317

Анонимен

преди 12 години

347 - Току-що казаха, че акция "Шок" е от Италия и нашите хора са само изпълнители и никой не е казал, че това е най-добрият вътрешен министър! Не лъжи с неща, които ги виждат всички:)

316

Анонимен

преди 12 години

Тоя гений кога пак ще "превърти Рубикона"?

315

Анонимен

преди 12 години

От днес:"Двамата депутати от ГЕРБ Димитър Аврамов и Стоян Гюзелев са осъдени на по 5000 лева глоба за конфликт на интереси при приемането на закони."

314

lq lq

преди 12 години

tuko shto kazaha che tova e nai silniq vutreshen ministur! e sami si precenete za tazi pionka dolna.....

313

до Илия

преди 12 години

Търся някой за околовръстното да духа патки.Стягаи куфара и идваи ***.

312

Полицая

преди 12 години

Гешев , нямаше да разреши тоя *** цветанов дори да му мие колата ...! а цв. цв. даже е Министър ! !!!!

311

Томас

преди 12 години

робите си заслужават поробителите - като искат доган и станишев - моля, робувайте

310

Анонимен

преди 12 години

Тоя "интелектуалец" от снимката не може да проумее,че никой вече не го ще,включително и герберите.И на тях им виси като воденичен камък.

309

възмутен

преди 12 години

На това му викам аз ***! Те го плюят, той мисли, че дъжд го вали! Цялата държава потъва, престъпността процъфтява, а той хвърчи в облаците и пет пари не дава за мнението на хората за работата в поверения му ресор! Абе, Цветанов, такова нещо досега не съм виждал , бе! Шест апартамента с пари с неясен произход /въпреки че за нас е много ясен/, дарения за МВР за три месеца в размер на 6,5 милиона лева ... И какво повече да говорим! А за морал и отговорност от твоя страна - хич! Оставка трябва

308

до Илия

преди 12 години

Момче ти не си добре с главата,прегледай се виж какви болни тъпотии пишеш

307

Анонимен

преди 12 години

335 - С теб *** стават с един повече:)

306

Василев

преди 12 години

Българина трябва да гласува за тези политици,които са против АЕЦ Белене!!!Това е здравословното прагматично мислене!За какво ни е тази централа,с какви пари ще се прави,колко ще струва,кой ще плаща???Кои интереси ще обслужва, на българската икономика или на руският бизнес и геополитика!!!Тези отговори управляващите трябва да ги дадат преди изборите задължително!!!Строи ли се АЕЦ Белене , губят моят глас!!!Гарантирано от Василев!!!

305

Илия

преди 12 години

Ей добре че са ГЕРБ ми ние сме държава 007, пълно с комунисти, аре ГЕРБ почвайте да строите затвори и цялата нация там , а вие вънка харчите пароците от Европа.Е вече ще се пръсна от смях е тва ГЕРБ са комедия с драма в едно

304

Анонимен

преди 12 години

Истинският вот вече тече. Не зная кой седи зад uvolnenie.org , но като гледам как им се върти брояча, явно ядът на хората е стигнал дотам, че някои гласуват многократно :) На бб, цц и ко явно вече им дръпнаха черджето изпод краката, а само те още не са разбрали, че вече падат.

303

Томас

преди 12 години

какви *** има събрани тука - герб му бил спрял телефона заради неплатени сметки - той не си плащал сметките - после герб ми били виновни на комуниста.

302

Анонимен

преди 12 години

Алооо 327! ти не можеш да различиш церемония по откриване от доклад на сметна палата бре:)) Леле Божке!

301

Илия

преди 12 години

Ей тия ГЕРБ искараха всички агенти в тая Държава мале мале , ми то няма трудещи се бре всичко агенто комунисти и все заговорничат против селяните ГЕРБ.Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

300

Анонимен

преди 12 години

327 - Хахахаха! На колко си години! Май нямаш връзка с главният мозък:)))) Какво общо има откриването със заключенията на Европейската сметна палата:)))))"Източници от Министерски съвет твърдят, че България води активни преговори за отпадане на суровата санкция, която в най-лошия случай ще бъде намалена наполовина на 10 млн. евро. И при този вариант цената на Люлин ще надхвърли 200 млн. евро и ще се превърне в най-скъпата магистрала в историята на България." Говорили ти нещо крадльо!

299

до 325

преди 12 години

А 3-ната ,....на КОИ ДАВАШЕ ,ИЛИ НЕ СИ СПОМНЯШ????????НА ТЕХНИТЕ ...УБАфЦИ..............................................................А?

298

Илия

преди 12 години

По *** комунист от Бойко нема