32

до wtf

преди 12 години

С целия си коментар оплюваш автора на есето, като същевременно твърдиш обратното - долен лицемер !

31

ххх

преди 12 години

Много ми хареса статията. Всичко си е така. И си е доста отчайващо..

30

до 29

преди 12 години

искам да те гушна....просто защото малко хора разбират, че наистина е така

29

gdfgdf

преди 12 години

Защо не звънна един телефон, можеше да дойдеш да се изкъпеш у нас, дори бих се жертвал да ти изтъркам гръбчето ;)

28

wtf

преди 12 години

Ами като начало ти започни да си вършиш работата като професионалист! Най-лесното е да гледаме вината в другите и, разбира се, да ги считаме за другата, лошата част от народа... Всеки казва "ВИЕ сте овце" или в краен случай "овце СМЕ". Ами да не бъдем! Но не става презрение към хората, които не познаваме. Нито с глупави есета, поднесени като новини. И аз не съм обърнал света, но правя каквото мога и то е повече от плюене по други хора!

27

Alo

преди 12 години

Ало Ралица в тези жеги кой се мие с топла вода. Човек си взема душ с хладна вода. ХАХА - Отивам някъде, където има полза от мен ако работиш и си добър, имаш шанс да успееш - Голямата заблуда! Никъде нямат нужда от теб. Имат нужда от хора да им вършат НАЙ-МИЗЕРНАТА РАБОТА ЗА НАЙ-МИЗЕРНОТО ЗАПЛАЩАНЕ. Попитай близки хора които са живели в чужбина ако ти кажат истината де , защото всички скриват неудобната истина. Отиди да живееш някъде и като се върнеш напиши пак статията. Чао

26

брадваро

преди 12 години

тъпо

25

bolka

преди 12 години

Много точна и отразяваща реалността в Б-я статия! Кратко и ясно е описан животът на обикновения българин и проблемите му, с които се сблъсква всеки ден!

24

111

преди 12 години

в България човек трябва да е гадно ***, тук няма място за нормални хора, ако сам избереш да си нормален си прецакан

23

хм

преди 12 години

Даже и не го четох това...Докато капиталите са ръцете на бившите "отговорни другари" и техните полуграмотни синчета и щеркитака ще е ! Това са тетъпи,нахални и бездарни!...И късметлии,че попаднали на овчедуш народ! Хубавото в цялата тази история е,че всичко на този свят има край!

22

Анонимен

преди 12 години

bravo Mime...

21

Анонимен

преди 12 години

super statiika...i mnogo viarna

20

mimeto

преди 12 години

Напоследък и аз съм със същото усещане за случващото се около мен. По-лесно е да впрегнеш усилия да сътвориш гадост, а не да изградиш нещо - защо ли, защото българинът може да оцени собственото си щастие и успех ЕДИНСТВЕНО благодарение на чуждото нещастие и неуспех. Защото вместо да се опита да научи нещо ново в този живот, той ще се поинтересува от ставащия около него сеир. И всичко това- защото хубавите и истински неща в този живот изискват повече усилие от другите....

19

до равнодушен

преди 12 години

Ами покажи, че можеш повече от това да миеш чинии и тоалетни! И айде стига с тези митове, че всеки втори в чужбина мие чинии. Но като виждам как разсъждават повечето от коментиралите, виждам защо сме овце....

18

лъчо

преди 12 години

Шизофрения параноя гигантея - не човек, а диагноза е тоя под мен. До като има такива ще живеем по този начин - скотски.

17

Анонимен

преди 12 години

Aman ot hora kato tebe , koito samo se oplakvat !Ne 4e v Sofiq, ili izob6to v Bulgariq e mnogo priqtno da se jivee!Kato ne ti haresva tam ,zamini i ti ,ili se premesti v Tutrakan naprimer! Tam sas sigurnost e po tiho ot v Sofiq!

16

Цветомир

преди 12 години

И мен ме изненадаха приятно с едно съобщение, че от 1-ви до 19-ти Август няма да има топла вода поради ремонт... И и аз се зачудих какъв аджеба е тоя огромен ремонт?!

15

До 10-ти

преди 12 години

Отчасти съм съгласен - не че Д.Николов и зам-кмета Марков не крадват по малко,но наистина се работи здраво.Просто трябва да се научат управниците,че не може огромна част от еврофондовете да влизат в техните джобове или на приближени фирми.

14

Анонимен

преди 12 години

Един от най-големите проблеми у нас е липсата на отношение един към друг!Ние не сме се научили да се възприемаме като общество,а всеки за себе си!Не ценим чуждото и не възприемаме държавното като наше,за което трябва да се грижим.Ние казваме,че това е задължение на държавата.А,коя е държавата ако не всички ние?????

13

равнодушен

преди 12 години

Отивам някъде, където има полза от менЩото миячи на чинии и болногледачи са най-полезните професии на света...