190

Анонимен

преди 13 години

И ГЕРБеристите и БСПарците са си "бивши" и настоящи *** - МУТРИ...Какви са тези примери дето ги даваш?!А'е у лево...

189

Венсеремос

преди 13 години

Спрете да гледате в чуждата паница и да се оправдавате с минали деяния. Факт е че ББ ни превърна в полицейска държава. Факт е че ни следят от всякъде за всичко. Факт е че ще си заминат поетапно след изборите защото като ги гледам и от царедворците са по-некадърни. Факт е че само се опитвате да отвлечете вниманието с писаници за минали неща. Какво можете да предложите сега ГЕРБеристи освен скандали, еФтин ПиАр. Това не е древен Рим че да ни храните със кръв и зрелища.

188

Илия

преди 13 години

Щото са оцапотили гащичките смешничките ми ГЕРБЕРЧЕТА на Бойчето недоносените кратунковци смешнички !!!ДОЛО ГЕРБ И ТЪПИТЕ ИМ ПРОИЗВОДНИ

187

an

преди 13 години

В МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА НЯМА СВОБОДА ЗА НАРОДА НИТО ЗА МЕДЙИТЕ. ЕГАТИ ДЕМОКРАЦИЯТА ЕГАТИ СВОБОДАТА. ТО ПРИ ТАТО БЯХМЕ ПО СВОБОДНИ И СПОКОЙНИ. ТОГАВА ПОНЕ ЗА ВСИЧКИ ИМАШЕ РАБОТА И ХЛЯБ. А СЕГА НИТО РАБОТА НИТО ХЛЯБ. МУТРЕСТАНИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ЕДНА ПОМЙИНА ЯМА. НАКЪДЕТО ДА ПОГЛЕДНЕШ НАВСЯКЪДЕ СМЪРДИ И ВОНИ. НА ВСИЧКОТА ОДГОРЕ НИ КАЗВАТ ЧЕ АКО НЕ СЛУШКАМЕ ЩЕ СТИГНЕМЕ ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ НА ГЪРЦИТЕ. ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ИМ Е ФАЛИРАЛА. АМА НАРОДА ИМ Е БОГАТ.ЗАЩОТО ТАМ НЕ СА ГИ УПРАВЛЯВАЛИ МУТРО-***.

186

Анонимен

преди 13 години

Абе гербери прости! Аз, дето изобщо не харесвам Борисов един път не отидох на този сайт, а вие се скъсахте бре:)) *** голя страх ви тресе бе ***:)))))

185

лош поет

преди 13 години

РеЗеСето се строяваБоцето ще уволнява?Пещерас до пещерасцъкат линкове в захлас

184

Илия

преди 13 години

Селския Бойко нека се покаже да каже ко свърши за 2 години на площада , е пък ако се събере народ ше му ръкопляскаме , що се тормозите бре ГЕРБЕРИ и той като вас бездарник...пълен !!!

183

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПЪК ИСКАМ БАТ БОЙКО!!! КАКВО? ЩЕ МЕ АНАТЕМОСАТЕ, НАПСУВАТЕ НАРУГАЕТЕ? ПУКА МИ! ИМАМ СЕ ЗА ТРЕЗВОМИСЛЕЩ, ВИЖДАМ И НЕДОСТАТЪЦИТЕ, ВИЖДАМ И КАЧЕСТВАТА! НАЙ ХУБАВОТО Е, ЧЕ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО, ЗА РАЗЛИКА ОТ КОСТОВ, ЦАРЯ, СДС И ВСЯКАКВА ДРУГА ***, КОЯТО МЕ РАЗОЧАРОВА. Е, ЗА КОМУНИСТИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ДОРИ И БАРАК ОБАМА ДА ИМ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ. ТА ИСКАМ ДА КАЖА - НАЙ-ДОБРОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

182

Анонимен

преди 13 години

Алооо! ГЕРБ! Защо пазихте *** като раграбваха мандрата, а от днес ще им строите и жилища във "Филиповци" бе ***:) То вярно, че само *** са ви електорат, ама ще сгрешите:)))

181

до 190

преди 13 години

Май не са БСП, ами РЗС - сайта е оранжево и синьо :)

180

до 187

преди 13 години

Язък, че се скъсаха да кликат толкова вчера и онзи ден :) Те и изборите така ги печелят - с изборен туризъм и мъртви души. Ама вече им резнаха квитанциите. В следващия парламент може и да няма БСП изобщо... :)

179

Анонимен

преди 13 години

ДО 187Това са тия дето им платиха да цъкат по иляда - двеиляди пъти И като им махнаха повтарящите се АйПита и лъсна червения гол ***, гледай сега в неделя каква реклама си прави младежкото биесиепие

178

Анонимен

преди 13 години

Как сте гербери! Още ли мислите с органите под кръста си:)) Даа! Така е! Мърьловци грозни олигофренични:) Хайде избършете си това, което е ожстанало от кавала и лягайте да спите ***! Утре сте пак при Дим Дуков:))

177

пепи

преди 13 години

Стикери по всички улици да налепят и *** картофен да разбере че го махаме тоя овчар

176

Анонимен

преди 13 години

1799души уволниха Бойко Борисов1122души запазиха Бойко Борисов++++Колко интересен резултат. Къде са тия 300+ хил. бре ?! :)))

175

Анонимен

преди 13 години

Какво предпочиташ: тиква или картоф?Мутра или премиер?

174

Анонимен

преди 13 години

Прокурор вчера от обществен обвинител се превърна в адвокат на подсъдим гербер, Цецо награждава Василев, а той забележете разследва тъщата му:))) Безсилие, злоба, нисък интелект! Кратка характеристика на гербера:) А герберите изпаднаха в неистова ярост разрязаха и един билборд:))) Не можаха дори това да преглътнат! Явно свободата на словото и демокрацията не им допада:))

173

Анонимен

преди 13 години

Рано е за уволнение!

172

Интернационала

преди 13 години

Пролетарии от всички страни - насерете се!

171

Анонимен

преди 13 години

Станишев и Сие гафове безброй