Кои са КНСБ и кои интереси обслужват от началото на мандата на ГЕРБ да попитам аз?