205

Анонимен

преди 12 години

Пийнало си е момичето, почивка е било...--------------------- Наквасила се е до смърт, ***, и по навик се е оставила да я клатят.

204

Анонимен

преди 12 години

За какъв секс става дума, бе, хора?Колко трябва да си изпаднал , за да се съвкупляваш с някого в храстите, сред мръсотията и отпадъците?Сексът е изкуство, прави се при задължителни хигиенни норми.Интелигентените хора правят разлика между секс и животинскж съвкупление.*** случка.Но наистина е жалко за отнетият човешки живот.

203

Анонимен

преди 12 години

Топидиота Цвъко Апартаменто обвини невинния в медиите. Сега мълчи , вместо да се извини и да си признае , че е най-тъпия и нагъл физкултурник в държавата.

202

до202

преди 12 години

какво точно си искал да кажеш, и защо не успя?

201

uladislau

преди 12 години

Писва ми да чета коментарите от сорта"пияна *** се е6ала в храстите", "търсила си го е-намерила си го е", и т.н.Какви хора сте не знам.Какъв живот живеете?Мишки.Пийнало си е момичето, почивка е било, вие, които я осъдихте заради това и я обявихте за пияница и ***-точно вие сте пуснали корени пред компа/телевизора и разбирате от всичко, че даже и морал четете.Тоя бобър на снимката е ЛЪЖЕЦ.Защитната му теза СМЪРДИ.Вината му е ОЧЕВАДНА, па дори и само косвена да е.

200

Анонимен

преди 12 години

Ако момичето има сериозни роднини ,тоя уникално рядък екземпляр,няма да е лошо да се оглежда !

199

bzb

преди 12 години

Глупости, глупости и пак глупости. С минимални изключения. Четейко кометарите ми е пределно ясно, защо скоро у нас няма да има нормално гржданско общество.Пак казвам: говорете си за комунизАма, пичове, там поне е ясно че ще четем несериозни глупости.

198

198

преди 12 години

da ti se vrashta na teb , dolen prodajen *** !! Na teb i do tvoeto deseto cherveno koljano !! *** dolen !!!

197

b g

преди 12 години

и тоя е пьлен ***,,,,,,,щом е избягал и оставил момияето на некав психар,,,,сега да носи солидарно отговорност

196

Анонимен

преди 12 години

Не забрявяйте че така ...сме заченати всички...дали е секс или любоффф...божа работа...това упражнение не трябва да е убийство...а нравите ... ги диктува чалгаджийското правителство на герб...бог да я прости...

195

Анонимен

преди 12 години

не знам колко са паднали нравите ...но цвъ -цвъ имаше дащери...да им се връща...а за морала бб да каже...и гербто дпс сериала го обезличиха...фидосова и цачева...да ви е сладко...Чеци пред Карбовски: Бях надрусан, помня само как с Яна се ехмеРазмер на шрифта: A+ / нормален / A-PlovdivMedia - Чеци пред Карбовски: Бях надрусан, помня само как с Яна се ехмеНяколко часа преди да реши да се върне в ...

194

173

преди 12 години

193, ти си ***. Тази явно е от твоята категория.

193

Анонимен

преди 12 години

Ne go obigdaite po snimka, neinata snimka e aabsoljutno gadna !!

192

Rado

преди 12 години

Много *** народ тук. Тая версия издиша отвсякъде. Не е станало така - момичето мисля, че е било изнасилено и убито, като е била и пияна (или дрогирана). И 99% го е направил тоя муфлон на снимката.

191

Анонимен

преди 12 години

освен, че е адски гадна тлъста мутра, тоя е и *** чалгар. каквато и да е била убитата, като говориш за нея по нац. тв. покажи малко уважение бе *** дебел.

190

173

преди 12 години

Ти си пълна ***! Върви си заври главата в ***,там и мястото!

189

ръфляк

преди 12 години

Ако присъдите се издаваха на база кофти физиономия, половината киликандзери, дрънкащи простотии тук щяха да са увиснали на въжето. И не защитавам охлюва дали е виновен или невинен. И кво, не си му харесал физиономията, а твоята сигура е като *** на коня и за това ще те кръстим "Конски ***".

188

anonimen

преди 12 години

ami kogato kakto im hrumne tova da e darzava znaeme ce ne e vsicko se varti okolo parite kojto dava parite toj ste sviri svirkata iskam detektor neiskam detektor otkoga i v sadilistata ni ima koncerti po zelanie be ili kojto e pocinalijat vinagi e vinoven

187

Анонимен

преди 12 години

edin pijan *** , naebal drug pijan *** , heide leka nosht

186

KU4E

преди 12 години

А като е чист като сълза, защо отказва детектор! Освен това как така се прави секс като животно и после става, отръсква се и заминава! Отврат е и той и тя и оня с бутилките. И той е странна птица дети сигурно ги е следял а после и той да намаже от "добрата" девойка! Защо не се вземе решение тези градини след определе час да се заключват както е по света!! Кой има сметка *** да пиянстват и се дрогират и *** по градинките посред нощите!!