457

Анонимен

преди 12 години

Мачкай Бойко,мачкай Цецо ,мачкай Дянков, мачкайте докато останат само *** ,олигарси,монополи и беззащитни пенсионери.Дано ви изберат и втори мандат ,че и на мен да ми уври главата и да си бия най-сетне камшика за навън .

456

3,14

преди 12 години

Господа и другари пенсии, лека нощ!

455

коко

преди 12 години

до 469, 473издавай стихосбирката си в америка , тук няма да върви,там ония комплексари само това искат

454

пич

преди 12 години

Борисов е възпитаван и обучаван в редовете на БКП и в милиционерската школа в Симеоново. Така че тоталитарните прийоми и похвати са му известни, той обаче не знае значението и не разбира смисъла на думи като свобода, справедливост, граждански права. Затова, горкият, няма идея какво да прави с властта в една демократична държава и единственото, което му идва на ум, е да я узурпира цялата, просто това е учил

453

Без име

преди 12 години

Абсолютно вярно е.Умишлено не си пиша името,защото едни другари,които не са пряко свързани с ГЕРБ,доста ме разпитваха за един от кандидатите.Имаше морков и тояга.Избирай.Избрах трети вариянт-таен запис и публично ще навра на *** от Банкя.

452

пи

преди 12 години

Кви са тия *** дет мислят, че боко не е червен, чист комунист. Комунизма не е партийна принадлежност, а начин на мислене-

451

Анонимен

преди 12 години

Червените братушки потропва дядо Мраз.Дечица веселушки,Сергей е ***.асПодаръци ще имаза всички от сърцеС *** дружинаще тропнем и хорце!

450

ДО 469

преди 12 години

О,наборе,жив ли си,това стихотворение го учихме в средата на миналия век,но явно те е хванала вече склерозата,позабравил си го!

449

п

преди 12 години

Дреме му на тиквата, има си банка и ще си гледа кефа, асега само трябва да излъже следващите да не го дирят, или да получи президентски имунитет.

448

trunk

преди 12 години

Разпени се......май си изпускаме нервите,а?

447

Анонимен

преди 12 години

Боко е умен!

446

465

преди 12 години

За кой ще гласувам не знам ама със сигурност ще е анти-тиква :)

445

към Тиквата и кликат

преди 12 години

Като не се събират досиета от къде Цвъцко измисли връзка между съдийката-конкурентка на онази калинка Янева и Румен Гечев? Че и го обяви публично? Кажете господин Борисов, пък тогава се възмущавайте. А платените форумци и кликата да не мислят, че хората вярват на Тиквата? Те са доказали, че са майстори на лъжите и манипулациите, верни последователи на бай Тошо и ученици на Гьобелс.

444

441

преди 12 години

Всичко хубаво на този свят е синьо.Червени са ти само очите- от пиянство.

443

до 460

преди 12 години

И за кого ще гласувате десните есента? За Доган, Станишев, Масларова, Петков и т.н. ли? Какво ще видим есента? Едно голямо нищо - въздух под налягане сте!

442

@448

преди 12 години

"Всъщност добрата новина е, че няма да ни се наложи да търпим Тиквуна още две години. Като наритаме кратунковците на изборите и вкупом с баш тиквуна пътуват към Банкя :)"Нещастните *** са радват, че ще търпят Боко само още две години и после - але хоп - пак лапачката. Криво сте си направили сметката мамините. Само още две години - надежди говежди! Боко ще изкара със сигурност 2 мандата а вас след 6 години няма да ви има миличките на мама, какво сънували говедата хе хе хе ...

441

пи"

преди 12 години

Борисов е възпитаван и обучаван в редовете на БКП и в милиционерската школа в Симеоново. Така че тоталитарните прийоми и похвати са му известни, той обаче не знае значението и не разбира смисъла на думи като свобода, справедливост, граждански права. Затова, горкият, няма идея какво да прави с властта в една демократична държава и единственото, което му идва на ум, е да я узурпира цялата, просто това е учил.

440

Анонимен

преди 12 години

Тука две-три *** вдигат врява като за двайсе човека! Спокойно, другари! Вашта свърши! И да се пънете и да не се - все тая! Оставате в бунището на историята вовеки!

439

TEJAK

преди 12 години

NA KOMUNISTA KOLKOTO I DA MU POMAGA6 NOJA V GARBA GO IMA6

438

за 441

преди 12 години

Гледам много вият червените-Станишев,Масларова,Пегков,Гагаузов-вият та чак плачат.Не, ***, те не вият,а обикновените хора,малкия и среден бизнес вие,а там има много десни хора,вият пенсионери,онкоболни и много др. Но не виждам Доган да вие или Етем,или Чакъров,както не виждам и олигархията да вие. А ПОНЕЖЕ СТЕ ГЛАДКОМОЗЪЧНИ,АРОГАНТНИ,ЗАЯДЛИВИ ПРОСТАЦИ вие не го виждате. Е есента ще го видите.