219

Chikatilo

преди 12 години

Мани другото ами после от тия апартаменти няма и *** да става ! Демек 5 милиона ей така на вятъра...сложете им паркет да има с кво си палят огън !

218

antiES

преди 12 години

най-големия проблем на БГ са *** ,представете си БГ без *** ,какво голямо бреме ще падне от раменете на българите,щото ние ги храним,а турците са друга приказка, те честно си изкарват хляба и не чакат на никой

217

ева

преди 12 години

Е, не може да бъде. Значи айде да им подарим апартаменти на *** и да си разпределим сметките им, щото нали сме мнооооого социална държава и имаме пари в излишък. Как всички нормални хора работят, за да си плащат жилищата и ипотеките, а тези ще ги получават като бонуси направо. Дискриминираните сме ние, които останахме в тази мизерна държава, упрявлявана от анцузи

216

angel

преди 12 години

Призовавам всички българи ДА НЕ КУПУВАТ НИЩО ОТ ***! Купете си цигари с бандерол за 5 лева, а не от *** за 2.50. *** ги продават и си прибират необлагаема чиста печалба. Моля българите да не купуват от тях НИЩО.

215

АСАН

преди 12 години

А, И ПРИ ВРЪЧВАНЕТО НА КЛЮЧОВЕТЕ НИ ДА НИ ДАДАТ И ПО ЕДИН ЗЛАТЕН ЛАНЕЦ ЗА ВРАТА!! МЕРСИ ВИ БЪЛГАРИ!!

214

Анонимен

преди 12 години

203 прав си по-малко внимание обръща на ***, но пак е десетки пъти повече това внимание от всички други. Основния аргумент на глупаците е, че Атака събирала електората на ДПС. Абе *** ДПС си е комунистическо контролирана партия и там електората е на 95% мобилизиран. Атака няма как да повлияе на електората на ДПС, защото той така или иначе си е на max. При 700 000 турци, които са се преброили тук през 2001 ДПС събира 600 000 гласа. Не 700 000 имат право на глас. Много от вота е купен.

213

муха самурай

преди 12 години

значи, срещу незаконна барака дават законен чисто нов апартамент!!! Невероятни управници имаме! Ама на арх. Петър Диков името му трябва да се сложи на плакати по столичните улици, за да знаят данъкоплатците в София къде отиват парите им - за подобряване стандарта на ***!

212

Аbsolutism

преди 12 години

А бе защо европейците *** майката на *** в собствените си страни (италия, франиция и тн), обаче на нас ни пищят, че не интрегираме тая гнусна пасмина

211

Анонимен

преди 12 години

ше ви е... майката на всички политици. *** да ви изнасилят жените

210

Анонимен

преди 12 години

*** са най-хитрите нечифтокопитни в природата !

209

МШ

преди 12 години

Вместо общината да се чуди,как да си заслужат апартаментите да им даде да си ги построят сами. Тъкмо ще научат нещо да работят. На гладния не се дава риба,а въдица с която да я улови.

208

Долу АТАКА!!

преди 12 години

Волен Сидеров окраде и разруши България!!!

207

...

преди 12 години

Пишете цифри! Kолко пари ни струват ***? По груби изчисления за година даваме над 10 милиарда евро за да издържаме тези ***. Това включва всички видове помощи, загубите от неплащане на данъци и осигуровки, програми за интеграция, болничното им лечение, разнасянето на болести, щетите от всички видове кражби и покриването им, разходи за следствия и дела, престоя им в затвора, неплащането на ток и вода, делата в Страсбург и т.н. Ето защо сме бедни...

206

възмутен

преди 12 години

НА МЕН ЖИЛИЩЕ КОЙ МИ Е ДАЛ?- ама трябва учене, бачкане, спазване на законите...а тия не правят нищо от това, а получават наготово!- ТАКА ГИ СТИМУЛИРАТЕ ДА НЕ СЕ ПРОМЕНАТ!само бой и затвор

205

vad

преди 12 години

Аз още утре, взимам ваксата за обувки маааалко да потъмнея и отивам да се регистрирам като Ром!

204

Анонимен

преди 12 години

Добре де, тези що не са помислили и за отпускане на средства за всяко семейство и кон. В тези жилища , само *** ли ще живеят?

203

angel

преди 12 години

Гръм да ги разцепи всички политици!Е това е да си неоправдан в собствената си страна.Значи аз мога да си скъсвам *** от бачкане,да плащам данъци,осигуровки,ток,а *** нищо не плаща,ще му строят апартамент срещу 50 лв. и той ще мрънка, че наема му е висок и ТОВА С НАШИТЕ ПАРИ! Е докога ще търпим това.Навремето при Тошо *** не смееше да гъкне, а сега ако му кажеш нещо напреки-ще те наръга и после ще си развява оная работа.Долна ***! Горко ни! Ние Българите сме Клетниците на 21 Век.

202

Бай Онзи

преди 12 години

Господа управници,ако някой обръща внимание на това,което се пише тук,искам да кажа-първо ги научете да спазват и изпълняват законите на държавата,в която живеят,пък след това им правете такива подаръци.

201

ХАСАН

преди 12 години

А , ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ , ДА НИ ДАДАТ И ПО ЕДИН ЧЕРНА МЕРЦЕДЕСКА!!!

200

До vanili

преди 12 години

Не го приемай лично , но тука става въпрос за всички онези гнусни , мързеливи , нежелаещи да живеят по законен и нормален начин *** ! Сигурно изборът ти е добър и не се съмнявам , тъй като и аз имам двама колеги - *** , които не бих заменил за много българи !