257

до другарите

преди 12 години

Руското ръководство на Лукойл в момента преговаря с българското правителство за удължаване на срока за поставяне на измервателните уреди в бургаската рафинерия, твърди говорителят на най-голямата руска петролна компания Дмитрий Долгов пред РИА Новости.Ако беше театър и излизат в планов ремонт , щяха ли баш шефовете от Москва да идват спешно в София.Златев е пътник , много му се клати столчето ....Не чакам отговор :))

256

хитлер до 261

преди 12 години

бойко си е руска *** защото е приятел на златев.

255

Новината

преди 12 години

Новият вносител на горива ще е фирма "Цветелинка Ойл" и цената ще е 3 лева за литър !

254

шефа

преди 12 години

Каквото и да си говорим, Станишев е прав в случая!

253

250

преди 12 години

Хубаво само минаваш, ама да беше и само чел без да пишеш, че гледай какви словоблудства си изръсил.

252

АТАКА

преди 12 години

И ПАРТИЯТА ИМ ЛЯВА!И ЛИДЕРА ИМ ЛЯВ!И ЕЛЕКТОРАТА ИМ ЛЯВ!.... С ДВЕ ДУМИ ЛЯВА РЕЗБА!

251

Цирк

преди 12 години

Руска компания Лук ойл , руски протежета златев и станишеф Хамстер кажи нещо за програмата Петрол срещу храни и подкупите за БСП кажи де с колко милиарда сме на 'червено' в Ирак кажи де хамстер 2- 3 млрд .. ?

250

!

преди 12 години

Оставка за гея!

249

Анонимен

преди 12 години

а бе голямо крадене е паднало , само къщите на бащата на Валентин Златев в София са поне за 50 милиона - като почнеш с тази до Радисън и Ялта - най-красивата къща в София за не по малко от 25 000 000 - няма друга такава.Още една подобна в близост до паметника Левски и поне още 5 други - ми това са 100 000 000 с обзавеждането и ремонтите, каква заплата да взима Златев - дано не е гепил от господарите си от Русия , че тогава леле-майко .... ще му отеснее българия и на него и на Бойко

248

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя гнус няма ли да се скрие БЕЕЕЕЕ!

247

Анонимен

преди 12 години

Цирк, Цирк,Цирк...Герберски цирк!И какво ще спечелим ние е въпроса?Най вероятно поредното поскъпване.Благодарим ти Бойко, за мъдрото и грижовно ръководство.Благодарим ти за новите цени, за полицейщината...благодарим!И пак да попитам...какъв ще е ефекта от тези ти циркаджилъци в момента...ЩЕ ПОЕВТИНЕЯТ ЛИ ГОРИВАТА...ЗАЩОТО ИНАЧ ЦИРКА НЯМА ДА ИМА СМИСЪЛ...КАТО ВСИЧКИТЕ ТИ ЦИРКОВЕ ДО СЕГА.

246

бай Курти

преди 12 години

Не вярвах, че ще доживея да кажа някога, че Станишката ще каже нещо вярно. Но няма как трябва да превъртят хората, за да почне да плаща луди пари за некачествени горива...

245

Анонимен

преди 12 години

Има план за унищожението на България,и този план се изпълнява от всички партии,които досега са били на власт,които сега са на власт и бъдещите,които ще вземат власта......това е положението!!!....а вие се плюете за щяло и нещяло,трябва да се обидиним всички Българи,християни и мюсюлмани,срещу терора,който ни налагат,а не да се разидиняваме,както те искат(върхушката),те прилагат принципа разделяй и владей,но ако рекъл Господ(InshAllah),ще ги победим!!!!

244

хитлер

преди 12 години

бойко се страхува от златев че увеличили бензина много бойко няма да бъде избран.ето вашия герой се страхува от един шеф на петролна рафинерия

243

Честито !!!

преди 12 години

Удобен сценарии за натрупване на бързи печалби за касичката на ГЕРБ1. Затваряме рафинерията (тя сама затваря за планов ремонт уредите си ги имаме монтирани, но не сме ги пуснали) 2. Горивата удрят 3-4-5 лв. защото уж няма производство и за 1 месец делкаме екстра печалбата с Управляващите с чиято помощ правим цирка!3. край на цирка пускаме си уредите и сваляме цените от 3-4-5лв на 2.99лв.4. Честито на печелившите.

242

Пророк

преди 12 години

Комунистите от БСП и комунистите от ГЕРБ се карат само за рекета. Като се разберат за процентите ще се гушнат. Следващото правителство ще е ГЕРБ-БСП, а Боко ще повтаря като Симеон, че го прави в името на България :) Тройната коалиция ще ви се види песен пред Двойната коалиция - БСП+ГЕРБ=БКП (ДС)

241

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ - ОСТАВКА!

240

Samo minavam

преди 12 години

Става интересно.Боко,започва да им извива ръцете на руснаците и да спира парите на ***.Опасна игра и някои трябва да му даде гаранции,че ще е жив.Познаите кои има тези правомощия.Впрочем,само американците,намериха шистов газ и ***,в лицето на червените кметове,ревнаха,колко опасна била технологията.Не се сещам,Русия в кои сектор има водещи технологии и затова става интересно,натискаики,петата си колона,безродните *** да реват,белким,някои ги чуе.

239

Анонимен

преди 12 години

ПРИ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕШЕ ДА Е ТАЕТЪР!!!

238

Анонимен

преди 12 години

Предизборни шменти-капели на ***.Хляб и зрелища - и по-скъп бензин и нови кинти в джоба на мутрата ББ.