129

Maikal

преди 12 години

пак насилие срещо обикновения човек. завърнаха се мрачните години когато мутрите и комонистите обиваха мирни граждани насред улицата

128

Анонимен

преди 12 години

Янка-тракторист, тракторист

127

Анонимен

преди 12 години

В парламента не повече от 5% са Българи. Срам за Българския народ че се оставихме да ни управляват чужденци. Поне да бяха с добри намерения.

126

Анонимен

преди 12 години

Хората са казали кокато си мълчиш всичко ще си е ОК те не спряха да дарторят не бомби ми водородни бомби ще им сложат !

125

Гошо тъпото

преди 12 години

Не са се самовзривили, ясно е!

124

РЗС

преди 12 години

РЗС!РЗС!РЗС!

123

Анонимен

преди 12 години

Гошо *** май е прав щом му слагат минуси !То гузен негоне бяга и отричат ли отричат ама то си е ясна работата

122

Анонимен

преди 12 години

Незаконни билборди...детски саит...сега пиратки....само можем да гадаем каква ще е следващата гениална идея на Янето и трактора.... и защо си мислят, че са трън в очите на правителството??? Ако преди 2 години 2-3 % се излъгаха да гласуват за РЗС, сега гарантирано никои няма, понеже Яне ни доказа що за шут е. Единственните на които пречат РЗС е българския народ, че ни писна от Яне по телевизията.....абе...някои от вас ли сложи пиратките?

121

HM

преди 12 години

Тез кви са смешни малееее. НЕ Нееее. Ахахахахах.

120

DA PITAM

преди 12 години

KATO ZNAIAT KOI IM E PORACHAL VZRIVA ZASTO PARVO NE SA SE OBADILI NA POLICIATA PA TOGAVA DA VZRIVIAVAT

119

Анонимен

преди 12 години

115 като изброяваш защо не споменаващш ГЕРБ !!!*** сте вие всичките ви коментари са с едни и същи обидни думи прости,***,мишоци всичко това сте вие господа милиционери.

118

Maikal

преди 12 години

ето отново насилие и посегатеслство варху гражданските свободи и правата на човека. доло мутрите НЕ НА СТРАХА!

117

Анонимен

преди 12 години

Много се изложиха този път РЗС и по специално спонсора и "мозък" на операцията Алексей Петров. На всички е ясно, че сами са си заложили фишеците и сега бързат да обвинят някой друг. Кой има интерес от дестабилизация на България в момента бе хора? Правителството или опозицията и притиснати престъпни босове.

116

Анонимен

преди 12 години

Янка в Пловдив хвърля димки,сега в София бомбички,време и е да се омъжи и да миряса !!!

115

Гошо тъпото

преди 12 години

Тук коментаторите са най запознати защото работят в МВР знам го защото вчера ме заплашиха със саморазправа за това ,че питам не каквото трябва ама нали съм *** и вервам в свободата на словото

114

Анонимен

преди 12 години

Държавата ни се превръща в една голяма лудница където основните и пациенти от парламента плещат каквото им падне и ставаме за смях и на гаргите!

113

ГЕРБ-младежи

преди 12 години

Ще друсат чалга, ще се наливат с долнопробна ракия, ще крещят като хипнотизирани, ще се хилотят гръмко на дебелашките майтапи на Б.Б. и ще го аплодират умилени, ще лежат пред телекрана с бутилка в ръка, поласкани и превъзбудени от възможността да бъдат съдии в зловещото шоу Гражданска присъда и с една сладостна, похотлива жестокост ще изпращат на смърт всеки, който се различава от тях, после ще си купят билети за деня на екзекуцията, ще отидат на грандиозния концерт след екзекуцията, ще пеят в захлас Не щем наука, не щем изкуство!, после пътьом ще пребият до смърт първия случаен минувач, само защото гипсираните им мозъци ще разпознаят в него коварен ентелегент-терорист, после ще се завлекат до вкъщи, за да си допият....После После ще забравят....... ..Най-изрядните от тях ще работят в Полицията на мисълта....... .

112

Анонимен

преди 12 години

ББББУУУУУУММММММ и душевно благо за червения платен драскач да плюе по правителството! ***! Вместо да се разганичат от такива деяния, те сочат ЛЕГИТМНОТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО за поръчител! Срамота господа от бесепе и клонинги като рзс, дпс, дсд и дсп!

111

електорат

преди 12 години

ТЕЗИ ОТ РЗС И НА ЕКЕРИСАЖА НЯМА ДА ГИ ВЗЕМАТ!!! ТО БИВА ПРОСТОТИЯ ,НО ВЕЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ Е НАИСТИНА ИЗВЪН ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!!!!УТРЕ ОЧАКВАМ НЯКОЙ ДА ГЪРМИ СРЕЩУ ЯНЕ ЯНЕВ С ДЕТСКИ ПИЩОВ!!!

110

Гошо тъпото

преди 12 години

Добре ,че прочетох коментарите за да получа обективна информация от компетентни хора !